72

Истината

преди 5 години

Истината е, че МВР и съдебната система бяха разрушени от ержима на демократите след 1989 година, за да могат спокойно да грабят, както и направиха. След това режима на демократите напълни МВР и съдебната система с послушни некадърници, като основната задача на МВР и съдебната система са да пази корумпирания режим на демократите, с което МВР и съдебната система се справят блестящо - България си остава най-корумпираната държава в Европа.

71

Анонимен

преди 5 години

Цитат: Данните на Евростат показват още, че професионалните съдии в България през 2016 г. са били 31 на 100 хил. души население, като броят им бавно нараства от 2013 г. насам. Жените съдии у нас са повече от мъжете 41 дами на 100 хил. души население спрямо 22 мъже.*(41 + 22) според статията прави 31 ....

70

Анонимен

преди 5 години

До БАБА КУНА Бабче точно в десетката. Това е голата истина, нищо повече не може към това да се добави.

69

До 77

преди 5 години

В България има недостиг на кадри за около половин милион човека, въпреки че доста пенсионери работят, защото с тези мизерни пенсии нямат друг избор.

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76В България пенсионерите често работят и така заемат местата където младите може да работят. В училищата и университетите е същото положение.

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74 В нашию град от три години няма пенсиониран полицай който пак да не си е на работа. Пенсия на максимум плюс, пълната заплата ,плюс частпром бачкане , земеделийце, бостанче, работилничка, автомивка. Полисай да се сега .

66

Анонимен

преди 5 години

Полицаите в България са двама - цецо физкултурника и боко пазвантина.

65

Анонимен

преди 5 години

Хайде бе , верно ли е тва? Ми то хора вече не останаха в България , ама от полиция не моеш се резмина. РПУ - та, гранична полиция, общинска полиция, съдебна полиция, цивилна полиция.Сметнете ги де.

64

Анонимен

преди 5 години

ГЛУПОСТИ , ПОЛИЦАИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО! И ВСЕ КОРУМПИРАНИ ДО НЕМАЙ КЪДЕ !

63

Роб на влаЗта

преди 5 години

Администрацията и чиновниците са 2пъти повече а Мл.ПИ или така наречени Селски полицаи..напълно липсват .1мл.пи обслужва 10села и си представете колко го виждат ,познават и съответно той тях...

62

реалист

преди 5 години

Парадокс - повече съдии, а по - малко правосъдие. Резултат от ниския морал на съдиите в комбинация с лошите закони на герберугите.

61

Ирак2

преди 5 години

Според НОИ държавните и общинските милиции са над 70 000 + жандармерия+армия +частните въоръжени милиции и не въоръжени милиции(150 000 охранителя)!Общо над 250 000 работят в репресивният на апарат ако това ви интересува!

60

Математик

преди 5 години

До Анонименкаква е тази супер-полиция бре , смени си психоаналитика и психотропните които взимаш

59

Анонимен

преди 5 години

Надали има тежко криминално престъпление без участието на ушев.

58

В МВР лицата

преди 5 години

До Анонимен 16Анонимен 16работещи по трудово правни работещи по трудово правни отношения - са под 6000 и са с много ниско заплащане. 90% от тях са жени.

57

Ей глупав български

преди 5 години

народе, не можа да опазиш армията си, а сега плюеш и полицията си !Прав ще излезе дядо Славейков: "Не сме народ, а ***..."

56

Вече 30 години

преди 5 години

МВР се обезсилва, за да се краде безнаказано. И за полицията, както и за съсипаната ни армия вече няма достатъчно кадърни кандидати ! А *** стават все повече... НАРОДЕ ?????

55

www

преди 5 години

Много пъти беше коментирана полицейската "статистика", която правителството на Борисов праща към Евростат. Пълна лъжа! НОИ осигурява един процент и нещо от населението на страната като полицейски служители.

54

МНЕНИЕ

преди 5 години

Това число надхвърля дори Русия и Северна Корея .А ако се сметне реално , по стандарти на Световната Банка се получава около 900 Полицая на 100 000 човека население - за критиците - толкова плаща България от Данъци на МВР .

53

alex

преди 5 години

До Анонимен 49паве тъпо поне от 20 години граничарите са към МВР, няка там си карах казармата в Грнична полиция