52

Анонимен

преди 5 години

До Активист на БКП48Важното е др. Радев нищо да не вземе .

51

Анонимен

преди 5 години

Американците вече губят търпение.Споко,бе братя хамериканци,няма да ви развалим хатъра.Боко и цоко вече са решили-вашите бракми ще са!Народа и без това дреме.Каквото му сервират,това ще консумира.

50

българина

преди 5 години

така и така ще купим щайгите от 74 г, но да искаме като офсет, закриване на всички нпота като се почне от америка срещу България, ообщество, бхк и още хиляда, които развъдиха ци га ните виноивни само за 3 м за 10 убийства и опити за убийства по статистика, щото мвр крие поне половината. освен това, да паднат визите и да се прекратрят договорите на тец 1 и 3 и да си плащат сами квотите зазямърсяване а не бех! да се вдигне конц такса за златото от 1,2 процента на 32! като в конго! да пукнат дано!

49

Анонимен

преди 5 години

Да не се карат началниците....

48

Анонимен

преди 5 години

Интересно къде се произвеждат нови! Ф16 и кой им произвежда частите? Аз не мога да намеря оригинално моторче за чистачките на W220 на 19 г, а те от 80те ги правят??????Или самолетите са от старите части в склада за неприкосновен запас на НАТО?

47

Анонимен

преди 5 години

Реално имаме нужда от други видове самолети - при бедствия, които да помагат адекватно и за медицински цели. Но.... нямало пари, забележете. При пожарите оставят хиляди хектари гори да се унищожат или хората да унират, защото и болниците съкратиха навсякъде.За какво са ни военни самолети?! Та кой когато реши може да ни заличи от картата за минути, именно защото сме страна членка на НАТО. Кого, Путин ли ще плашат с тези самолети?! Смешни и жалки политици, слуги на чужди интереси.....

46

Активист на БКП

преди 5 години

Мистър Бубойко ще вземе тлъста комисионна...

45

Анонимен

преди 5 години

Очаквам референдум. За 2 млрд искам да има референдум. Ако ли не, Цвък сам да плаща самолетите. Не вярвам за 10 години да не е натрупал такова благосъстояние. Но не искам мои пари така да се харчат "политически"!

44

Шопо

преди 5 години

Споко ,бе Рижко! Че продадете застоялата стока !!!

43

Анонимен

преди 5 години

Абе, странджа,колко ти плащат за глупостите,които ръсиш непрекъснато?

42

Анонимен

преди 5 години

Белия дом вече ни нареди какво да купим и с нетърпение очаква решението на парламента.

41

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Изпитана марка - съвместима с натовските стандарти... - доказала себе си в битки с врага... - кошмар за руските хвърчила миг и су... - затова *** е бесен...

40

Анонимен

преди 5 години

Чудя се как още могат де произвеждат нови! Ф16 след като преди 40 г всичко се правеше на ръка, а сега в краварника работят само пришълците и компуторите.

39

Въпрос

преди 5 години

Кажете какво ви смущава? Половината страни в нато са с ф16. Не лоши самолети. При това чисто нови. Ще ни свалят и от цената. Аскера който много хвалите е с Ф-16. Гърция е с Ф-16. Израел е с Ф-16. Дори САЩ имат Ф-16 като основен самолет. Или май само плюете от омраза към американците. Или сте трoлове? Армията ни трябва да разполага най-накрая с нови и нормални самолети.

38

Белия Дом

преди 5 години

Най-голямото парче от кейка ще е за мистър Буико.

37

ЛАЗО

преди 5 години

Защо ми се струва,че нашите изтребители трябва да започват с други букви-400.Германия вече бракува 35 Ф...а,по точно тази причина.Пак сме първи по харчове.Аман от лакомници и некадърници в нашата БЪЛГАРИЯ!

36

Анонимен

преди 5 години

Имайте предвив, че самолетът, който спечели въображяемия търг на МО покрива едва 2 критерия от положените, и то такива, които не са свързани с бойните му възможности. Нека не се лъжем, Империята на злото разчита на това да може да изгради съответната логистика и инфраструктура за своите самолети на територията на нашата Тиквена република.

35

Анонимен

преди 5 години

"в действителност цената ще падне значително..."А защо се предлага първоначално висока цена, щом е толкова сигурно, че ще падне?!? Що не предложат директно ниската цена и ние да си умрем от кеф и да платим директно? Не усещаш ли, че има някаква уловка?

34

Анонимен

преди 5 години

Кеф!

33

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВъв всички страни, който си изброил без Израел, е имало подобни скандали. Като гледам как смърди на корупция и в то в треторазрядна кочи.на като България, представям си какво задкулисие става при договори за десетки милиарди в други страни, където участва американска страна.