94

Анонимен

преди 5 години

И между другото България е най-бедна в ЕС, точно защото все още е васална на Русия, все още е управлявана от руска агентура,тия гербави папуаси съвсем изперкахацецо крадецо и банкянския папуас били руска агентурато бива шантава дезинформация ама това премина всички границитогава и във краваршингтон са руска агентура щото оня от помощното училищенеме нема току отскочи за инстректаж- стига бре грбавия *** ни залива всеки дена да си видим страната а не да коментраме как преживяват руснац

93

Край

преди 5 години

Не знам как се живее в Русия обаче вземете стриит вю на Гугъл мапс и се разходете из който искате град Русия - примерно Владивосток. Ако видите по олюскани панелки от нашите, ако видите клошар да рови в кофите и калищаци между блоковете елате да ви почерпя. При виртуална разходка в София до всяка кофа за отпадъци има човек да рови в нея. Па БВП и стъкмистиката да си разправят каквото искат.

92

българин

преди 5 години

До 111...Нашата частна "преса" Обича да се заиграва с Русия! -:) Така и е наредено! Няма да седне.Да оплюва.Калпавото управление на Борисов я! Или да разисква Нашите проблеми?! А на 114 ще кажа следното..На руснаците.Тук им е евтинийка всичко.Защото имат пари.За разлика от нас. И като гледам ние как сме "дръпнали" Та направо сме вързали! -:) Ама нейсе

91

Активист на БКП

преди 5 години

Руска сила ,руска воля ще избавят от неволя братски български народ ! /Иван Вазов/

90

Анонимен

преди 5 години

Така ли експертче, кажи тогава защо руснаците бягат в най-бедната страна в ЕС? Наскоро даже спорих с една рускиня- и тя путинистка, но не живее в пyтиновия рай, а в България при врага!? И между другото България е най-бедна в ЕС, точно защото все още е васална на Русия, все още е управлявана от руска агентура, все още повечето медии са проруски и пишат тенденциозно. Всички страни които скъсаха с Русия вървят смело напред. Колкото по-далеч от родината ви (истинската), толкова по-добре.

89

Анонимен

преди 5 години

"Свободная пресса" е регистрирана като "чуждестранен агент"

88

Анонимен

преди 5 години

Значи минималната заплата е 458 лева, които там са освободени от данък върху общия доход и здравни осигуровки. При това образованието и държавното здравеопазване са безплатни, цените на горивата, транспорта, комуналните услуги са доста по-ниски от нашите.При нас РЕАЛНАТА нетна минимална заплата до сега беше 410 лева. (като се спадне данъка, здравната осигуровка и социалната осигуровка.

87

Кдкдкдидй

преди 5 години

За чий к*р ми е тази статия, какво ме интересува Русия. Така като сте почнали да пишете за държавите, пишете и за другите държави- какво става в Мозамбик, Казахстан, Япония...?!?

86

Пешо

преди 5 години

Ха за Медведев!!!!!! Потресаваща липса на интелект, бушон на Путин. Тава е всичко!

85

До 108

преди 5 години

Абе всичко е собственост на Сорос, не разбра ли! Дори и нещастния ти ***, с все вмирисаните потури на него и цървулите ти... всичко!

84

закривай

преди 5 години

БТА и БНТ са собственост на Сорос с безропотните дотации на българските данъкоплатци или как ни натрапват латиноамерикански режим от 60*-те години през 21 век!Тенкю USA!

83

До 92

преди 5 години

Пълни глупости пишеш! В Русия никога не се е живяло по-добре отклкото в България! Никога! Всички дето изпадате в *** възторг като чуете за Русия ви съветвам да се разходите до там и да натрупате впечатления и да спрете да ни обяснявате на нас дето работим и пътуваме до там какъв рай е Русия. Руснаците винаги са смятали България за западна Европа още СССР-то мечтата на рускините беше да се ожени в България!

82

До 94

преди 5 години

Статията е на "Свободная пресса" и е преведена и побликунана от БТА.

81

Анонимен

преди 5 години

Поздрави от Флорида зaдpъcтеняци

80

Анонимен

преди 5 години

Интересно, в тази оплюваща Руското правителство статия, има и нещо много интересно. Признаването на Симферопол за руски град. Време е официално да признаем че Крим е част от Русия .

79

Анонимен

преди 5 години

ЕС е изправен пред брекзит, жълтите жилетки и нестабилна Меркел - спря да се говори за санкции. НАТО се покриха като мишки, след като ,,смазаната" от санкции Русия анонсира новите си оръжия. Явно голямата криза е бонус за нас.

78

пишете за България

преди 5 години

Да са радват руснаците, че не са като нас в ЕС и НАТО, че у нас инфлацията на основни стоки се качва с по 10 % на всеки 3- 4 месеца.Тока, газта, водата се качват с по 8- 20 % на всеки 3- 6 месеца задължително.Заплатите ни в ЕС са по ниски от тези в Евразия дори!Дори в Турция минималната заплата е станала 547 евро, заплатите на турските учители са 1483 лв. средно, пенсията му 922 лв.Русия, Турция са под някакви санкции и атаки, а ние сме сме горди членове на ЕС и НАТО!

77

Анонимен

преди 5 години

РПЗЦ обявява за светци някои от бойците на РОА. В същото време РПЗЦ винаги е била съгласна с анатемата на комунизма, която е произнесена от св. патриарх Тихон през 1918 г.

76

Анонимен

преди 5 години

Най-богатата на ресурси страна в Света и една от страните с най-нисък стандарт на населението.

75

Анонимен

преди 5 години

Власовците и РОА са били Руснаци, за разлика от тази болшевишка ***.