49

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Оправете БГ-тол, за да няма БГ- кол !

48

Анонимен

преди 5 години

Профсорите от фирмата дали са в БГ или са при братя Галеви и др.

47

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

10 години ГЕРБ - 10 години управление на принципа "Проба-грешка" !Герберастите едно нещо не са започнали, продължили и завършили без грандиозен скандал.Факт !

46

Анонимен

преди 5 години

Фидосова да дойде !Ще трамбова пътища, преди асФалтиране.

45

Анонимен

преди 5 години

Схемата пак е подобна на познатите схеми, случващи се от години с гербаджийската фирма Балистик Сел. Която фирма печели постоянно конкурси, европейски проекти обира, обществени поръчки. Няма ли кой да се разрови и да види как през 2-3 фирми е въртяла фиктивна работа. Плащала е на хора, без да има нужда от тях, а само за да се води, че е отваряла работни места, примерно за да оправдае милионите изсмyкани по "Конкурентоспособност, Проект на ЕС". Чух едни хора да си говорят, дали е вярно, не знам!!

44

GURU

преди 5 години

Напраиха я тая система да краднат мощно. Какво им беше на нормалните винетки? После излиза и се обяснява ама това, ама онова. Добър пост беше тоя, че за 180 милиона могат 1000 трансплантации да направят, щото Фондът за лечение на деца в чужбина в момента на практика не функционира. Който каквото и да говори това е самата истина. Децата да ***, родителите им да се оправят както могат. Ама за система дето не работи пари се намират. МАMKA ВИ ХРАНТУТНИЦИ И НАГЛЕЦИ !!!

43

Ку-Ку

преди 5 години

До АнонименАко са направени у нас, парите стигат за поне 55000 трансплантации, в чужбина дерат много яко.

42

Анонимен

преди 5 години

докато винетката беше 75лв купувах,сега вече не,аз съм инцидентен шофьор,излизам извънградско само ако ми се наложи и си купувам седмична,най-изгодна ми е дневната,но няма такава,и въпреки това ми излиза по-евтино отколкото с годишна.Миналата година похарчих 60лв за седмични.

41

Ку-Ку

преди 5 години

До АбеМи така е, като изпълнителите са измамници някакви, които го играят на програмисти, а са в най-добрият случай прости кодери, през които се източват едни пари... за тях еди колко си, за Б.Б. и за Цв.Цв еди колко си, за министърката от новината процентче, за чиновниците от АПИ процентче, за реклами по телевизиите и по другите медии процентче.

40

Анонимен

преди 5 години

Колко ли стотици милиони е годишната подръжка на системата?

39

Абе

преди 5 години

По света има хиляди интернет-магазини, които ежедневно продават милиони артикули и няма проблеми регистрирането на продажбите и доставката до потребители по целия свят.У нас един сайт с има няма 20 артикула - 4-5 вида винетки за 4-5 вида превозни средства струва 180 млн лева = над 100 млн USD и пак не работи, като хората?

38

Анонимен

преди 5 години

Некадърни аматьори. Как не ви е срам? С толкова пари ни завлякохте, че не оставки, а затвор трябва!

37

ББ

преди 5 години

Стабилни сме!Ние го можем и знаем как!(да ви го наврем)

36

Анонимен

преди 5 години

"Системата за електронно таксуване работи, при тестовете нямаше дефекти, такива бяха отчетени след пускането на системата, имаше и нерегламентирани атаки, уточни Аврамова."Хайде стига със съчиненията за хакерски атаки. Изобщо не сте тествали системата, дори да сте го направили, очевидно всичко е било претупано набързо. Вашите хора от фирмата се нагушиха с процента си, останалото си го прибрахте в джобовете. Стискали сте палци да няма издънки, сега стискате палци всичко да утхне, схемата е ясна

35

Тинев

преди 5 години

ГЕРБ: ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО!П.П.От лъжливите обещания при създаването на партията до ненаситното ламтене и ограбване на държавата в наши дни!

34

Анонимен

преди 5 години

Събирайте си скапаните компютри от които нищо не става и на скрап!Винетките да си останат на лепенки!

33

Анонимен

преди 5 години

За 180 милиона да бяха оправили пътищата а не да ги разпределят помежду си!

32

3 отряд

преди 5 години

Бай Ставри ти си справедлив.

31

Анонимен

преди 5 години

10 програмиста по 5 хил на месец за 10 месеца 500 хиляди - другото до 180 Милиона си е чиста Кражба !

30

Анонимен

преди 5 години

Китайците кацнаха на обратната страна на луната тия един сайт не могат да направят. Похарчени са 90 милиона Евро за едно голямо НИЩО!