178

Истината

преди 5 години

Нито Ф-16,нито Грипените ще ни свършат работа,а руската техника ни е забранена дори за обсъждане.К'во правим тогава,щом единствения ни враг от югоизток има само от Ф-16 200 бройки,да не говорим за безбройната друга техника+1.2млн. армия(от която в Одрин са 80 000)????Отделно самите САЩ категорично отказват да дадат каквито и да е било гаранции за защита от турско нападение(помним Кипър).Та критерия ни за оръжие трябва да е-може ли да спре Турция,па ако ще да е китайско или каквото и да е!

177

Не свършихте ли?

преди 5 години

Айде, вземайте тия щайги, че да мирясат американските шмекери.И след това като вземат да падат един по един пак ще обвиняваме Путин.

176

Анонимен

преди 5 години

Много го е яд, че шведите отпадат. Явно е имал изгота от сделка с тях.

175

Анонимен

преди 5 години

e като нищо няма да направи президентът, защо се тръшкате след всяка негова дума като да ви е извадил сливиците през ре ктума :)))) жалки миш кари

174

Bad Company

преди 5 години

Драги ми руски ***, защо постоянно лъжете, че Грипенчето е по-евтино от Ф-16 ?

173

Гинчев

преди 5 години

Тъмночервената глинена глава си остава завинаги глинена.

172

Прецедентът Радев

преди 5 години

Кой беше шеф на авиацията години наред доскоро - льотчика Грипен Радев ! Затова сегаавиацията ни е на този хал.

171

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 178Не ве!! 28 самолета купи Хърватия ама за 40 000 $ барабар с горивото за 20г напред и по един чифт *** за пилотите.

170

Анонимен

преди 5 години

До 176Радиомълчанието свърши с изцепката на правителството ,че избира F-16 ,по политически причини!Само незнам защо беше целия цирк-търг ,ами направо да си беха казали за какво иде реч!Ама пуста му демокрация ,трябва да мине през търг!

169

Зозо

преди 5 години

До Анонимен178Хохохохоооо, той и Гоцю направи партия и се нааака. *** избран с гласовете на БСП+ДПС+Атака+болни путинисти, нищо няма да направи!

168

Анонимен

преди 5 години

До 164 Да бе верно, откъде на къде Радев ще разбира от самолети!Големо важно ,че е генерал от ВВС ,тия хвърчила ги разбират Баце,Цфръцко и Шкембе войвода!Само където и на децата е ясно , че офертата на ,,Локхийд-Мартин" надхвърля определеното от НС!В САЩ всеки се съобразява с решенията на Сената?

167

Анонимен

преди 5 години

не ги мисли избирателите му, пак ще гласуваме за него, и като направи партия, той е този, който ще измете герб към вечните корупционни полета ааа килии

166

Паци

преди 5 години

Винету е във вигвама и пуши лула с американска трева, за да получи видение от боговете как да замаже поредната корупционна издънка на правителството му от негодни калпа зани

165

Анонимен

преди 5 години

Радев колкото повече нарушава собственото си радиомълчание, толкова по-отблъскащ става дори и за собствените си избиратели с перманентното си мъркане и черногледство !Хората не искат да им разказва розови сънища, но да слушат Президента да им говори сякаш се намират в Дома на покойника, също не искат !

164

Анонимен

преди 5 години

Ся Радка ще трябва да повърне комисионните.

163

Зозо

преди 5 години

Румен - жалейката пак проплака, че трябва да връща денгите на СААБ :)))))))))))))))))))

162

Име

преди 5 години

Злото и лошоте не спят. само аматьоти може да си помислят, че по време на водосвет няма война! Може би вече в по-различен вид, но тъкмо започва и не само в БГ!

161

Зозо

преди 5 години

Радев не е Роската, да има право каквото БОце му каже. Свиквайте, гербави, боят по канчетата тепърва започва

160

Зозо

преди 5 години

До бай ТъпчоКато го питат за самолети да каже: Аз имам право само да чета но Нова година :)))))))))), но той е руска шапка и служи на Решетников! Ще опява до живот жалейката си!

159

Анонимен

преди 5 години

Кремълският парашутист - злобен, жлъчен, дребнав, злопаметен, отмъстителен, черноглед, троянски кон с капаци !