34

Пембян

преди 5 години

Прявителството да уволни червените капиталисти и да назначи за работодатели пембяни капиталисти и да ни дават големи мерезета!

33

Анонимен

преди 5 години

В частния сектор се разписвам на 8500.

32

Анонимен

преди 5 години

Да дойдат западни чорбаджии да ни чорбаджийстват и да ни хранят, а не като нашите чорбаджии изедници, западните чорбаджии не искат печалби а дават всичко за заплати на работниците, фирмите им работят на брейкивън, всичко за заплати.

31

Анонимен

преди 5 години

В частния сектор аз се разписвам на минималната заплата но взимам 4 пъти по голяма заплата

30

Анонимен

преди 5 години

Да оревахме света за още 50лв. Щото и в момента смятам, че ми повече удържат повече от на колкото ти се осигуряваш - галosh. Всеки месец аз плащам 750лв. рекет към държавата и работодателят ми 400. т.е. общо 1150лв. влизат от мен в държавата всеки месец. Айде да се изсветли първо сивия сектор и после да ни вадят душите за още. Ама най-лесно е да вземат от там дето по презумция си дават.

29

АНТИ

преди 5 години

Назначени червени капиталисти - подставени лица.Тези на които се отчитат, колеги дрaскачи, вие и аз не ги знаеме.Те само дърпат конците и прибират паричките!

28

морски

преди 5 години

Дори и шведите се изнасят.------------------------------------------Български турци от селата около брега, отидоха в Турция да работят.Там ги устройва повече.

27

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаПолучава се следното-всеки чорбаджия си решава какви заплати ще дава и ако някой поиска повече го уволнява или ако мястото е свободно не назначава никой,дори да търпи щети....A защо търпи щети, чорбаджиите духовни хора ли са, те сигурно като много духовни не обичат парите и искат да търпят щети?

26

Мда

преди 5 години

Ако в една държава заплатите в държавния сектор са по-високи от тия в частния-отпиши я.

25

АНТИ

преди 5 години

До Ха-ха-хаНе е въпроса доколко ще получиш и договореното.Още от 2-рия ден ти дават още повече задачи от казаното.Натоварват работника със всевъзможни задачи.НАШИТЕ хора обаче, те само командват и слухтят.Бачкатора, на практика изкарва и техните заплати.

24

Ха-ха

преди 5 години

До Ха-ха-хаА бе договарянето за София и големите градове горе-долу става,ама на останалите места...Получава се следното-всеки чорбаджия си решава какви заплати ще дава и ако някой поиска повече го уволнява или ако мястото е свободно не назначава никой,дори да търпи щети.Излишно е да казвам,че нивото на заплатите за дадено населено място се уговаря между местните работодатели.В резултат младите естествено си заминават и остават хора на пенсионна и предпенсионна възраст.Дори и шведите се изнасят.

23

Анонимен

преди 5 години

Няма ли сега пак да се появи оня *** Васил Велев и да се завайка как нямало работници?

22

Теофан

преди 5 години

Ами после кой ще го избира Тиквун и шайката му за енти път ,за това се наливат милиарди в некадърните калинки от администрацията.Да слушкат,да папкат и да гласуват за който им се каже!!!

21

Ха-ха-ха

преди 5 години

До АНТИКакво са ти виновни чорбаджиите? Съгласил си се да им работиш за 600 лв, а после недоволстваш що не ти дават 1000. Да беше преговарял за 1800 преди да се цаниш на работа!

20

Анонимен

преди 5 години

Ако времето и енергията, които влагате в надзъртане в канчето на другарчето, ги влагахте в работа, заплатите ви щяха да са по-големи.

19

АНТИ

преди 5 години

Къде сте тръгнали да правите европейски капитализъм с чорбаджии-изедници ?!

18

Анонимен

преди 5 години

Ако се работеше толкова, колкото се мрънка, досега да бяхме минали швейцарците по жизнен стандарт.

17

Анонимен

преди 5 години

"В общинските и държавните компании се държат два пъти повече персонал, отколкото трябва"ето го разковничето. Затова и много неща не се правят да са електронно, дистанционно и тн. Пример с винетките, можеше да е автоматизирано и да е машинно, но ние наехме 900 души още ....

16

Аз

преди 5 години

Хора, стегнете се! Тия смятат заплатите по осигуровките. Помислете колко хора познавате, които ги осигуряват на това, което взимат?!

15

Как да се

преди 5 години

вдигат заплатите в частния сектор, като там се изкарват и заплатите на работещите в публичния и пенсиите на пенсионерите и помощи за тарикати и безработни. Пък в публичния сектор, колкото по-малко работиш и повече проблеми създаваш, толкова по-голяма заплата взимаш пък и рушвет и отгоре на туй-няма да се намери за какво да те уволняват щото нищо не си направил, нали тъй. Пък в частния колкото повече работиш толкова повече ти взимат за данъци и всякакавъв друг държавен рекет ..