238

Анонимен

преди 5 години

Разделяй и владей - гласи древна мъдрост. Герберските *** умело гледат да разделят обществото, защото онези който им плащат имат интерес от това.

237

ГЕРБ

преди 5 години

Роската евроатлантика е нашия президент. Виден толераст и ***.

236

Анонимен

преди 5 години

"Няма такъв смотан президент."Напротив имаше - предходния. Извинявай вие от Герб си го харесвахте.

235

Хан Крум

преди 5 години

Въздушния файтонджия така яростно защитава "Грипените" / които впрочем раздават тлъсти комисионни - доказано / че човек започва да се замисля дали нашичкия "прецедент" наистина не е бил изкушен със едни 50 милиона евра от гнилите капиталисти/ както говорят злите езици/ако сделката се случи.В такъв случай разбирам яроста му и всички змии и гущери които избълва до сега.Бу, ха, ха, ха

234

Радев за смях...

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

233

Анонимен

преди 5 години

Гербераските ***, какво да кажат и започват да обиждат президента. Той поне се държи като мъж, а не като онова мекотело, което беше техен президент и ясно лобираше за чуждите интереси.

232

Жалка картинка

преди 5 години

Много ясно, че ще изберем ефките пред тези китайски бок луци. Все едно да сравняваме Кадилак с китайско менте на Кадилак. Аааа ъъъъ сори чета от грешно листче, това е за стара статия ля ля ля бу бу бу фъррр

231

Анонимен

преди 5 години

Глей го *** на 3-та снимка - ще се пръсне от злоба ***!

230

маши на Русия

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

229

рубладжия

преди 5 години

*** радев , ми обеща повишение на пенсията предизборно ако гласувам за него ! До КОГА бе твойто фалшиво *** и ***

228

Жалка картинка

преди 5 години

С какво самочувсвие само Резидента рекламира Грипена. Нали е бил в Сащ на обучение . Явно нищо не е научил . Грипен и Ф-16. Все едно да сравняваш Вартбург с Мерцедес.

227

дедо Ташунко

преди 5 години

Реално мислещ човек е президента Радев.

226

Анонимен

преди 5 години

До Анонименна мен ми харесва позицията на президентаи каква точно му е позицията - да се заяжда с Бойко за щяло и нещяло?

225

Анонимен

преди 5 години

на мен ми харесва позицията на президента,обоснована е,а конкурса е на път да се превърне на стандартния за нашата страна-с пари под масата.Освен всичко друго най-бих желал да чуя неговото мнение като летец за избор на самолет,като професионалист,макар това да не е най-важното,най-важното е националния интерес.Не ми хареса натиска от страна на щатите,шведите не пратиха посланици да лобират-по-достойни са ,като хора

224

Анонимен

преди 5 години

Радев изпусна тлъстия рушвет и затова е целият този рев.И на мен да ми вземат парите под носа и аз ще си удрям *** в тавана.

223

Анонимен

преди 5 години

Факт:Христо Ботьов ,пръв пиандурник и женкар сред българските емигранти в Букурещ!От постъпките му са критикувани от Каравелов ,П.Хитов и др.!Въпреки предупрежденията на Хитов/на който е и плана с корабите/,да не лъже младежите и да си останат във Влашко,Ботев алчен за слава завежда хората в устата на врага!По онова време заради войната със Сърбия в севрозапада е пълно с аскер!

222

Анонимен

преди 5 години

Днес е рождения ден на Христо Ботев!

221

Анонимен

преди 5 години

Гумен Решетников Грипенов - импийчмънт за лобизъм в полза на държава, чийто гражданин размаза главата на българска камериерка, докато "летуваше" у нас!Гумен Решетников Грипенов - агент на вражеска страна, поругаваща българската история и култура - азбуката и православието!

220

Анонимен

преди 5 години

С какво самочувствие само коментират платените ***,които са виждали боен самолет само на снимка......,жалка картинка.Като целия политически "елит".

219

Зозо

преди 5 години

Снощи е имало сбиване в бар с участието на сина на ***. Пак крият руските БГ медии. Импийчмънт сега!!!