25

Анонимен

преди 5 години

Коментарите доказват колко зло и лошо племе е българина. Вместо да се радва, че неговите братя ще се върнат в родината, то мучи срещу тях, че щели да му изядат шoпската салата. Заслужавате си съдбата и рoмеизацията.

24

Веско

преди 5 години

Езвенете ми неможи ли нещо по читаво да си внесем що пак българи?

23

КНСБ предатели

преди 5 години

Какви са тези глупости,вместо да повишат заплатите на работещите тук и да се запълнят местата те търсят работници от вън,това е тежко предателство що за синдикат е това и за кой работи?!

22

Анонимен

преди 5 години

Ами да дадат сто милиона за стимулиране на раждаемостта сред образованите българи.За трето дете по 20 хиляди лева на родители с поне средно образование.За 100 хиляди новородени деца трябват 2 милиарда лева.Толкова дадоха за саниране на панелки.

21

404

преди 5 години

И тоя е много"умен"!!!Ако профсъюзите не обслужваха мафията нямаше да сме на това дередже

20

КНСБ - руски агент

преди 5 години

Само проводник на руската агресия може да измисли такава глупост.Примитивни, ограничени, верна на КПСС индивиди от руските села, сричащи на български. Кому са нужни тук?Тук са нужни квалифицирани, образовани и трудолюбиви хора, как КНСБ ги намери изруските села?

19

Анонимен

преди 5 години

Тиквите пак станаха за смях и на кокошките на село.

18

ей хора

преди 5 години

КНСБ да изиска и накара бизнеса да повиши заплатите на Българите тук а не да внасят роби от вън!!!

17

Смешник

преди 5 години

Аз съм за . Само че българите в българия живеят зле затова бяга . Най много да вземат европейски паспорт и те ще бягат зад граница. Как ще им помогне държаата със 600лв заплата и сметка за ток от 300лв..

16

Анонимен

преди 5 години

Внасят се банани и тоалетна хартия.

15

Анонимен

преди 5 години

Какво се церемоните 30 години с тези робовладелци чорбаджии и робовладелци политици? Просто се съберете пред парламента и да ги унищожим всичките.

14

Активист на БКП

преди 5 години

И къде ще ги настаните? Ще национализиране ли къщи по селата? Смешници...

13

Анонимен

преди 5 години

Айде, измислиха нова кауза за точене на пари.... какво стана със санирането... некачествено замаване с боя по фасадата, на цена по-голяма от ново строителство + земята. И за почти 2 милиарда и половина санираха всичко на всичко няколко стотин блока, а за качество дори никой не повдига темата.... сега ще осигуряваме къщи, социални, стипендии, обучение и т.н. на хора дето щели да работят после за безпари. А парите от нашите данъци и защо ги вдигат данъците, като всяка година 2 милиарда излишък има

12

Анонимен

преди 5 години

КНСБ откога се занимава с търговия на трудови роби?Работодателите-робовладелци ли я оторизираха за тази дейност?

11

Анонимен

преди 5 години

Мой познат е голяма фирма се възмущава, че втори месец не може да си намери служител в отдел международно сътрудничество и маркетинг. Изискванията са му 3 езика- английски, немски, руски и много добри компютърни познания, заплатата е 800 лв. Е викам му за тази заплата ще търсиш още доста време. Разсърди се и ми каза, че не уважавам парите!!! Е с това мислене къде ще стигнем?

10

Гошето

преди 5 години

100 млн за 30 хиляди души за една година са 277.75 лв/човек на месец. Няма как да стане.

9

Анонимен до 1

преди 5 години

Уточни се за кои комунисти говориш от БСП или от ГЕРБ ?

8

Анонимен

преди 5 години

Защо "Възраждане"? Има такава читава партия. Ще се бъркаме.

7

Boko bo

преди 5 години

Т.нар. Синдикати са изцяло на хранилка при тиквата на СИК. Тяхната задача е просто да отвличат вниманието чат-пат. Поредната идея за кражба на държавни пари. Не разбрахте ли най-накрая, че каквото се прави се прави само с идеята да се открадне. Това е държавата на ДС, СИК,ВИС и поредната порция нови играчи. Масата е същата само играчите са различни.

6

Анонимен

преди 5 години

Ето по-добра идея: лека и бърза работа на администрацията, добра съдебна система и полицията да си върши работата както трябва. Така българите ще се върнат а текущите няма да искат да напускат България. Елементарна идея, ама няма кой да каже такова нещо, защото това ще развали рахата на много хора. Затова България е *** и ще си остане такава.