52

минувач

преди 5 години

ако погледнем от друга страна - на 100 хиляди храста в България се падат 318 полицаи. Карайте внимателно!

51

Анонимен

преди 5 години

Милиционерите пак са си толкова ами хората намаляха и затова сега е такава статистиката.

50

минувач

преди 5 години

а чантаджиите къде ги броят?

49

1

преди 5 години

До АнонименВместо да чуваш за първи път, влез в сайта на МВР и виж сруктурата!

48

Малкия

преди 5 години

Служителите с полицейски правомощия в цялата страна наброяват27 463-*** души. В това число се включват5158гранични полицаи. Общата численост на служителите на Министерството на вътрешните работи с полицейски функции по чл. 142, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР, съгласно данните към 28 декември 2015 г., е27 463. От тях в цялата страна в качеството на полицейски служители работят общо22 305души, служителите с полицейски функции в ГД Гранична полиция са5158. Пожарникарите и спасителит

47

Василев

преди 5 години

Бати Бойко започна като полицай, а къде стигна!!!???Под всяка полицейска фуражка, дреме един велик и мъдър мозък на български премиер!!!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

46

Драйвър

преди 5 години

Евростат ?! Ха ха ха ха ха ха ха поредната стъкмистика. Защо лъжете хората бре ?!

45

Батко

преди 5 години

За всеки 5 бройлера трябва да има по един полицай да ги съглежда за провинения и да ги скубе здраво за да не се оплаква от заплатата си ,а да си я бере от народа.

44

Анонимен

преди 5 години

От европредседателството насам столицата е пълна с фуражки. Вече почвам да си мисля, че боковистите се боят я от преврат, я от гражданско неподчинение, я от извънредно положение или от марсиянска атака... но последното е най-малко вероятно.

43

рубладжия

преди 5 години

*** радев , ми обеща повишение на пенсията предизборно ако гласувам за него ! До КОГА бе твойто фалшиво *** и ***

42

БАБА КУНА

преди 5 години

ПРОБЛЕМИТЕ В БЪЛГАРИЯ С МВР СА СВЪРЗАНИ С МИЗЕРНАТА КВАЛИФИКАЦИЯ НА ПОЛИЦАИТЕ, С БЕЗУМНО ВИСОКАТА БРОЙКА НА ЧАНТАДЖИИТЕ, С НИСКИЯ ИМ КОРУПЦИОНЕН ПРАГ И С БЕЗДАРНИТЕ ИМ РЪКОВОДИТЕЛИ, КОИТО ФАКТИЧЕСКИ СЛУЖАТ НА ГЕРБ, А НЕ НА ГРАЖДАНИТЕ !!!

41

Анонимен

преди 5 години

До до 43За пръв път чувам, че граничарите и пожарникарите били полицаи

40

Анонимен

преди 5 години

Като са все по-малко, защо ги виждаме все по-често?

39

крАСАВци

преди 5 години

Оууу завалийте ,стопявали се.Аз съм навит да стана ушев ,*** там е мафияили съм в игрите на старите кучета или ше ближем само кокале, докато те ручат мясо.Сиреч там си е само за корумпирани кадри, който виреят там кат гъби след дъжд в гората.

38

Анонимен

преди 5 години

Лъжи. 1/1 сме. Полицейска държава сме.

37

Анонимен

преди 5 години

Разпускане на цялата сегашна безполезна полицията, и сформиране на не повече от 10 000 суперполиция - разбира се добре платена

36

Анонимен

преди 5 години

Селата опустяват и държавата отива към закриване.

35

хъм

преди 5 години

400,500 се тая :) всички ми изглеждат еднакво

34

До 30 и 31

преди 5 години

Виж мнението на хората за работата ти и за изработеното от колегите ти. Прочети мненията под статията. Напускай и стани човек.

33

Българина

преди 5 години

Съгласно плана на юдеите и цру полицаите ще намаляват докато *** те се увеличават, и така докато тази територия не остане без българи.... Видими 10 годишни резултати. Такава ци га нска престъпност е сравнима само с башибозука.... Бройката трябва да се редуцира с всички и възможни и невъзможни средства