94

анонимен

преди 5 години

е тия трябва да са с чугунени комунистически глави.Комунист и мюсюлманин --нема оправия.Болест.

93

Наблюдател

преди 5 години

Тамошните тикви оттук погледнати ми се струват по-малки и по-узрели, а суджуците им трябва да са по-сухички и не са бъкани с ГМО . Като се върнат туристите да кажат дали е така.

92

За 97, дебил ли си

преди 5 години

Или си просто глупав!.Прав ти път ;)И да не забравиш да плачеш силно по време на погребенията на шефовете че иначе те чака затвор!

91

Анонимен

преди 5 години

а едно време какво беше :D :D

90

SOROS

преди 5 години

смърт за режима на глобалистите легализираните печатари кхазари на пари с банките

89

Въпрос

преди 5 години

Не можем да не признаем севернокорейските достижения. Например, там няма мюсюлмани и малцинства. Имат ядрени оръжия. Корейките са красиви сърнета. Такава булка искам - съвестна, трудолюбива и морална, а не поамериканчена к...ва. Някой колега знае ли как стои въпроса с гражданството и с цената на жилищата там? Мога ли да избягам и да живея там? Демокрация не ми трябва, така или иначе нищо не зависи от мен кой ме управлява. Демокрацията е измислица и ще живея щастливо без нея.

88

Анонимен

преди 5 години

5хиляди за ппсещение на зандан, аре нема нужда, живял съм при комунизЪма и знам каква мизерия представлява

87

Анонимен

преди 5 години

Под американски санкции и икономическа изолация "гладуващата" Северна Корея за 30 години увеличи населението си от 10 милиона на 26 милиона, а проспериращата нахранена България под америланско патньорство за 30 години намаля от 9 милиона на 6 милиона население.

86

Факт

преди 5 години

До Анонимен

85

Пенсионер

преди 5 години

В България искам севернокорейски комунизъм! Този слабограмотен народ друго не заслужава! Диктатура и сопа! Демокрацията го плаши и незнае какво да прави с нея затова съсипа държавата! Затуй само сопа и бой за стадото!

84

Таню

преди 5 години

Хахаха, за пет иляди от наште гирлянди ше взема направо жителство там, бе! Има си 5-6 агенции - в Швеция, Сингапур и останалите в Далиян и приграничните градчета. Корьо еър е едва ли не бюджетна компания, а с влак е още по-тънко... Хахаха, пет иляди...

83

Анонимен

преди 5 години

Айде ти що не ходиш в САЩ там е по голям рай, а? Ама за САЩ трябват визи, а американците си влизат в България свободно като че ли им е бащиния. САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи, а те не смятат да спазват договори с полу-човеци като българите и плюят с гнусно презрение на нас.

82

Анонимен

преди 5 години

70те и 80те години България след 30 г. социализъм беше много по-напред като икономика и стандарт на живот от Южна Корея, която беше вече 30 години под американско партьорство. Едва след 2000 година Южна Корея стана икономически тигър, и то именно заради Северна Корея в нея наляха милиарди.

81

Анонимен

преди 5 години

Айде, всичкото червен *** да ходи в Сев. Корея, Рая на Земята. Ние като по-*** ще си останем тук, да мрем от глад и без достиженията на корейското образование.

80

Анонимен

преди 5 години

Ако се обединят, то ще бъде със зачитане интереса и на двете страни, а не както ние си смъкнахме гащите и се наведохме на "западните партньори".

79

Shark

преди 5 години

До 83. Ммм добре, ще видим. Пишеш така, все едно вчера си се върнал от Северна Корея. Според мен това е съвсем нормален процес, както Германия се обедини, така и те ще се обединят рано или късно. Ясно е че различията между западна и източна Германия все още ги има. Стандарта на живот в източната част винаги е бил по-висок от нашия, но сега вече е много по-висок. Така ще стане и със Северна Корея, ще се обединят и набързо ще ни изпреварят. Все ще дойде лидер с други възгледи, обединение ще има

78

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха-ха!Много "зле" били тия американци бе! Живи да ги ожалиш! *** от глад по улиците.42 милиона американци живеят на купони за храна, това е една пета от населението, ако правителството им спре купоните ще мpaт от глад по улиците, освен това най-вероятно имат и оръжия и ще почнат да се стрелят и в САЩ ще има гражданска война. В Северна Корея макар и да живеят скомно и да няма милиардери, гладуващи на купони няма, всеки е нахранен и облечен.

77

До shark

преди 5 години

Ти или нямаш никаква представа за различията между Северна и Южна Корея или просто си пишеш глупости.Тези две държави е невъзможно да се обединят ,дори и да искат.Хубаво е обаче ,че си оправят положението.

76

Сата НАТО

преди 5 години

Интересно ми е да науча имената на хората, които са дали по 5 хил лева за да гледат това пошло комунистическо шоу. Тези пари не са изкарани с работа. Аз на тия у роди и 5 лв за хляб не бих им дал.

75

Анонимен

преди 5 години

До SharkНяма как да се обединят и този процес ще бъде поне 50 години с колкото е изостанала Северна Корея от Южна Корея. Живият пример е ГДР които и 30 години след падането на стената все още не са заличили изоставането от 45 години руска колониална зависимост и то при условие че ФРГ е наляла повече от 1 трилион евро в тази опустошена от комунизма територия.