9

Петя Тъполейкова

преди 5 години

Не плюйте по Петя Аврамова!!!Вие какво искате,не стига,че е наш човек,ами искате и да е умна!!??

8

Анонимен

преди 5 години

Оставка, герберастки некадърници.Постоянно късате нервите на хората.

7

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите какво са правили цяла година и не са си ошлайфали системата сега пак друг им крив. Пък от еврошефството половин година нищо не са свършили, но заплатите им си вървят. Въобще да ти имам държавата щом Боце и е бил премиер и то няколко мандата.

6

Анонимен

преди 5 години

Тая калинка сега ли го установи,къде беше досега *** убавата,само си оравите прически и се обличате като манекенки....незабавна оставка!

5

Анонимен

преди 5 години

Фактът, че са засечени умишлени атака срещу системата доказва категорично участието на БСП зад срива на тол системата.БСП е партия на саботажите, убийствата и банковите фалити.

4

Анонимен

преди 5 години

Плюс това, частника само от София до Ботевград ще си избие парите за подръжка само с 500 билборда на Кока кола.

3

noFreeman

преди 5 години

Нали пътищата щяхте да ги оправяте с пътния данък...

2

Анонимен

преди 5 години

Връщайте Веднага 180 Милиона ! -това е чиста Кражба !Стига кражби,далавери,корупция !Бойко ,Моля те ОСТАВКА ! и цялата шайка около теб - алчници и безбожници ! Ще затриете България и Българския народ - Стига !

1

V

преди 5 години

Аве стига с тез винетки .Винетки не трябва да има .Такси да плаща този който използва пътищата за да печели пари . Само фирмите трябва да плащат това .Ако извънградската инфраструктура я развиват частни фирми ,нямаше да се плащат винетки ;) Няколко инфраструктури се обединяват и готово ;) Така само се харчат обществени пари на вятъра