22

iceblast88

преди 5 години

Сега всички (дори и чужденците, защото никои чужденец няма да се сети да отиде да си купи свинетка от мобилен оператор) видяха нагледно и ясно до какво води назначаването за началник в държавно хъхрекска структура на гербави *** с лоботомия. Естествено, тези ***, назначават роднини със още по малък мозъчен капацитет и ето какво става! Цялата администрация колабира под блясъка на мозъчните инвалиди от ГРОБ и държавата тотално се срина! Честита ви нова година на Лилянка от ГРОБ!

21

iceblast88

преди 5 години

На Бай Тиквонии администрацията се срина!НАП не приемат електронни документи (обновяват програми)НОИ също неможе да се подават документи електронни!Е-Свинетки само в 1 мобилен оператор защото АПИ отново са изненадани от самите себе си и се *** (поради късното известие за нуждата от посещаване на тоалетна)!Митница Русе неможе да правиш внос или износ защото не им работи системата и нямат печати!Цялата държава се срина откакто комунистите от ГРОБ поеха властта и всяка година все по зле!

20

1

преди 5 години

Не разбрахте ли,че на неграмотния ***,нищо електронно не му трябва,нито гласуване,нито електронно правителство,нищо,освен хартия и химикал.

19

Анонимен

преди 5 години

До ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ 7Голямото крадене дойде с еврофондовете.Всички крадци преди това взеха джобни в сравнениес настоящите.Баце е милиардер в ойро (4-5 милиарда отмъкна).Това е положението.

18

Анонимен

преди 5 години

В Нългария цари тотален хаос на Тиквениците.Без значение за какво става дума.Само пълен kpeтен не би видял това.Работата е там че 80% от българите са такива.Гнус!

17

От 18

преди 5 години

Или на коя да е касана поща, бензиностанция или магазин.

16

Анонимен

преди 5 години

Ако е за фирма, с платржно нареждане само. Но ще минат два три дни заради превода. Гледах на официалният сайт, че имаше инструкция за плащане на множество винетки с платежно.

15

до 15

преди 5 години

Може би ако отидеш на каса в А1 че ще имаш касова бележка за дадената услуга.От сайта ще трябва да правиш разпечатка и искаш печат в банката....

14

Анонимен

преди 5 години

При кой начин на плащане се издава документ за това плащане, с който документ да може да се докаже плащането, а и да се осчетоводи, ако трябва? От многото празни приказки на ГЕРБ, нищо не разбрах по въпроса.

13

Шишо Б.

преди 5 години

След като видях летящия старт на системата с тези винетки, някак си нямам желание да си вкарвам банковата карта там ;)

12

Анонимен

преди 5 години

до 8 Бати Бойко ги прави магистралите и не ги довършва защото от ремонт на ремонта се печели най много! Щом първата винетна система по негово време я даде на Цветелина Бориславова тогава , малко конфликт на интереси се получи щот живееха заедно тогава . Още малко ще по седи и ще се пенсионира с почести. После като Костов ще обикаля ефира да разправя как е оправил страната .

11

Анонимен

преди 5 години

Аз си купих винетка в неделя, през телефона. Проблеми нямах. Платих с дебитна карта, а банката си ми изпрати смс за дръпната сума.Освен това винетки точка бг не е официалният сайт.

10

Анонимен

преди 5 години

do 8 Ами през 20 те години на 20 век мафиотите имигранти в САЩ са го измислили - взимаш държавна поръчка (с подкуп) и строиш ,магистрали, влакови линии и ги отдаваш под наем на свои хора и прибираш печалбата ! Рекет за протекция, контрабанда,проституция, вподследстие и наркотици ,поръчковите убийства.... Бати Бойко ги прави магистралите и не ги довършва защото от ремонт на ремонта се печели най много! Щом първата винетна система по негово време я даде на Цветелина Бориславова тогава , малко конфликт на интереси се получи щот живееха заедно тогава . Още малко ще по седи и ще се пенсион

9

Анонимен

преди 5 години

Абе един лекар взимаше 250 лв, а сега взема 1 500-10 000 лв. Дреме му, че бензинът е 2 лв, пък и не кара Москвич.Ти ми кажи дали сега му е по-зле! Като ти е ниска шлосерскта заплата, учи за лекар!

8

Анонимен

преди 5 години

1969г един шлосер във фабрика вземаше 250-350 лева. Бензина беше 0.08 -0.10 стотинки литъра. Чисто нова лада струваше 5500 лева. Пътищата бяха безплатни и нямаше дупки.2018г. един шлосер във фбрика взема 1000-1200 лева. Бензина е 2 -2.5 лв. литъра а една нова кола среден клас струва около 30 000 лева. Пътищата днес са като лунен пейзаж с изключение на няколко магистрали.Вие си правете сметката кога е било по добре.

7

ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ

преди 5 години

ГЕРБ дойдоха малко късно на влст. СДСарите бяха окрали всичко по-ценно. КРАДЛИВИЯ ДЕДО довърши. Оставаше да крадат от данъци и европейски помощи. Естествено това става чрез нагласени обществени поръчки , изпълнени некачествено с 1/3 от парите

6

За

преди 5 години

такова неправомерно усвояване на средства (от всички нас са взети) и последвала чудовищна некадърност в нормална държава много хора щяха да прекарат в затвора маса години!

5

Факт

преди 5 години

Едно време пътищата бяха калпави, с дупки, ама и коли нямахте, пък и смеехте ли да се оплачете? А сега мрънкате като дърти госпожици.Комунисти, милорд!

4

Анонимен

преди 5 години

Първо строят пътища със нашите данъци, а после искат пари за да караме по тези пътища.Как едно време пътищата бяха безплатни и поддържани, нямаше дупки, а бензина беше стотинки?

3

До НЕМА НАЧИН

преди 5 години

"И едните и другите са маскари" - Алеко Константинов