77

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме, че енергийния сектор у нас се контролира от Рашка говняшка, а тя никога няма да позволи българина да се замогне.Пък и тези санкции, някой трябва да покрива загубите.Задунайците са идеални за тази работа.

76

Антибоко

преди 5 години

Донякъде така е по-добре. Нека да страдаме, за да разберем колко измамливо е чувството на "спокойствие" при Боко Тиквата. Нямаме бежанци, нямаме Цариградска конвенция, слушахме, за да не станем като в Гърция---и накрая ...пак духаме супата и хващаме Лидерът на Балканите за "мускула" и шлифера, както сам пожела преди няколко години. Нека т.нар. "патриоти", гербави, депесари, *** и друга *** да ми сложат минуси-искам да ги преброя отрепките в сайта. Много Ви моля, *** действайте!

75

Анонимен

преди 5 години

Отговор на напрежението няма да има. Българинът е щастлив. Каквото и да му причинят, той е доволен.

74

бре,бре

преди 5 години

Стане ли дума за "цИни на ИлектроИнергия" на Конфуций му се дърпа ***.т.о! Помни добре 2013 и сега ще ги сапуниса набърза всички тн борсови играчи!

73

Анонимен

преди 5 години

Хайде някой да напише кой в България продава ток и ще ви стане ясно всичко. На първо място това са червените другари, например Кирил Добрев -заместника на Нинова .

72

Скитник

преди 5 години

Тодор Живкоеите " профсъюзи" , отново много услужливи за червените капиталисти!

71

име

преди 5 години

Ей,ше ядете дървото дето се бъзикате особено с тока!

70

ГоГо_Големия 32 прав

преди 5 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИТъпо, по-тъпо и най-тъпо,народа се кефел, да, ама не- сичко се дига Вашта мама Бойковщина, аман от простотии, надолу няма промяна простаци, Не го виждате, защото не Ви изнася, гадини мръсни!!!

69

дедо Ви

преди 5 години

До53Тъжно младеж! Тъжно ! Малко си чел! Това че си ял банани наскоро не ти поправя политическия, икономическия и финансовия инвайронмент! Скачай ***!На теб червеният цвят и петолъчката видимо до гроб ще ти пречат!? Та да се върнем на темата. Януарските сметки за тока, парното и водата да са ти честити!

68

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Ще има ли отговор на напрежението?- Защо не, нека го вдигнем на 380V?!

67

Анонимен

преди 5 години

Фалшива "новина"... платена вероятно от Нинова.Народа хвърля пари наляво и надясно. В магазини, на алоизмамници и по екскурзии... Всичко е 6 +!

66

Анонимен

преди 5 години

Магазините са фрашкани с хора...Изобщо няма основания за притеснения...

65

doko

преди 5 години

До тонкатаТи откъде знаеш какво се продава на Бузлуджа от сектата?!?!?!Сладур!

64

Анонимен

преди 5 години

коя точно българска стока бойкотираш?гледам едно свинско, с надпис "произведено в България" и долу обяснения:- Животни Испания- Кланица ИспанияЕ КАК се произвежда точно в България??

63

само да кажа

преди 5 години

бойкотирайте български стоки където им вдигат цените!!!защото така гнусно и смешно ни обират под мотото ужким изберете българското а на българските стоки скъпи и не много качествени...примери много щом продават български стоки скъпо и им вдигат цените под предлог че ужким нали цената на тока за бизнеса и разните му други откровени лъжи...затова БОЙКОТ НА БЪЛГАРСКИ СТОКИ!!!а ако сте родолюбци купувайте скъпо и после се чудете защо сте зле!

62

Анонимен

преди 5 години

Бойко най вече е виновен че лови снежинките във въздуха та не можеме да се порадваме на сняг

61

иван програмист

преди 5 години

Егати таман мислех да си купувам ел.автомобил и гледаи тоя бойко ще ни докара да не можеме да си позволиме нови автомобили

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56И ние така с нашето куче. Но след 1 год. го намерихме умряло. После колкото и да търсехме добро и търпеливо куче като него, не можахме да намерим. Останахме без пазач и се принудихме да продадем къщата. Позна ли се?Ако не си, ще се познаеш скоро.

59

Социалист

преди 5 години

Оставка и пълна смяна на системата! Събуди се народе

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен50Пенсиите не са увеличени. Нито за януари, нито за другия месец.Герберските ти лъжи не вървят.