201

Анонимен

преди 5 години

До 196 .Мислите се за умни, по глупави хора от Софиянци не видях никъде

200

Венелин

преди 5 години

Свидетел съм ка печаливши бизнеси се изкуповат и отиват в София или как Софиянци унищожават конкурентите от страната. ......

199

Forever

преди 5 години

А пък на мен ми е интересно,след като получават най-високите заплати,защо се оплакват най-много,изглежда че не всичко е пари.Хубаво е със софийска заплата и спокойствието на провинцията.

198

Анонимен

преди 5 години

Tova e predimstvo za ostanalata bg....daleko ot centralata za choveshki recycling i otrovnia vazduh, voda....

197

Анонимен

преди 5 години

По-високи са, защото там е съсредоточена мафията. В София държавата и мафията са си стиснали здраво ръцете и дърпат конците. Капиталите от редица предприятия в страната (частни и държавни) изтичат към София под една или друга форма. Свидетел съм как за абсолютно една и съща работа служители в страната получават по-малко от тези в София.

196

Анонимен

преди 5 години

Нищо не е високо в София недейте да лъжете! Нагледци такива сте вие! Никакви заплати не са високи нито в София, нито в провинцията! Какво пак си измисляте? Какво пак се опитвате да излъжете хората, че заплатите били високи? Високи са ви кражбите! Българино събуди се най накрая!

195

Astika ve

преди 5 години

Chudesno. Prez 2020 godina ste napravim nova stolica v rbg...Haskovo...hahahaha...

194

Анонимен

преди 5 години

Заповядайте в Столицата колеги! Сега жителство няма! Животът и переспективите са пред вас! Само искам да ви предупредя,че без подходящо образование,без подходящи умения и квалификация,ще работите някъде за около минималната! Ако издържите с тези пари на разходите,като наеми,транспортни и др.можете да си останете със здраве!

193

....

преди 5 години

То София стана провинция,какво да са ощетени,цяла България се изсипа тук....

192

12345

преди 5 години

Гледам дърлят се хейтърите тук!Не видях да се споменава някъде, че живота в София е най-скъп, с най-високи разходи за всичко. Естествено е и заплатите да са по-високи.Важното е обаче, медийте да промиват мозъка на хората и хейтърите да си джавкат!

191

Фарамацефт

преди 5 години

Нормално е да са високи заплатите на всякаде в големите мръсни градове е така в Лондом му казват- добавка вредни.Живота в многомилионен град скъсява живота с минимум 10 години живота в град под 50 хиляди души също с 10 години зарадти бруталната скука и содомия- главно онанизъм.

190

Анонимен

преди 5 години

Шопи вън от румелия.миришите на *** и чесън

189

държавник,

преди 5 години

чети Алеко.

188

Държавник

преди 5 години

Преди три години още не бях си взел дипломата се уредих със връзки естествено на работа в държавната администрация. Сега ми е цел да се уредя и в София пак на държавна работа, но за жалост нямам нужните връзки за там! Каквото и да говорим София си е София!

187

емигрант,

преди 5 години

нека големите градове и у нас да са добри,а не само столицата

186

емиграция

преди 5 години

Това отдавна е проблемче в цял свят.А поживейте в САЩ, Европа, Австралия, Китай, та да се убедите, че големите градове са магнит,заради заплатите и повечето възможности.

185

От Зарата!

преди 5 години

Никой не настройва Провинцията срещу Столицата умишлено! просто манталитета на Българчето е такъв ! Пълно е с неудачници,аутсайдери и некъдърници,осъзнавайки собственат си неспособност и некъдърност за справяне с проблемите,съвсем естествено започват да завиждат на успелите и образованите,мислейки си че това се дължи единствено на пребиваването в големия град,без да отчитат усилията,трудностите и труда,който са положили за да водят сносен живот!Аре чао,нещастници необразовани!

184

Анонимен

преди 5 години

Източна румелия трябва да се отдели от република шотландия.шопите изстискват румелия за тяхна полза и не дават на тракия нищо.време е пловдивчани да си върнем родината по добре с турция отколкото с московските ко мунета

183

така си е,

преди 5 години

освен това можеш да отидеш пеш на работа,магази,мол,детска градина.

182

Анонимен

преди 5 години

Не завиждайте на софиянци!Няма за какво,а най-малко за заплатите.Не си мислете и това,че парите падат от небето или растат по дърветата! Който може да печели в София,мже да го прави и Каспичан.Живея в сравнително голям провинциален град,в собствено жилище.Семейните ми доходи рядко падат под 4 000 лв.на месец.