15

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Докато народа оскотява по строшените пътища и течащи рейсове,китайците изпратиха сонда на луната и я изследват с автоматичен робот.....Ех българския мозък е изгорял и трябва да се подмени не само чипа но и цялата дънна платка на която има надпис made in USSR...за да можем да се справим с тези елементарни неща ще ни трябва нова дънна платка made in Taiwan....

14

Роско

преди 5 години

До ист Поредния *** дето казва че не работи българина . Абе Оланкоолу когато българина отиде да работи в Европа му плащат добре , тук не . Тия борсуци в Европа толкова ли са глупави , че го оценяват , тук великите бизнесмени не г ценяват

13

Анонимен

преди 5 години

Най-смешното е, че положението е такова именно, защото ни управляват селяни и пребоядисани комунисти. А за селата НЯМА... Смях.

12

До бирено мече

преди 5 години

Не се делим зашото искама а защото СМЕ РАЗДЕЛЕНИ на софия и останалите, по абсолютно всичко! В основата са две неща, властовите решения и разпределението на парите. Всичко е и се централизира в софия от към имституции, само 5 процента от данъчните приходи остават в местните бюджети. В германия и швейцария всичко Е ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАНО! Сега стана ли ти ясно? Всички се молим на софия за 2 тротоара и 5 улици! Тове ще спре!

11

Елемаг

преди 5 години

12 ми в Германия няма винетки,как така скъпи? :) Там пътищата са сълза и без винетки?В Швейцяри и Румъния са и по-евтини даже.В Швейцария е 67 лв а пътната мрежа е три пъти по-дълга от България и основно е планинска с тунели и виадукти.Тука сме бая равнина също.Тааа,какво става с теорията ти? :)

10

ист

преди 5 години

Хубавите пътища и хубавите жени са скъпи. Не искаме скъпи винетки, а ревем че пътищата са лоши. Трябва да признаем, че работим лошо, и ще живеем лошо.

9

Елемаг

преди 5 години

Meчето,щото м-у градовете и селата се води републиканската.Иначе на доста места в самите градове ,е по-добра и от София.

8

Елемаг

преди 5 години

Всичкото ДДС заминава за София.Краде се и се правят едни комплекси към Бояна над ИМ!!Отидете до музея и погледнете нагоре какво се строи.Това е с окрадените пари на провинцията!!!София,най-големият рекетьор изсмукващ живеца на провинцията и истинската Държава!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Посочете съседна на нас страна с такива лоши пътища. За др. страни от ЕС няма смисъл да говорим.

6

Анонимен

преди 5 години

Положението е такова във всички краища на страната. Заповядайте да видите какво е положението около Видин, Лом, Козлодуй, Враца, Монтана, Плевен.

5

Анонимен

преди 5 години

Плащаме данъ;и и винетки, за да изхранваме ТЛЪСТАЦИТЕ НА ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 5 години

Дупка "Борисовка"

3

за селяните

преди 5 години

на никой не му пука. Нали така?! Съвременната българска народопсихология...

2

mazen

преди 5 години

Докато не изринем ***, до тогава ще е така.

1

СЕЛЯНИТЕ В РБ

преди 5 години

са навсякъде. Че на жълтите павета е пълно със селяни, ама там няма дупки