42

Някой си

преди 5 години

Поне по граничните пунктове трябаше до средата на декември да има машинки и да ги тестват до откат, ама няма. Трябше още ноември да я пуснат системата в действие и за я тестват до откат,ама няма.Виж чиновниците и колите са на линия,ама какво от това?

41

Оффффф!

преди 5 години

Сулю от Долно *** се страхува ЦРУ-то да не свържело номера на автомобила му с дебитната му карта и затова искал да плаща само кеш. Ега ти селските малоумия, нямам думи.

40

TehLogic

преди 5 години

Купих си без проблем годишна винетка от сайта bgtoll.bg през компютъра си и за минути! В система от този мащаб и с такива технически възможности може и да има сегменти които е необходимо да бъдат донастроени. Желанието и стремежа на потребителя да "прецака системата" не ни помага да ползваме модерна толл система. По европейци ли ще се чувстват всички ако се редят на опашки по магистралите за да плащат пътна такса?

39

Анонимен

преди 5 години

1. Ако имаш хартиена винетка, камерите над пътя сигнализират на полицаите и те те спират 10 километра по-нататък. Като те спрат, по досегашния начин проверяват дали винетката ти е валидна. Ако още е валидна - разделяте се по живо по здраво, ако не е валидна - 70 лева компенсация ( не глоба ).2. Не можеш. Вече винетки не се пререгистрират.

38

ИВанчо

преди 5 години

Аз пък си купих за 2 минути.Не разбирам ,какво не е ок?

37

Анонимен

преди 5 години

на село нямаме банкоматни карти как ще си купим ако само с банкноти

36

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах и какво ще стане в примерно следната ситуация - имам хартиена винетка на стъклото с валидност примерно до 30 ноември 2019 година. Ако карам през декември без винетка, как ще ме глобят? Винаги мога да кажа, че съм имал винетка когато са ме засекли, но после съм я махнал заради изтичането на срока й, както е по закон. Друг случай - мога да я пререгистрирам със срок на действие до да кажем 25 декември 2019 година и тогава даже няма да ме спират.

35

???

преди 5 години

Принципът е *** - искам да къпя винетка, без да давам други данни за себе си, освен номера на колата, за която е винетката. Дали ще мога да купя винетка при това просто условие? По описаните досега начини, май ще трябва да карам без винетка.

34

Анонимен

преди 5 години

Македония гранична страна са я ръгнали на 4- та страница в списъка с държави?? Що не може да се цъкне кода на държавата..списъка..има..антарктида,того,фиджи..хаити..егати трафика ще ръгне оттам чудо!! Сайтове за *** са по грамотно направени за по 1000 лв..

33

no name

преди 5 години

До разабирачите, дето обясняват колко било лесно и останалите сме ***: Никой не може да ме задължи да имам имейл и банкова карта, за да си платя за тази услуга-две задължителни условия за плащане през сайт или телефон.Бай Иван от Горно *** "със сигурност ще се справи" с покупка от сайт, телефон или т.нар.терминал. Трябва да можеш на каса от всяка бензиностанция с/у пари в брой, както беше до сега.Останалото е екстра, за тези които желаят.Но не може да ме задължат само онлайн плащане

32

Мдаа

преди 5 години

Да продават през сайта на али баба( милиард транзакции за ден) през б365 40 милиона на час!!...няма бъгове спирания. И погрешни транзакции!! Но..не може да гепиш комисион. Б ляд!! Тези Капш.дали са делили 50/50 в австрия в унгария?? Там работи перфектно щото има санкции, у нас даваш мамбото и си вееш байрака

31

Анонимен

преди 5 години

A1-тва новото лоби на ГЕРБ ли е ? Защо САМО В ЕДИН ОПЕРАТОР СЕ ИЗДАВАТ ТАКИВА ВИНЕНТКИ? Тва ли е конкурентната среда ? Еб / аси капитализма ! И на запад ги има такива неща ,ама тука са направо пред очите ти и те лъжат че нямало такова нещо.

30

Бла бла

преди 5 години

М даа идея за изкарване на някой лев!! Лепиш на колата си лепенки " винетки в брой' слагаш в картата си 20 000 лв!! През телефона или лап топ им продаваш с малко отгоре!! Е няма как 50% комисион като ГЪРБ..ама бива да се хване хубава надница!!..на кулата на калотина. И другаде..!! Пък и в някъде в града някой ще ти присветне да му продадеш...давам идеята. Бадева.

29

Анонимен

преди 5 години

Каква е таз електронна система монтирана в апарат-шкаф,кутия дет не може да издаде срещу пари билет,а билетите кат артикули биват-едноккратни в една или две посоки по направление,многократни за период от време и естествено с намаление бонус за предварителното заплащане за ползваното направление и допълнително намаление в цената с административно разрешение за ползване по съпътстващи направления заради транспортни връзки в транспортната мрежа и ползването до крайна цел,в случая с маркирани данни.

28

човек с е-винетка

преди 5 години

Изключително лесно и без никакъв проблем в рамките на 3 минути, колкото да отворя сайта, напиша регистрационния номер на колата и датата, от която да е валидна и да впиша номера на картата, с която платих. Елементарно! Не знам защо толкова се коментира, като всичко става бързо и няма нищо сложно.

27

БРОЙ

преди 5 години

КАТО СЕ ВРЪЩАМ ОТ ЧУЖБИНА И НЕМОГА ДА СИ КУПЯ ВИНЕТКА С ПАРИ В БРОЙ ТАКОВА ДЕЛО ЩЕ ВИ СПРЕТНА ЧЕ СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ И НЕКА САМО НЯКОЙ ПРОБВА И ДА МЕ ГЛОБИ...ТЪПКАНО ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ АЗ НЕ СЪМ БЪЛГАРСКОТО СТАДО ДА ТЪРПЯ.ИСКАТЕ ПАРИ НАМЕРЕТЕ НАЧИН ДА СИ ГИ ПОЛУЧИТЕ НЕ ЧРЕЗ ГЛОБА А ЧРЕЗ ДОБРОВОЛНО ЗАПЛАЩАНЕ.

26

Анонимен

преди 5 години

Такива терминали се правят за хора които не трябва да са технологично образовани. Ако не могат да се оправят, проблема е изцяло в терминала

25

Niki

преди 5 години

проблема не е със системата ! Вчера се нагледах на високо образовани граждани как 1 час не могат да си купят винетка на терминал ! Накрая други бяха виновни, че те са минали по 300 км без винетка и на границата трябва да си купят ! После други им бяха виновни, че машинките са с карта , после ЗАЩО ТУК НЯМА КОЙ ДА МИ ОБЯСНИ КАК ДА СИ КУПЯ ! Аз си я взех за 1 минута и ядове нямах а образованието ми е средно !

24

Анонимен

преди 5 години

Винетната и тол система е една изключително елементарна система. 180 милиона лева за нея е кощунство, а на това отгоре се оказа и че не работи. Мафиотска история типична за демократите след 1989 година.

23

Анонимен

преди 5 години

Какво електронно правителсво бе брат? Те една винетка не могат да продадат! Милиарди вложени и нищо!!! Някой да сметне по колко лева е дал всеки българин за тия неща!