57

Народа

преди 5 години

Тия мутри политици ни вкарват в ямата махайте ги колкото по бързо по добре загиваме като Българи.

56

Анонимен

преди 5 години

До доко 55В Бг няма кой да ти купи жилетките, защото няма протестиращи.Българите са доволни от съдбата си.

55

Анонимен

преди 5 години

Животът на народа се влошава още от първите дни на новата година. Удар след удар.

54

младен

преди 5 години

За тия гламундери дето се радват на увеличението със 100лв...."Парите, които трябва да платим за увеличение на заплатите, ще ги платим като увеличена цена за електропотреблението и несъмнено такова увеличение няма как да не се прехвърли на домакинствата, каза Васил Велев."...те на ви увеличение - с едната дават с двете прибират!!!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Уж си пенсионер , човек на възраст с опит и житейски стаж , пък ... по-добре да не продължавам. Ще дам само един пример:Имах куче , обикновено , вързано на село под навеса. То всеки ден ядеше хляб напоен с мазничко , понякога кокали и т.н. - разкош. Наложи се да отиде пазач в друго село , където никой не живее. Ходихме да му носим храна , ама вече не всеки ден , и все по-рядко с мазничко. Накрая то се научи да изкарва няколко дни с една дажба и пак беше щастливо. Позна ли се ?

52

доко

преди 5 години

Продавам жълти жилетки! Купи СЕГА!!! На площада ще бъдат с двойна цена,тъй като ще бъдат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!!!

51

Манев

преди 5 години

Това е поредната постановка от електрособствениците, а те не са случайни и имат поставена задача за поредно разклащане - тук всичко е "законно".

50

до 47 Дедо ви

преди 5 години

Дедо - опитай с гинко билоба Кой не скачал бил.червенДедо склерозата те друса - като напращял.пръч млада върбичкаВие червените пиявици - НИКОГА НЕ СТЕ СИ ТРЪГВАЛИ!!!!Разбра ли склеротико?

49

Анонимен

преди 5 години

До АНТИДа, ако трябва пак ще скачаме.Не знам за какъв геноцид говориш.Някой забранява ли да се гледат деца?НЕ!Просто българина не иска да гледа деца, а предпочита да си купува телефони, да дава по 200лв на месец за цигари и да купува безполезни парцали от моловете, с които да се влачи по кръчмите.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Всички пенсионери са с намалени пенсии от 1 януари и получиха писма с новия размер.Намалява ти болшевишкия мозък.Пенсиите се увеличават.За Януари са по-ниски, защото има преструктуриране на агенцията, която ще ги изплаща.От другия месец пенсиите ще са по-високи.Много ме кефи как червените гадове се гърчите от яд.

47

Анонимен

преди 5 години

Е ко ми цъкате минуси? Вижте на официалния сайт на НОИ, актуализациите на инвалидите добавки за храна, телефон и др.. На всеки е според категорията за инвалидизация! От 25лв. до 200 лв. А за нова година имам преведени подарък от социалните 53?!

46

Уууу!

преди 5 години

до 45Много ми е интересно какво си работил?Ако си бил държавен служител си ми ясен..

45

дедо Ви

преди 5 години

Разбрахте ли най-сетне как ви изработиха либераторите?Кой не скача е червен!Нулево държавно участие-анархия!Свобода на словото-всеки те плюе.Свободен пазар-барат цените само нагоре.Свобода на движението-западните стоки към РБ. Нашите работещи на запад!*** идеология -задължително в учебниците. Вазов и Вапцаров вън!Има ли още скачащи???????????????

44

младен

преди 5 години

Ай запомнете че едно нещо струва толкова колкото някой е готов да даде за него" Влизайки в супера и казвайки си "Абе...ай са к'во толкова като еди какво си струва вместо 4.50лв. 4.90лв. или 5лв. и се е качило. За 40ст. няма да умра" се сетете че тия дето слагат цените точно на това разчитат. Нищо че тия 40ст.~50ст. са си живи ~10%

43

Анонимен

преди 5 години

Всички пенсионери са с намалени пенсии от 1 януари и получиха писма с новия размер.Това е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! Аз съм пенсионер и на още 660хил .пенсионери, пенсиите не са намалени, а УВЕЛИЧЕНИ!

42

Анонимен

преди 5 години

Когато ГЕРБ и правителството им вдигнапа на бюджетните заплати с 10 % знаех че на всички други живота им ще поскъпне с поне 20 %..

41

Анонимен

преди 5 години

Аз поличих 100 лв. за Нова Година и пенсията ми е увеличена също със сто лева!Доволен съм от Баце, Бог здраве да му дава! На социалните пенсионери пенсията им е увеличена с 200 лв.. А, нещо да кажете?Такова увеличение НЕ Е ИМАЛО НИКОГА!

40

Анонимен

преди 5 години

До АНТИРазчиташ на тъща както Цв. Цв. или Горанов на кръстник.

39

Анонимен

преди 5 години

До АНТИЗаплатите скачат, но трябва да си бездомен, защото не стигат. Всички пенсионери са с намалени пенсии от 1 януари и получиха писма с новия размер.

38

АНТИ

преди 5 години

А жилищата, ново строителство, как са тренда на цените ?!Колко живота, трябва да живее работника,за да си купи и обзаведе жилище ?!