Снимка: Павел Гълъбов

Общ преглед

"Специално за софиянци оправиха пътя към Велинград, да ходят, да се гмуркат на СПА-то, а за нас селяните оставиха миналогодишните дупки срещу 100 лева на година", така всекидневно хората от Пазарджишка област се борят с пътищата си.

Още по темата

Модерните коли трябва да се движат само по "главните" пътища, не дай си Боже да мръднат по "селските" пътни артерии – ще им паднат гумите, категорични са хората от селата.

Един от примерите за безстопанственост на пътя са и ужасяващите снимки на пътя Паталеница – Ветрен дол – Варвара. От тук е най-краткият път за столицата, има и обиколни пътища, но нима приходите от платените винетни такси не трябва да отиват за всички пътища, а не само за главните, питат се хората от селата тук.

Ремонтът на главния път завършва с дупки, множество и опасни! За съжаление не сме свидетели на такива "качествени" ремонти само в тази област. Навсякъде из Родината се наблюдава явлението – добър главен път, ужасяващ "приток" до него.

"Докога нехайството на органите ще причинява стрес на българските граждани, които редовно плащат своите винетни такси и данъци за уж по-добри пътища", питаме се хората, оставяйки снимките да породят ежедневната доза стрес и на вас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар