117

Франц Кафка

преди 5 години

Руският спътник Космос-2430, от системата за ранно предупреждение за ракетни атаки ОКО , вчера е изгорял в атмосферата ..Доброе утро.

116

Франц Кафка

преди 5 години

Най - голямата китайска медия написа онзи ден :Руските ЗРС С-400 са безполезни пред самолетите 5 поколение F-35 и F-22 , не можели да ги засичат .Но това го знае всеки и вече много малко хора вярват на без аналоговите руски оръжия . Наука и образованието в Русия са развалени, в Руската Академия на Науките е пълно с академици с купени дисертации. Заплатите им са на нивото Камбоджа. Откъде елементарно да се вземат физици, математици и инженери, които могат да създадат нещо съвременно ?

115

Анонимен

преди 5 години

Могат - правят! А ние пък правим троянска керамика! Шът, да не чуят китайците, че утре ще почнат и те да правят същата! Както стана с мартениците!

114

Анонимен

преди 5 години

С толкова килограма взривно вещество ще изхвърчи и перчема на Тръмп чак до Луната. Поне ще стане първия човек ( скалп ) кацнал на Луната хахахаххахааа

113

Анонимен

преди 5 години

Реално САЩ използва военния бюджет за отклоняване на средства, заплати, храна, издръжка на стотиците военни бази в света, както и поддържане на самолетоносачите, подводниците и тн. Много малка част отива за въоръжение и то старо. В момента САЩ нямат научен потенциал за разработка на супер модерно оръжие. СТЕЛТ не е такова от много години а вече пенсионирана технология но целта е там да се наливат пари за облагодетелстване на разни сенатори и др подобни ***. В Русия се дейтва на високо ниво

112

Жоро

преди 5 години

До Морски 123 Ти се шегуваш нали?Не е въжможно да си толковас ***.

111

китаец

преди 5 години

жалки и смешни като няма с друго с какво да се похвалят

110

нищо ли

преди 5 години

До Анонименабе нищо нищо, а *** Свет.Банка и Аг.Блубмърг друго пишат : например износа на селскостопански стоки и храни от Русия е превишил износа им на оръжия през поледните 2 години.А и много други работи правят като кораби, самолети ,атомни реактори , ракетни и самолетни двигатели, радиолокационни и сателитни съоръръжения и всякакви високотехнологични системи, камиони, автоммобили и др.Все пак там са заводи имат най извествите марки производители на коли.Факт.

109

Анонимен

преди 5 години

Неизвестен източник: България прави ракета "Дядо мраз" ромите я финансират. Бат Бойко иска да може само да лети и да не пада.Продължете с нещо там измислете да има повечко за ченене. Може ми платите за прекрасната статия която ви подарявам ... пишете на лично ви кажа банковата ми сметка

108

Анонимен

преди 5 години

4500км?Ехееее бая голямо налягане трябва да вдигне парния котел та да я изстреля толкова далече.

107

Анонимен

преди 5 години

САЩ разработва нова ракета "ХВЪРЧАЩ Х*Й 67" правителството я финансира ... Тръмп иска да може човек да я язди Аре аз съм неизвестен източник ... напишете още нещо там да направите новина!

106

Морски

преди 5 години

Слава на Русия!Велика!

105

Анонимен

преди 5 години

Bravo na gadovete. Те нищо друго не са в състояние да произведат освен инструменти за унищожение. Проклети да сте!

104

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Тя русия освем крилати ракети и водка друго нищо не прави"Доставя Газ с който Българските градове се топлятЗа 2018 е изнесла храни за по-голяма сума от колкото оръжияизнесла е оръжия за по-голяма сума от колкото петрол и газби рекорда на СССР по производство на злато и по закупуване на злато на международния пазар същоима профицит 150 милиарда$Мдаа да обощим Освен ракети и боряшник нищо друго не прави ...

103

Анонимен

преди 5 години

Пак ли ? - на руснаците вече и Ким Чен Ун започна да им се смее.И тази ли като излети не се знае къде отива и къде ще падне ? Неизвестна траектория на полет ! - Путин така каза.

102

Анонимен

преди 5 години

"ДПА отбеляза, че Договорът за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег, подписан между САЩ и СССР през 1987 г., не забранява притежаването на такива ракети с морско базиране."Затова Америка ще се скъса споменатият Договор и ще разработва на воля каквото си поиска!

101

niki

преди 5 години

Тия освен да съобщават по медиите, че правят еди-какво-си невиждано и нечувано оръжие, друго не могат. Пропаганда, в най-глупавия и вид. Скоро ще сключат и съюз с Night King от Game of Thrones, щото е модерно и народа ще им повярва!?

100

Анонимен

преди 5 години

Тя русия освем крилати ракети и водка друго нищо не прави много иска да унищожи човечеството ама има господ днес паднала сграда утре друго

99

Анонимен

преди 5 години

Кажи сега България има ли мераци да е империя и да владее света, че да я сравняваш с матушката ти?

98

от 134 до 137

преди 5 години

друже и така става :)