90

Анонимен

преди 5 години

Преди да се либерализира пазара едни като Д. Добрев, Т. Трайков, И. Иванив, М. Димитров, Ц. Цачева обикаляха по студиата и казваха, че тази либерализация ще доведе до намаляване на цените на тока за промишлеността. Хайде медиите припомнете тези факи сега и сега ги попитайте защо стана така?

89

Все едно да пръд.на

преди 5 години

и Вие да питате,ще замирише ли ?.................

88

Германия

преди 5 години

В Германия е 30 евро

87

Анонимен

преди 5 години

Ха, 207.02 лв./МВтч, това не е ли почти същата цена която ние всички плащаме за битови нужди?

86

Анонимен

преди 5 години

До Последен мандат БудаАми като не е рентабилно, пускат кепенците и отиват да пасат овце бре.Тия пък дето имат ток не им е рентабилно да го продават евтино.

85

Последен мандат Буда

преди 5 години

До АнонименСаше, защото за предприятия не е рентабилно да копуват ток за производството на стоки, които не могат да продадат при висока себестойност на продукцията и са принудени да спрат производство. П. П. Отивам да доработвам и няма да отговарям повече.

84

Анонимен

преди 5 години

До Последен мандатИ що трябва да слагат таван?

83

456

преди 5 години

Тази година съвсем ще ни е...т отвсякъде в стил gangbang, с тази разлика, че няма да изпитаме никакво удоволствие от това!!

82

Последен мандат

преди 5 години

"По думите на Пламен Димитров(КНСБ), че Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) има механизми да следи и свободния пазар на ел. енергия и да започне разследване дали има спекулации."КеВР могат да регулират цената на тока и да сложат таван, а не го правят. КЕВР нали са под контрола на ГЕРБ бре гений.

81

Анонимен

преди 5 години

До Последен мандат.Какво е виновен Бойко?Това е БОРСА. Държавата нито е купувач, нито е продавач.Едни БИЗНЕСМЕНИ, продават ток на други БИЗНЕСМЕНИ.По това време на годината, търсенето е по-голямо от предлагането.Освен Бойко да направи като бай тошо - да въведе режим на тока за населението. Та да има повече ток за купуващите бизнесмени.

80

Анонимен

преди 5 години

В момента България изнася ток за Румъния, Сърбия, Севернамакедония и Гърция.Общо около 500МВт.Та как може в съседните държави да е с 30% по-евтин не ми е ясно.

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен76Познавам производители, които имат собствено ФВЕЦ. Продават скъпия ток на НЕК. И в същото време купуват евтин за производството си.

78

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

Що ,бе .....Доганя ше ви свети за "без пари" ...!Нали затова купи ТЕЦ-Варна---ЗА ДА ВИ ОСИГУРЯВА ЕВТИНА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ...!!!???ЕТО , ТАКА ---"СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА" --ПЪЛНИ ДЖОБА И УРНИТЕ ПРИ ИЗБОРИ !!УЧЕТЕ СЕ ..ОТ СОКОЛА ,БЕ..ХА,ХАААААААААААААА

77

Анонимен

преди 5 години

Щом си дупедафец и тока няма да ти е евтин. Дарвин

76

Анонимен

преди 5 години

Дали не могат производителите да си инсталирате собствени централи на слънчева енергия, която да им е по-евтина? Дали имат сметки това какво ще им струва?

75

Последен мандат.

преди 5 години

Бойче народа може и по трудно да те свали, но ако фалираш предприятията на бизнесмени и олигарсите в България, ще те свалят много бързо.

74

Анонимен

преди 5 години

Те иначе стоките не са поскъпнали хич.водата и тя в шуменско стана 3,40 щото живеем в пустинята.

73

Анонимен

преди 5 години

Мадам "Yes", къде е?/предполагам пак на някоя евро служба наредена от приятелите, от ГРОБ/. Тиквата няма ли да затвори АЕЦА, а на стадото не му нужна нова АЕЦ, да пасе на тъмно в Белене. А иначе всичко се внася в *** и ток за производство на измисления "бизнес" не им трябва.

72

Анонимен

преди 5 години

Тиквата се ръководи от САЩ и Германия.Каквото му кажат те, това прави.Иначе пада от власт.Руснацие са лоши че ни прекараха с Южен поток.

71

ХА,ХА, СОЦИАЛЕН УДАР

преди 5 години

НАЛИ ИСКАТЕ ДА СТЕ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААНАЛИ ЩЕ ДАВАТЕ РАБОТА НА МИНЬОРИТЕ У ТЕЦ-МАРИЦИ-те...И ОБЕЩАХТЕ ДА НЕ ГИ СЪКРАЩАВАТЕ ...??!!ТОГАВА---ЩЕ ИМ ПЛАЩАТЕ ЗАПЛАТИТЕ , СКЪПИЯ ТОК , ...И САНКЦИИТЕ НА ЕС , ЗА ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ВЪЗДУХА!НЯМА "СОЦ-ПОЛИТИКА" .-..БЕЗ ПАРИ , И БЕЗ ДА ПЛАЩА НЯКОЙ!НЕ ПРАВИТЕ ЕКО-ПРОМЕНИ ---ПЛАЩАТЕ ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТАКАВА Е ИГРАТА , У ЦЕЛ СВЕТ.НЕМА ЛАБАВОООООООООООООО.......!!!