Снимка: Pexels

Да свалиш преградите и да разбиеш стените, е по-трудно за някои хора. Те може да са мили, емоционални, много чувствителни, да обичат силно, но точно затова са и доста лесно раними, съответно не искат бързо да покажат тези свои качества. Искат да са сигурни в човека до себе си, да знаят, че могат да му се доверят напълно и няма да сбъркат, когато му разкажат най-големите си проблеми и лични неща, които не биха поверили на други. Ето и кои са зодиакалните знаци, които трудно се доверяват и не показват емоции и чувства, поне в началото на връзката.  

Стрелец
 
Те са огнени знаци, страстни и емоционални. Но са и много амбициозни. Мечтаят за големи неща, любовта не е единствената им цел. Понякога могат да изглеждат като егоисти, защото се концентрират върху желанията и мечтите си и искат да постигнат много. Заети са със своите планове, цели, начинания, мислят за успеха. Дори когато комуникират с любим човек, може да забравят да му казват, че го обичат и ценят, защото говорят за бъдещето си и вълнението от това, което са решили да изпълнят. Но това не означава, че не изпитват любов или нямат силни чувства - просто ги е страх, че може да изглеждат наивни, че толкова бързо са се влюбили и че любовта също става част от големите им мечти. 
 
Рак
 
Раците са водни знаци, управлявани са от Сатурн, това ги прави едни от най-емоционалните, чувствителните зодии. Настроенията им се менят постоянно. Затова е странно, че попадат в този списък. Раците обаче правят всичко възможно да скрият емоциите си. Не искат да изглеждат слаби в очита на другите, не искат някой да знае всъщност колко наранени са и колко сълзи изливат вечер. Научили са се да крият болката и да се държат студено, за да не се окажат разочаровани отново. Трябва им изключително много време, за да се отпуснат и да покажат какви са всъщност.
 
Останалите зодии, които не показват чувства - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase