89

Анонимен

преди 5 години

На Порошенко няма да му помогне много днешния цирк! Интересна връзка между вселенския и Порошенко в Турция като гарант!

88

Анонимен

преди 5 години

Малка поправка........това е един от последните пирони в ковчега на т.н. "държава украина"!!!! Да разделиш хората от една територия по кръв, по език, по вяра.......ТОВА ОЗНАЧАВА ДА Я РАЗКЪСАШ НА ЧАСТИ!!! Така от разни части бе събрана Югославия, която я разкъсаха, така ще се разкъса и укропията!!! Според мен...справедливо!!! Западенските фашистчета ще си останат в еуропката, която после ще се чуди и мае какво да прави с тях (но хак да и е), а останалите РУСКИ ТЕРИТОРИИ ЩЕ СИ СЕ ВЪРНАТ..КАТО КРИМ

87

ПЕНКО

преди 5 години

КОГАТО ЕВРЕИТЕ СА ГО "НА.ХАКА.ЛИ" НА БАЯ НАРОД С "ТРИТЕ ПРЪСТА " - РИМ Е БИЛ СИЛЕН -ТА СИЛЕН И "БУЗИТЕ" СА БИЛИ АКТИВНИ !!! КОГАТО ЕВРЕИТЕ СА ГО "НА.ХАКА.ЛИ" НА ОЩЕ БАЯ НАРОД С" МУХА НА МЕД И ТРАЛАЛАХ " -РИМ Е БИЛ СЛАБ -ТА СЛАБ И КАКВО ... ЕДНАТА БУЗА- САБЯ ,А ДРУГАТА ЯТАГАН !!! " И ДНЕС ЙОЩ НАРОДИТЕ... ЩОМ ИМ СВАЛЯТ ГАЩИТЕ ... МИРНО СЕ "НАВЕЖДАТ" НА ЕВРЕИТЕ - СОДОМ И ГОМОР И ЦИОН И ДАЙВИД И ..."!?!?!?!

86

x

преди 5 години

Тази история е много дълбока,но повърхностните БГ журналисти изобщо не я подозират.Православната църква по канон "гръцка ортодоксална църква" и така е от Х век.След падането на Византия под турско робство голямата руска цел е завземането на Константинопол и и възстановяването на източната римска империя,като руска вкл.и ортодоксалното изповедание,под егидата на руската патриаршия.Гърция е малка държава,не може да има световно влияние и действа на принципа разделяй и владей.

85

Анонимен

преди 5 години

Московският монголски хагатнат за какво световно славянство халюционира !?Абе, тези КГБ шамани няма ли най-сетне да разберат, че при днешните комуникации не можеш да пробутваш на хората постулатите на Коминтерна !

84

Бонобо

преди 5 години

До ЕзекилТи си един заслепен ***! Руският народ е дълбоко вярващ народ и вярата го е държала и му е помагала да побеждава! При управлението наПутин възстановиха храмоа "Христос Спаситель" и реновираха хиляди църкви, на много от тях позлатиха куполите отново. Когато излиза от Спаската врата на Кремъл за приемане на парад министър Шойгу (полутувинец - полуруснак) широко се прекръства три пъти.

83

Анонимен

преди 5 години

До БонобоПравославието ще е живо, докато я има Москва!--ама разбира се ! тя земята е плоска и лежи на дланта на "бащицата" с гоулемите и страшни ракети и "великата" дълга синя тръба!...пп. виждате ли "драги" пътинофили , усещате ли как с неистовата тотална преса и напън за патоци, тръболяци, ракети , белене и "македонски азбуки", посяхте семето на голямата омразата , даже сред "най-сигурните" си "братушки"? усещате ли?

82

Реалноста

преди 5 години

В Русия е ПутинияствоФарисейщина от давна нямат нищо общо с Православието

81

Бонобо - продължение

преди 5 години

Неграмотниците, обладани от бесовете на омразата срещу Русия, нека прочетат какво е отношението на огромното болшинство от украинските свещеници към първия томос и автокефалията! Да ги улесня - негативно! Има къде да се прочете.Защо някои се правят, че не разбират,че въпросът е политически, че е част от антируския заговор. А това води към разкол в Православието - идеята и мечтата на Бжжжежиньски!

80

Езекил

преди 5 години

Крайно време беще да се анатемосат ония руски еретици Русия ще изгори Бог ги мрази

79

Бонобо

преди 5 години

Друг един грък, не като редкобрадия цариградски папаз, а велик писател, който за една книга бе отлъчен от църквата, великият Никос Казандзакис беше написал, че Православието ще е живо, докато я има Москва! БПЧ е в схизма - единствено тя празнува християнските празници по Григорианския календар, като папищаците! Всички други православни и Арменската Апостолическа църква празнуват по Юлианския.Неграмотниците, обладани от бесовете на омразата срещу Русия, нека прочетат какво е отношението на украи

78

Анонимен

преди 5 години

Като станат Киевска Рус ,най-много да станат област в Русия!

77

Анонимен

преди 5 години

До украдена русь 80Остана още една последна стъпка - Украйна да си върне старото име - ''Русь''.--Ами то това си е историческата Русь!вЕрно, ако утре Украйна се преименува със старото си име Киевска Русь - това наистина ще е последният пирон! Ама сами си го направиха , сами отблъснаха всички от себе си, даже и "братушките"

76

АнонимеН

преди 5 години

ПОПОВИ ВОЙНИ :DПЪРВИ ЕПИЗОД - НЕВИДИМА ЗАПЛАХА (БКП РУСИЯ)ВТОРИ ЕПИЗОД - КЛОНИНГИТЕ АТАКУВАТ ТУК СЕ ОТЛЪЧИХА ОТ БКП РУСИЯТРЕТИ ЕПИЗОД ОТМЪЩЕНИЕТО НА СИТИТЕ ВЪВ КОЕТО БКП РУСИЯ ОПРЕДЕЛИ ВСИЧКО ЗА ФАРС БЕЗ ДА ГО ЗАЧИТА!СЕГА СМЕ ЕПИЗОД 4 НОВА НАДЕЖДА :DНО СЛЕД ТОВА СЛЕДВА ЕПИЗОД 5 ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ОТВРЪЩА НА УДАРА :D

75

украдена русь

преди 5 години

Остана още една последна стъпка - Украйна да си върне старото име - ''Русь''. Това ще е последния пирон в ковчега на лъжата, крепяща Кремъл.

74

Анонимен

преди 5 години

До 41В русия нет православие а путиславие..с това темата по темата е казано всичко и тя е напълно изчерпана !то целият негативизъм , а вече и пълно отхвърляне и отричане на "великая и могучая" тръгва от там ! там е заровен проблема на днешна раССия и с това тя загуби всичките си приятели и т.н. братушки !

73

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

дежурните днес не само че не са си написали домашното, ами и режисьора е тотален босяк и неукян. фундаментално непознаване на материята, и приказки от 1001 нощ да се въртят кликове. не е интересно.

72

Анонимен

преди 5 години

И последно за руснака ,дето парадира,че нямат нищо общо с нашето птавославие.Да,така е,нашата вяра е Богомилството и на ковчега на Олга Киевска(знаеш коя е тя)има богомилски символи,а не православни.Но да не влизаме в дълбоките води.Когато Орфей е бил по нашите земи,Христос още не е бил на Земята.Така че да не парадираме много,а?

71

Народна Просвета

преди 5 години

До Анонимен71ефрейтор, имате предвид химическият елемент литургий, или гай юлий литургий, римски сенатор?

70

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен72беседа на ще видиш кой, с ще разбереш кои : "да славим името Му на всички езици". доста преди 1944година, ще се сетиш кога и по времето на кой цар е.