114

Анонимен

преди 5 години

Хайде целия екип на вчера.бг отивайте дружно в любимата ви държава, за която пишете статии всеки ден. Лесно ще докажете че не сте журналисти, само като ви видят правописа.

113

Анонимен

преди 5 години

Дано тези тикwи останата там дълго, по възможност - завинаги.

112

Боко Тиквата

преди 5 години

Поръчал съм на Вежди да издялка една статуя на Корнелия ,която тя да отнесе в Северна Корея и да я сложат между двамата велики корейци ,но Вежди казва,че нема толкова дебел камък наоколо.

111

Болшевик

преди 5 години

Другарката Корнелия Нинова още вчера е в Северна Корея ,за да бъде първа с лични поздравления за другаря Ким. Щяла да се моли за корейско поданство ,защото било и тясно в България, а и България е тясна за грандиозните и планове за развитие.

110

антиджендар

преди 5 години

Яд ги е сороските жендари , че там в Северна корея няма сороски НПОта.

109

Анонимен

преди 5 години

Поредната диктаторска династия руски ***, които тормозят народа си вече 60-70 г.

108

Анонимен

преди 5 години

Вечна слава на корейския лидер!

107

Анонимен

преди 5 години

До ВъпросИска ти се да отидеш да живееш там, ама нямаш желание.

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен112То и СССР обещаваше светъл комунизъм ама получавахме режим на тока и вноски за москвич.

105

до 111

преди 5 години

Имам познат руснак,който беше там преди няколко години на екскурзия.И той като теб замина ентусиазиран,но се върна много посърнал.Това,което е там няма нищо общо с нашия социализъм от 70-те и 80-те години.Не знам дали знаеш,че по време на големия глад 90-те години от недохранване умират 2млн-почти 10% от населението.

104

Анонимен

преди 5 години

Обещаха ни "Маршал", но получихме само "Рaн-ът"...

103

Анонимен

преди 5 години

Бех, кога се върна от там, че си запознат толкова детайлно?

102

до 97

преди 5 години

Няма да те върнат,но не си проучил добре живота там.Работи се по 10 часа на ден,включително и събота.Една неделя в месеца също се работи,безвъзмездно.Средната заплата е $20.Основната храна е царевица и ориз.Месо се консумира на националните празници.Не може да се пътува извън града без разрешение.Не може никой да ти идва на гости без да е уведомен кварталния отговорник(нещо като домоуправител,но с много повече власт).Това с красивите сърнета ще си остане само в сферата на фантазиите

101

Анонимен

преди 5 години

Те комунистите са юдео-масонска секта. Като се започне от Ленин (Бланк), който е бил масон 33-та степен, и се премине през 95 % от болшевиките са юдеи.Всички комунистически държави се управляват тайно от синедриона.Има явно масонство и тайно масонство. като тайните масони са по-опасни, за тях никой не знае, освен вътрешните им кръгове. Сталин е бил управляван от Каганович. И Северна Корея я управляват юдеите. Затова комунистите са антихристи, защото са юдейска секта.

100

коширан

преди 5 години

Който има кинти отива където поиска а който няма пише тука от завест срещу него. нормално българско мислене.

99

антисоросоид

преди 5 години

Кеффф. Ееййй ! как завиждат на отиващите за Северна корея защото доларите плащани им от сороските НПОта не им стигат за екскурзия до там.

98

Анонимен

преди 5 години

Ким трябва да провери основно тия гости от Бг щото какви сме продажни дупедавци като нищо може да са купени от нато да събират информация.

97

Анонимен

преди 5 години

До 103 ПетърчоКой те пита тебе бе гендар , кво искаш и кво неискаш ? Я си глей разбития *** и нсъ занимавай с тва дек ти нее работа.

96

Анонимен

преди 5 години

Да отидат всички червени и да ни освободят от присъствието си. Там ще могат до насита да се редят на опашки, да стоят зимно време бе ток на студено, да имат режим на водата, да посещават организирано концлагери, като даже някой от тях ще хранят с месото си свинете в концлагера,да ядат трева до насита, да ядат по купичка ориз на ден, да не се мият и къпят поради липса на условия, да имат комунистически бетонни идоли на които да се кланят, да се кланят на миришещи на смърт мумии в мавзолей и т. н.

95

Петърчо

преди 5 години

Като толкова им харесва да останат там. Колко зле трябва да си та от всички места на земята да се решиш да посетиш ти тъкмо Северна Корея да избереш? Абе 20 чоеека, 20 човека. Все са нещо. Аз предлагам да се отвори фонд за финансиране на всеки желаещ да се засели в рая на земята Северна Корея. Хем те в рая хем ние без тях да си живеем та макар и в ада. Хайде да ви няма па нека да ми е зле на мен без такива като вас. Много ще ми е мъчно да знаете!