7

Списаревски

преди 5 години

Абе едно време по форумите дали са спорили дали да вземем Месершмит или Ил76

6

Зозо

преди 5 години

Поръчайте нещо руско та да кандисат форумните ***! Едва ли, самолетът ще е Ф-16, а това означава смърт за МиГ, Су и Му..........., справка Либия, Ирак, Афганистан, Сърбия ........ Все още няма победа на руски самолет над Ф-16!!!

5

Анонимен

преди 5 години

МиГовете на кило ли ги продават, че 30-40 ще купуваме? Или сега са на коледна промоция нещо?

4

Инджиктипляктор

преди 5 години

Не съм фен на Радев, и не знам кой самолет е по-подходящ,но тук и на кокошките е ясно,че пада едно уговаряне и лобиране за милиони!Много милиони.Как анулираха предишното експертно решение, само за да прокарат това, което са им наредили.И какво значи:"Според експертите, "Грипен най се вмества в заложените в конкурса параметри,но F-16 е най-подходящ..'!??Тогава , за какво е този конкурс?За хвърляне на прах в очите!???Антикорупционната комисия спи ли,що ли!?

3

Анонимен

преди 5 години

То ако седнем да мислим ще се види ,че всичко е под натиск от Тръмп --мина през Европа развика се ,че никой не си плаща и да му мислиме и на нашите им светна лампичката . Иначе ако разсъждаваме в частност Б-я на нас тези самолети при агресия няма да ни опазят небето в района срещу нас може да са Турция ,Русия и Сърбия -евентуално --купуваме от руснаците 30--40 мига за тях имаме пилоти а в локален конфликт система свой-чужд не ни е нужна , а и ако купим мигове руснаците няма да ни нападнат...

2

Подробности

преди 5 години

Остана да изберат цвета, да има/няма климатик, кожен салон, алуминиеви лайстни, фарове за мъгла, инфотейнмънт и т.н.

1

Ганчо

преди 5 години

Да се разберат от правителството "уточняване на опорните точки за говорене по въпроса Ф-16", в противния случай не знаем на кого да вярваме. Има нещо гнило в конкурса но никой не иска да го каже, за това са тези разминавания в коментарите на хората от властта.