209

Анонимен

преди 5 години

Иска се имейл, но ако човека няма такъв, какво прави? Дргуг вариант е да има имейл, но да не иска да го даде. Поредната недомислица от страна на ГЕРБ.

208

до 215

преди 5 години

Браво ти си свестен потребител а не хакер потребител , не натискаш по три пъти бутона,

207

Анонимен

преди 5 години

Това е и целта да плюят по електронното правителство и гласуване, за да не ги уволнят. Навсякъде администарцията гледа да очерни електрониката и да хвърли вината върху компютрите.

206

Цирк Балкански в АПИ

преди 5 години

Тази система да не стане като системама с пръстовите отпечатъци и електронното гласуване. Знаеме добре с последните две системи какво се случи.Както се казва три за щастие.

205

Анонимен

преди 5 години

Без машинно гласуване, защото виждате какво ще се случи ....

204

Yan

преди 5 години

Лелееее, какво щеше да стане, ако бяха въвели и електронното правителство! Щяха да затрият държавицата ни! А, представяте ли си, ако въведат и електронно гласуване! Ха познайте, кой ще спечели изборите!

203

Ганчо

преди 5 години

Некадърно зададено задание за разработка от некадърни служители - гербери назначени с връзки завършили ветеринарна медицина . Системата е толкова куха и недоработена, че трабва отново да се пише програмата. Не виждате ли, че никой от тези в правителството и АПИ не знаят за какво става дума и как работи програмата. Някой от някъде е кракнал нещо подобно пригодил го е за нас , некадърниците приели програмата а човека гушнал 180 милиона. Да ме у сладко, а на нас глобите. ХОДЕТЕ СИ БЕ НЕЩАСТНИЦИ.

202

brei

преди 5 години

Перник плаща винетки, София не...Така е тука! Вие от Перник много знаете и идвате да протестирате в София, затова малко по-кротко сега

201

Анонимен

преди 5 години

Околовръсното е без винетка !

200

Софленце

преди 5 години

По какъв повод Софиянци няма да плащат за винетки, като се движат по околовръсното...нима тези пътища не се рушат..защо ние селяните тряба да плащаме за тях?

199

Анонимен

преди 5 години

Сайта bgtoll.bg работи! Кое му е сринато ?

198

Анонимен

преди 5 години

Как ги нарече Станишев тиквениците от ГРОБ начело с Големата Тиква от Банкя???Смешници и Клоуни !!!Ще се сетите ама ще е ФАТАЛНО късно!!!Всъщност то е фатално късно и към настоящият момент.Съсипахте своя живот и бъдещето на децата си.От тук връщане назад НЯМА.Краят е КАТАСТРОФА !!!

197

Анонимен

преди 5 години

Това си е призната некадърност!Ама при герб всичко ново е така,още със старта и вече е за ремонт.

196

Сержант-а

преди 5 години

Алой, сержант...системата на тол не работи, законите днеска не важат!

195

Анонимен

преди 5 години

уау вече си имаме нов вид хакери, не компютърни хакери а потребителски хакери, потребители които ползват системата и се занимават с функциите които производителя не се е сетил че трябва да им обърне внимание.Моля потребителите не пробвайте как работи сайта че го хаквате по този начин.

194

Ум

преди 5 години

Аз съм хакера, натиснах бутона 3 пъти ... извинявам се ако разбих системата за 180 млн ....Ахахахахаха държава цирк

193

тиква42

преди 5 години

толерантност пред закона, ние решаваме кога и какво, затова ще проявим толерантност...а за вашата толерантност не питамезакона е закон, зашото какво е закон ако не можеш да проявиш толерантност някой път

192

Анонимен

преди 5 години

И аз току-що си купих винетка с изтеклата ми кредитна карта, не мога да разбера какъв е проблемът, всичко си работи

191

РускиХакер

преди 5 години

Извинявайтэ болгари, сбаркахме whitehouse gov сас bgtoll bgПоздрави от Москва

190

Анонимен

преди 5 години

Егаси, бойко уволни сума ти хора на вятъра. Да беше питал анонимника, да му каже, че системата е ток, да не ги уволнява завалиите