39

койчо от калековец

преди 5 години

До ОбединениСтига с тази "толерантност"!Щом държавата не си изпълнява задълженията, какво се прави тогава?!Българите се обединяват в отряди за изтребване на разбойниците!

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Какво е направил?

37

Край

преди 5 години

В условията на наложената в ЕС либерална демокрация оправия с ромите няма. Ако искате магистрали с пари от Брюксел - свиквайте.Където има подобно население за да има държава има БОЙ. В Турция 40-50% от населението е подобно обаче има здрава ръка и ред.

36

Анонимен

преди 5 години

МВР са заети да спират таксита и да ми барат патока с предтекст наркоакция... страх ги е да влизат в махалите (реален случай)

35

Гашо

преди 5 години

И толкоз ли нямаше бледолики да се намесят и да смачкат кафявата сега. Само *** останаха,шанс ми разтърват. Кафяв га и да го пребиеш се шанс му е късно

34

Вуте

преди 5 години

Поинтересувайте се при старта на Априлското възстание в Копривщица,кои са първите избити от възстанниците...Изненада ...Не са османци!

33

Анонимен

преди 5 години

Днес.бг защо мълчите за президентския хулиган???

32

Анонимен

преди 5 години

До чарлиТочно така пич, обработване с мотики ще им се отрази много добре.Макар че по-долу някои предлагат и по-ефикасни методи.На всичко му идва времето.

31

Владимир Зидаров

преди 5 години

До небългаринПрав си.Преди време в България беше така.Завършил съм военно училище.Сега обаче сме европейци!По мое време за 15 минути щяхме да изорем гетото.

30

чарли

преди 5 години

С протести не става, "лозето не ще молитва,мотика мотика е нужна !

29

Българ

преди 5 години

Ромите не скачат в ледените води. Само гледат сеир. И после издебват нашите герои и ги пребиват по селските друмищата. Турците не пречупиха тази древна вековна традиция та на ромите ли ще се дадем. Заведете калоферското хоро в това село и трогнете хорото на мегдана.

28

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се пази електората, а и демокрацията е на страната по силните.

27

Шопо

преди 5 години

Стига с тия протести,бе ! Взимайте коловете и ги суровакайте за здравье...

26

Непълна информация

преди 5 години

Не ни съобщават по колко деца вече е създал всеки един от двамата биячи.Да не напишат, че въпросните "момчета" на 17 и на 21 г. са неженени. Всеки разследващ журналист би трябвало в рамките на същия ден вече да е установил с колко пик..ли до момента всеки един от тези двамата е живял на семейни начала и по колко деца е направил, за да има какво да плюска и да се излежава по цял ден, без да работи.Колко пари са източили от бюджета от раждането си до днес?А до кой клас е учил всеки един от тях?

25

анонимен

преди 5 години

Палете наред , иначе спасение няма !

24

Владимир Зидаров

преди 5 години

До небългаринПриятел , комшийте имат същия проблем с ромите.В Одрин половината от битовата престъпност е извършена от роми.

23

Ей, хора!

преди 5 години

Екипи на специализирани звена е трябвало да бъдат вдигнати и докарани в това село, за да усмирят гнева на ***, който според тях е справедлив - никой няма право да им прави забележка, когато НЕ са прави, нито да ги възпира, когато са решили да усмъртят някого.В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА тази сутрин от онази махала нямаше да има и помен, нито някой щеше да знае къде са се дянали нейните обитатели, нито пък някога занапред щеше да се чуе нещо за тях.

22

Анонимен

преди 5 години

Добре дошли в Булг аристан, където да живееш на село си е като Дивия Запад.Цикламените не минава и ден без да влязнат в новините и ние все излизаме на протест. Резултат няма дори става все по зле. БГ 2050г ще е 5 млн и от тях 1 млн циклама, така че свиквайте.

21

Командир Спок

преди 5 години

Колко са арестуваните ромуланци?

20

Анонимен

преди 5 години

Не е трябвало да им прави забележка :)