72

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

На България и трябват ракети с обсег Масква... - Плевнелив излезе прав за хибридната война...

71

Анонимен

преди 5 години

Не мога да намеря реална комбат снимка на този ф16 70. Само някакви компютърни графики. Не намирам и завод, в който се сглобява. Тези да не ни будалкат нещо? Този самолет съществува ли въобщр?!

70

Анонимен

преди 5 години

само фат-***-чето се притеснява да не се откачим от сибирската империйка На друг никой не му пука

69

1234

преди 5 години

а аз очаквам да паднат визите и да се прекратрят договорите на тец 1 и 3 и да си плащат сами квотите зазямърсяване а не бех! да се вдигне конц такса за златото от 1,2 процента на 32! като в конго! да пукнат дано децата на всички предатели!

68

Скептик

преди 5 години

България има нужда от ракети, които да имат обсег до Анкара, ракети за охрана на въздушното и морско пространство и ракети против градушка. Самолет не ни трябва, освен за тренировки.

67

Анонимен

преди 5 години

:) да бе , много му дреме на белия дом , какво ще си купуват в задунайската губернийка

66

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

За първи път сме от правилната страна на бариерата... - съюзници и партньори на най силните, а не васали на едно жуже...

65

Анонимен

преди 5 години

Преди ни натиснаха да спрем строителството на Белене. Тази вече се разбра, че тока за бизнеса е скочил двойно спрямо миналата година, скоро ще се случи същото и за битовите абонати. Разправяха ни как сме имали предостатъчно мощности и не били нужни нови централи, а се оказва, че вече сме вносители на ток от съседни държави. С такива приятели - така...

64

Анонимен

преди 5 години

Shtesh ne shtedh tezi brakmi shye se kupyay tocka po viprosa inace

63

Убредебре

преди 5 години

Ако много искат да ни помогнат да караме само ф16 и да забравим миговете .да ни дарят с десетина нови ,да ги пробваме. За без пари. Като брат на брата.Да ама джуч. Нъцки. Дръжки. Нанайси. Гурец. Сиренето от мляко било с много пари и не се предлага.

62

Няма лошо

преди 5 години

Аха, самолетите са новосглобени от старите бракми в склада. Ясно братя американци... аз пък си мислех че са истински нови. Тенкю.

61

sity 40

преди 5 години

Е ПА НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ВЗЕМЕМ БРАКУВАНИТЕ САМОЛЕТИ НА НЕМЦИТЕ.РУСКИТЕ КАТЮШИ БРУЛЯТ ГИ КАТ ЗРЕЛИ КРУШИ.САМОЛЕТИ И РАКЕТИ ПАДАТ ЩОМ НА МУШКАТА СА ВЗЕТИ С УСТАНОВКИТЕ ПРОКЛЕТИ.ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ СЕ ГОТВИ ПАК ДА ХВЪРЛЯ ПАРИТЕ НИ НА ВЯТЪРА.И Б.Б И ЦВ.ЦВ. И К.К СА В ЕДИН ЦИРК.ЦИРКЪТ СЛЕД МЕСЕЦ ЩЕ Е ПЪЛЕН.ПРЕЛИВАМЕ ОТНОВО ОТ ПУСТО В ПРАЗНО АМА В ДЖОБОВЕТЕ БЕЗДЪННИ.

60

Анонимен

преди 5 години

Васалите на новия по-голям брат вече са подвили опашки,Нещастници,а не политици.И корупция облечена във власт!

59

Анонимен

преди 5 години

Цру си *** колкото си и тьп. Нали като ни продадат старите горелки ще отворят и сервиз и ще ни пратят обслужващ персонал на наши разноски с експат заплати от 200к.

58

Боце

преди 5 години

За да купим и подържаме тези модерни самолети с най-добрите кътинг еддж технологии на ДАРПА ще изтеглим още 16милиарда $ от световната банка където работи щерката на Пъпеша.

57

Анонимен

преди 5 години

Натиск!

56

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Кирчо Добрев да каже на кого е носил куфарчета... - и те да платят сметката, и да върне на държавата оная ВЕЦ до Гоце Делчев, дето му носи 200 бона на месец...

55

ЦРУ

преди 5 години

Леле, ама си вярва ***, че САЩ ще си вържат черно ако не ви продадът 8 самолета. Бълха ги ухапала. Айде правете референдум и излизайте от НАТО и отивайте при Русия. Дреме им на американците. Само личното състояние на Тръмп и на Бил Гейтс е по-голямо от цялата ви икономика. Мислите си че правите услуга на американците? Ми не.

54

Мусю Пърдю-Пръдльо

преди 5 години

Защо премиер не ни беше Батето да изгаври хамериканците както той си знае.

53

Анонимен

преди 5 години

Той отговора вече го знаят, даже са направили вече план кога да префацонират няколко стари и да ни ги продадат като горе долу ставащи.Сега се дрънка по медийте само да затворят очите на простолюдието.Още като бях в нашто родно ВВС идваха с Ф16 Германците на учение, говорим 80-те...