5

Satanist

преди 5 години

По-измислена религия от тази за която говориш не съществува. Колкото до дебелата книга - измишльотини писани и пренаписвани стотици пъти за да може такива като тебе заблудени хора да бъдат държани в страх и подчинение.Най-лошото, което се е случвало на човечеството е религията във всичките и форми. Четете повече книжки и се образовайте и започнете да си задавате въпроси, за да не бъдете овце с промити мозъци!

4

Важно да се знае

преди 5 години

Подобни като гледането на звезди, и на кафе, и врачуването и гледането, и многобройните учения и вярвания във (измислени религии) са от един източник (дявола) и са една голяма измама целяща да подмами мнозина и да отдалечи колкото се може повече от Бог - създателят ни - на Всичко! За информация прочетете от дебелата книгата (където е казано за астролозите и гледачите..), където има истини..

3

СС

преди 5 години

Честно казано, с изключение на членовете на семейството ми, изобщо не искам никой зодиакален знак да си показва пред мен емоциите, т.е. да ме натоварва с проблемите си. Затова изобщо не ми пука кой как изглежда и как иска да изглежда.

2

не съм в лево

преди 5 години

не съм от тези зодии

1

не съм от тези зодии

преди 5 години

зодии и чувства