137

Военен

преди 5 години

До САМО...Ако зависеше само от сащистанците, но едно пускане на ракети от американска подводницца може да доведе до отговор от странан на Русия. Руснаците няма как да знаят срещу кого е пускът, и твоята любима Америка приключва съществуването си,вероятно и човешката цивилизация като такава...

136

Боби

преди 5 години

"Ако се опитат да прекосят 180-километровия Тайвански проток, китайските сили са заплашени от ракетна, бомбена, подводна и въздушна тайванска атака, която ще бъде извършена с модерни военни средства"Значи дрън дрън че пляс1. РСЗО на Китай създадени въз основа на СССР Смерч имат обсег до 400км - Тоест "артилерията" при инвазията че си остане на Материка2. Китай отдавна има вече повече кораби от САЩ(Локално преимущество) в района3. Скоростни Амфибии БТР/БМП и плаващи танкове има само Пекин

135

Анонимен

преди 5 години

Китай може да фалира американците за 1ден но и те ще понесат последиците не забравяйте на големия кредитор на Америка е китаи

134

noFreeman

преди 5 години

до 148 - язък на това дето си ги научил... а то е да бъдат роби докрай... на хамериканския артист да благодарят дето една реплика не можа да каже на кръст с тая обратна захапка... аз моите ги уча да не бъдат роби в собствената си страна, защото натам отива работата...

133

САМО...

преди 5 години

една подводница тип " Охайо " да се освободи от ракетите си и с планираното господство на Китай е приключено !!! Неоспорим факт !!!

132

Анонимен

преди 5 години

От всичко най ме впечатли коментара за количеството екскременти в Сан Франциско.Спокойно в един китайски град и по-голям ще напълнят.Ако обаче е от един човек това ако не е показател за просперирет не знам кое е.Вече икономически барометър ще го кръстим лай.нометър.Пък за Китай може и да е и да не е глобална сила.Но в самия Китай са за комунисти но против диктатори.А Си иска на подобен да се прави и ако сътвори и един военен провал ще стане я Кадафи я Хашоги.Ши.бана много работа.

131

Анонимен

преди 5 години

Китай може да превземе Тайван за 2 часа, ако партията и другарят Си решат............никой не може да ги спре!!Ще пореват малко западняците, ще наложат санкции без резултат , но нищо друго няма да стане!!!

130

Анонимен

преди 5 години

Китай и Русия са окупатори. Моите деца съм ги научил, че цял живот трябва да са благодарни на САЩ и на Роналд Рейгън за това, че ни освободиха от руско робство, най мрачния период на България. Бог да пази Америка!!!

129

Втора легия

преди 5 години

От стотици години пуйките не превземат нищо освен га.за.та си един на друг.!.

128

Мазен турчин

преди 5 години

*** балканя е гламав. На страната е на Китай и русия като завземат нови територии. *** ***..., малка държава като България трябва да се страхува от тези действия, защото утре Турция ще последва примера на Китай и русия и *** балканчо ще ореве света да му помагат срещу агресора. Да, ама в случая Турция няма да е агресор, според мъдрия ***, а ще си взима територия, която си е негова, нали така???

127

Мао

преди 5 години

Голям ФУЙ шъ ги дъни тия тайванци.

126

Въпросчо

преди 5 години

До АнонименПриятелю,май не си доучил и до 3-то отделение.

125

Анонимен

преди 5 години

Те така се опитаха да завладеят и един руски остров и после на 20 000на армия не можаха да им намерят даже и пушките.

124

до к.144

преди 5 години

Зависи БГ търговците стоки с какво качество купуват от Китай. Предполагам, че действително купуват ***. Идете в САЩ и ще видите, че там всички гаечни ключове, включително раздвижните такива, отвертките за болтове с различна глава, механичните пособия са от Китай. Взех си комплекти нормални и раздвижни ключове, отвертки с различни накрайници и вече 6 години ми служат прекрасно, така че вината е в БГ търговците. Същото важии за турските стоки - тези от Капалъ чарши са отвратителни.

123

Анонимен

преди 5 години

До 132 "3 милиона българи мият улиците и слугуват на Запад за мизерно заплащане"Защо не го правят в Китай и Русия за високо заплащане ?

122

Анонимен

преди 5 години

Време е НАТО и Русия да се обединят и да пратят китайците там където бяха преди 50години че вече ни писна от made in china ***.

121

Анонимен

преди 5 години

Другарят Си е типичния лаладжия. Нещо като българите патриоти на маса.Какво чакаш ? Отивай и завладявай Тайван. Нали Китай е номер 1, а САЩ загиват.Вместо да приказваш, действай.

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен380 лева е с 50% повече от минималната заплата в русия.и много повече от заплатите в куба, венецуела и Северна корея.

119

Анонимен

преди 5 години

До НАСРАНИЯ 158Бизнесът си ми е много добър. Мерси, че се интересуваш.Ама като те гледам, ти си гладен като севернокореец.Ако имаш американски пари и се притесняваш, без проблем ти давам по една рубла за всеки гнусен зелен капиталистически твой долар.Договорихме ли се пръдльо миризлив?

118

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен166Русия - 120Е.България - 290ЕКуба - 12$Венецуела - 2$