14

Анонимен

преди 5 години

Икономиката не се прави от държавните служители, а от бизнеса, от частния сектор, от там трябва да тръгва всичко!

13

експлоатация!

преди 5 години

До бай *** 11Какъв е потенциалът в частния сектор- 12 часов раб. ден, 6 дена в седмицата, без отпуск, болничен, никакви права, никакво заплащане на извънредния труд и в края на месеца 500лв заплата нето???Това потенциал ли е???

12

Анонимен

преди 5 години

К'во ги дъвчете тия заплати още от 1 януари?На последно място сме по доходи и жизнен стандарт в ЕС. Това е положението.И най- малкото Каролев е мерило за компетентна оценка на ситуацията.

11

ники

преди 5 години

То не е само заплата... В публичният секто си има и други благинки като, пари за дрехи, болнични без проблем, годишен отпуск(платен и неплатен) когато си го поискаш и за изпроводяк при пенсия 6-12 20 заплатки на куп.Къде го има това при частника А?

10

бай ганю

преди 5 години

да не изменяме на традицията у нас всичко да е на обратно спрямо навсякъде другаде.по възрастното поколение винаги борави със един стереотипен лаф: Абе то държавното си е държавно...кво да ги виниш че комунизмът им е набил в главите едни такива праволинейни мисли без да осъзнават по големия потенция в частния сектор залагат на по мързеливото и лесното(държавното)

9

Анонимен

преди 5 години

До ИТПрав ти път.В България има 3 милиона и 200 хиляди работещи.Много насериозно се взехте програмистите.Не сте сам вие работещи в България.А и основните приходи в бюджета са от ДДС и акцизи върху горивата.

8

House M.D.

преди 5 години

А колко е масовата заплата в тези сектори?

7

ИТ

преди 5 години

"Ами нали после ще получаваш по-висока пенсия.И като излезеш в болнични,ще получиш по-високо обезщетение"Аха, ЩЕ, ЩЕ ... Едно е сигурно - ще има от къде да вземат пари, за да раздадат на калпак на електората. Нито ще им подобрят кой знае колко живота, нито икономиката ще потръгне. Но със сигурност високо квалифицирианите кадри ще се замислим дали да продължим да работим в България. А като се изнесем и шепата хора от Бизнес парка, не знам вече кой ще плаща за раздаването на пари на калпак.

6

анонимен

преди 5 години

Да живее Б.Б. ЧЕСТИТО!

5

Анонимен

преди 5 години

В часния сектор са по- ниски заплатите - поне на хартия !Декларира се 520 лв., а се плаща 1 500 лв.

4

АНТИ

преди 5 години

Радвайте се на ниски цени.Радвайте се на евтини кредити.А в джоба - колкото остане.

3

Анонимен

преди 5 години

До ИТАми нали после ще получаваш по-висока пенсия.И като излезеш в болнични,ще получиш по-високо обезщетение.За едни 50 лева оревахте орталъка.*** в Германия или Франция като не си доволен,за да видиш какви са данъците и осигуровките.

2

Анонимен

преди 5 години

каролев, скрий се някъде бе!"През последните 3 години има рязко увеличаване на заплатите в частния сектор средно - с около 30%, в някои сектори може и да е 50%. Заплатите доста дръпнаха, а трябва да имаме предвид, че инфлацията клони към нула"Нема такива лафове. Колко ти плащат?

1

ИТ

преди 5 години

"а освен това голяма част от служителите в частния сектор получават заплатите си под масата."Ахаааа, ще се сетите къде е заровено кучето. С изключение на тези "***" в Бизнес парка в София, всички останали се правят на много хитри и не плащат данъци върху реланите си доходи. Все пак сме в държавата на Андрешко. И за да наградят малцината, които се осигуряват на реалните си доходи, сега ни вдигнаха и осигурителния праг и ни намалиха заплатите. Защо - защото могат и не сме им гласоподаватели.