41

Анонимен

преди 5 години

Такъв сайт струва под 20 хиляди лева, но заради системата за обществени поръчки, цената му може да стане и 2 милиона. Всичко над 2 милиона си е чиста налгост и корупция, така типични за ГЕРБ.

40

бааа го

преди 5 години

''Пвно са в един отбор''-На моята клавиатура буквичките Я и П са доста далече една от друга!

39

Един от Северозапада

преди 5 години

Като се знае за въвеждането на тол системата, къде дремахте ноември-декември, та не разнесохте устройствата и не тествахте системата?Тотални некадърници вземат решения в тая страна, от които си патим всичките...Но, не те са виновни, а ние, че ги тъпим.

38

Президент на борда

преди 5 години

Kapsch, Капш Телематик Технолоджис България, Капш трафик солюшънс, Контракс, I-Cell Global Solutions, Капш Телематик Сървисиз, Капш Трафикком и Капш Трафик Транспортейшън

37

До Бачкатора

преди 5 години

Точно тоя сайт не може да струва 1000 лв, защото е свързан 24 часа с други държавни служби - КАТ, АПИ и оперира с големи масиви лични данни - имена, ЕГН, регисрационни номера на колите и поне на теория е предполага, че е високозащитен и безотказен.Нормалната цена за такъв сайт по света е около 5 млн долара, т.е. не повече от 10 млн лева, другите 170 млн лева е ясно, че са ги откраднали, ама поне да бяха пуснали работеща система за тия грешни пари, дето ги окрадоха от народа.

36

Ум

преди 5 години

Лъжи, сладки лъжи ... не спирай да ръсиш лъжи. Миналата година публикуваха документ за разплашане, и само се замислете коя фирма ще се хване да прави нещо такова без да и се плати.Лъжи, сладки лъжи ...

35

I will

преди 5 години

Безкрайно корумпирано правителство.

34

Анонимен

преди 5 години

Той сайта на винетките по пр0ст и от това сайтче дето пишем в него бе ,щом бай Мую от село Мало Бунище го е хакнал и съборил като е въвел два пъти номера на колата си да си купи винетка!Какво му струва 180 милиона?

33

Анонимен

преди 5 години

До некой - значи - преди 12 месеца цялата инфраструктура е трябвало да е готова и до сега да я тестват и оправят!!! А те ни разправят че всичко е наред?Ако имаше опозиция и гражданско общество - до сега парчета от министри трябваше да се търкалят по улиците (е морални имам предвид). Вместо това - празни деклараации. Пвно са в един отбор, само фанелките им различни.

32

БАЧКАТОР

преди 5 години

Търся в нета колко струва да се направи един сайт. Айти фирмите ги предлагат под 1000 лв. Откъде и защо за сайта за винетките ГЕРБ плаща 180 000 000 лева? Някой може ли да обясни?

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Да питаш дали Глосов ще си ходи значи си от хората на Тиквата !!!Сменянето на една Калинка с друга е модела на ***.А това че всички калинки ги назначава Той на никой не му прави впечатление.Да смениш този който пуска Газа в Аушвиц не значи че си победил фашизма!!НО, българина е *** и Боко е *** така че.... всичко е точнИ.

30

Анонимен

преди 5 години

Тоя лопатар Глосов няма ли да си ходи.

29

Хахахахахаха

преди 5 години

технически проблеми при въвеждането на НОВ и СЛОЖЕН продукт???И кое точно му е новото и сложното???Amazon продава МИЛИОНИ стоки през интернетна хора от ЦЕЛИЯ СВЯТ, от 1994 г, оборотът за 2015 г е 74 МИЛИАРДА долара.У нас е много сложно да продадат 20 вида винетки през интернет и затова се ycpaxa като карпатски лисици, много е ново и сложно, няма що!!!

28

Анонимен

преди 5 години

АПИ....ПАПИ-ПАПИХА-ХАТова ми хареса многоПАПИ-ПАПИ олицетворява цялото десетгодишно Оправление на Боко и 40те разбойници.

27

некой

преди 5 години

Намерих интересна новина: Срокът за изпълнение на поръчката за изграждане на тол-система е 19 месеца, но още след 7 месеца трябва да е готова и да функционира началната версия на системата, тоест трябва да са изградени информационните центрове, терминалите за закупуване на винетки, мобилните устройства и цялата останала инфраструктура. Останалите 12 месеца ще бъдат за одит, оценки и коригиране. Значи до 1ви 12 месеца са тествали и коригирали! Ако ги нямаха и тях - още година щяхме да сме ОК

26

Анонимен

преди 5 години

Как да не е платена и стотинка?Нали беше 180 милиона и след туй ще гълта по още 10 милиона на година!Май тиквата ще ни ги направи по хиляда лева винетката,иначе не виждам как ще остава печалба за държавата,че и пътищата да се "поддържат" за заплати и командировки на хрантутниците там,за нови джипове по 200 000 лева парчето!?

25

Анонимен

преди 5 години

"Няма фалстарт, а технически проблем, твърдят от АПИ"Koeто де факто е едно и също. Фалстарт поради технически проблем, а технически проблем от такъв калибър допускат само аматьорите.

24

Анонимен

преди 5 години

За този погром и грабеж който извърши Борисов и Ко през изминалите 10 годинисамо Народен Съд може да възстанови Усещането за справедливост !!!

23

Анонимен

преди 5 години

И тези пак ще подкупят маса народ да гласува за тях, другото се фалшифцира от Цвъки специалиста по избори....

22

Бобчо

преди 5 години

Май накрая ще се окаже, че има един автобус заплатаджии по веригата в новата служба, като вчера гледам някакъв "политически координатор"?!?! Туй ще да е някаква нова форма на комсомолски секретар?! И накрая в една тясна стаичка двама младежи студенти по информатика крепят цялата система и са на по 700лв заплата!