154

Тинтири Минтири

преди 5 години

Виждам, че тук цари оптимизъм и оживление от привидно западащата Русия. Ние явно сме цъфнали и завързали.Само да вметна, че независимо от лекия политически застой, икономиката им расте, нещо с което могат да се похвалят все по-малко страни. Расте най-вече златния им резерв, който изпревари Китай и вече има 2000 тона злато. За природните им ресурси, с които не може да се мери почти никоя държава на глава от населението изобщо няма да говоря.Цените им са по-ниски, раждаемоста им е доста по-добра

153

Анонимен

преди 5 години

от първи януари порасна и минималната заплата в Русия (на цели 11 280 рубли),е това е заплата - цели 282 лева :) Сега разбирам защо *** не искат да емигрират в любимата им русия!

152

Анонимен

преди 5 години

До ЕХма мноо велика тая русия бе :) я да ти пресметна в левчета написаното в статията:Нарастват и социалните помощи: с 1.17 лева - за гледане на дете (до година и половина), с 2.20 лева- за дете-инвалид, с 2.45 лева - за жителите на Ленинград по време на блокадата с 3.07 лева - за пълнолетен инвалид първа група . . .

151

ЕХ

преди 5 години

ТАЗИ РУСИЯ--ВСЕ ЗАГИВА И ВСЕ ПО -ВЕЛИКА СТАВА-КАТО КОЛ В ГЪЗО Е НА РУСОФОБЧЕТАТА В БЪЛГАРИЯ------

150

Какво разбра

преди 5 години

До АнонименЕдна истинска оценка на положението в *** -Русия!Дано заблудените поне малко прогледнат!Матерински капитал - Форма на държавна подкрепа за семейства с деца в Русия (б. пр.)Ха ха , как семпло се обяснява...Матерински капитал за 2019г = 453 026 рубли за родено дете!Смятайте ги в Евра,$ левове...

149

Какво разбрах:

преди 5 години

До АнонименЕдна истинска оценка на положението в *** -Русия!Успешен излезе проектът във връзка с майчиния капитал*Русия зае първото място в света по износ на зърно, може изцяло да покрива нуждите си от месо, мляко, млечни продуктиСветовния фонд за дивата природа - той посочва, че сред великите сили единствено в Русия биоресурсите не намаляват, а нарастват.голям бюджетен излишък.

148

Аспарух

преди 5 години

До "умника " 139.Храната в Русия не само,че не е 2 пъти по-скъпа,ами е по-евтина от България.Бензина е наполовина,комуналните им разходи са в пъти по малко отколкото в БГ.Средената заплата и пенсия са по-големи от тука.Селското им стопанство задоволява нуждите на страната от почти всички продукти.Не секат горите си зверски като нас.

147

куко

преди 5 години

До ЖороТи няма да го доживееш .

146

Жоро

преди 5 години

До За Европа, против ЕС 137 Че откога капитализма е враг на човечеството.Ако не бяха капиталистите от САЩ и Англия да хранят и главно снабдяват руската армия през 1943-1944г с храни и милиарди в днешни пари с оръжие и техника Колхозната *** беше тотално обречена.Адолф им беше обърнал хастара.Днес се пеняват и съчиняват истории за нискочелите поддръжници-но урока явно не са си научили.Забрави благодарност,че заради Англия и САЩ оцеляха.Явно скоро Трамп ще им набие ..........у главата.

145

Жоро

преди 5 години

До Боби 151 РФ ръфа ли ръфа към там откъдето връщане няма.Могат много мъки да си спестят ако се самозакрият-ама откъде ъкъл.

144

Жоро

преди 5 години

До българин 144 Поразминал си се с 'българин'.Виж нещо като 'българско ***' или подобно ще ти пасне много повече.Това е моят добронамерен съвет-ЧНГ.

143

виетнамец

преди 5 години

китайците идват Сибир е техен

142

Боби

преди 5 години

До Анонимен"РФ произвежда реално Всичко но в бутикови количестваДемек НИЩО хахахаха!"Произвеждат примерно 100 балистични ракети с ядрена бойна част(независимо дали са по Авангард технологията или по алтернативни) с което си гарантират че никой няма да ги нападне - мисля че това е достатъчно а разни нелегални организации като ИГИЛ вече рашките знаят как да ги бият ефективно както на своя така и на чужда територия.

141

Бойко Борисов

преди 5 години

До Ангела МеркелБраво, санкциите работят. А в Германия цари небивал икономически ръст и най-ниска безработица от 20 години насам. Кой сега е по-добрия политик?Абе работят.Вие налагате санкции, руснаците ни вдигнат цените на газта и другите горива да изравнят нещата.И енергийната ни система държат.Ето и тока постоянно скача.Не знам още колко ще издържим.

140

Анонимен

преди 5 години

До БобиРФ произвежда реално Всичко но в бутикови количестваДемек НИЩО хахахаха!

139

от СПб

преди 5 години

Аз никакви митинги така и не видях, интересно кой ги е сънувал? И да ви кажа колко лошо живеят руснаците: средната учителска заплата в Москва е 1150 Евро (нето). В Санкт-петербург с 15% по малко!

138

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Иначе не знам защо имаш толкова негативно мнение за услугите"Нямам негативно мнение за услугите. Казвам че ако вземем 3 страни с 3 различни вида/типове икономика не можем да ги сравняваме(остави безумната идея да се сравнява БВП в $ между страните = СТЪКМИСТИКА)Как ще сравниш Бангладеш, РФ и САЩ? Първия е почти 100% аграрна страна(и лека промишленост) и има някакъва туризъмРФ произвежда реално Всичко но в бутикови количестваа САЩ купува почти всичко и предлага услуги основно

137

Боби

преди 5 години

До хейтърЛеле разбирачо кажи ми знаеш ли какво означава термина ЛОКАЛИЗАЦИЯ - поне в по орношение на РФ?Колко процента от стоката е произведена в РФ. Случайно да знаеш че примерно тракторите Джон Диър имат вече 100% Руска локализация? И мисля отварят 3 завод.Същото важи и за доста други производства включително Лада я купиха Нисан-Рено нали? Сега до колкото знам вече Руснаците изкупиха част от дяловете и Лада са 50/50% собственост и 100% локализация тоест всичко се произвежда в РФ

136

Анонимен

преди 5 години

До Боби,Някъде четох, че тая долина би била 12-та по икономика в света, ако беше отделна държава. Иначе не знам защо имаш толкова негативно мнение за услугите и за теб щом преобладават са лош показател. Да не говорим, че преобладават вероятно във всяка страна без северна корея вероятно

135

българин

преди 5 години

Лелеееее..Колко много млади дихателчета . "Разбират" Колко "лошо" Било в Русия! И колко "хубаво" Било у нас и в Америка! А бе яяяяяя..Сещате се нали?!-:) Вземайте си редовно нар котиците.И всичко ще е ок! А иначе пропагандата ви.Никак Не минава! -:) Аре....