12

Анонимен

преди 5 години

80% от кобалта в света се добива там .Но проблема на американците е , че се изнася предимно за Китай и Русия, като даже и американската минодобивна компания Гленкор го продава на Китайците , а не на американците.Отдавна беше ясно , че Америка ще се опита да завземе и тази страна заради ресурсите и.

11

Анонимен

преди 5 години

До Валентин"Дай Боже всекиму да е толкова "глупав": няколко милиарда долара имущество и успешен бизнес, огромно семейство, и най-важнотот - президент на най-мощната държава на света."И ти си мислиш, че това е негова заслуга ли? Значи си по-глупав и от него. То и хората които изработват кукли на конци правят едните кукли по-красиви от другите. Но заслугата не е на куклите, както очевидно си мислиш ти.

10

АнонимеН

преди 5 години

АЛБЕРТ АЙНЩАЙН ПИШЕ В ДНЕВНИКА СИ, ЧЕ КАТО ГИ Е ВИДЯЛ ПЪРВОТО КОЕТО СИ ПОМИСЛИЛ Е, ЧЕ СА ИЗЛЯЗЛИ ОТ ПЪКЪЛА!

9

Анонимен

преди 5 години

Американските военослужещи в Габон ,ако се намесят в Конго ще ги сполдти съдбата им на техните колеги в Сомалия по времето на Бил Клинтън ,които бяха прегазени от бунтовници,и набързо бяха изтеглени обратно в щатите!Католическата ,,църква" се меси в политиката африканските католически общности ,така както се е месила през средносековието в Европа ,и никой не я критикува!

8

Валентин

преди 5 години

До Анонимен 7"...Като малко дете е глупав...."Дай Боже всекиму да е толкова "глупав": няколко милиарда долара имущество и успешен бизнес, огромно семейство, и най-важнотот - президент на най-мощната държава на света. Дали пък ти не си "глупавият"?

7

Анонимен

преди 5 години

"Президентът на сАЩ Доналд Тръмп съобщи вчера, че малък американски военен контингент е разположен в Габон за отговор на евентуални изблици на насилие в"Нали уж не искаха да са световен полицай?

6

Анонимен

преди 5 години

Като съобщи, че се изтегля от Сирия, казваше, че американците повече няма да са "***" и няма да са вече "световният полицай". А дни по-късно вече си играе на полицай в Габон. На тоя думите са му от ден до пладне. Като малко дете е глупав.

5

Анонимен

преди 5 години

Kaкво стана бе?! :)))) Нали привържениците на американския Митьо Пищов казваха, че той не пращал войници никъде, за разлика от другите президенти. Нали Тръмпaка бил много готин и много честен? Защо тогава е изпратил американски войници в Габон???!?!Стана ли ви ясно сега, че сте най-обикновени глyпeндери, които постоянно някой води за носа като животни? Все някой ви казва какво да говорите и вие повтаряте чужда пропаганда. Не можете да мислите с главите си! Мозък не ви стига!

4

Анонимен

преди 5 години

Като зачекнахме темата къде и какво е изпратил шефът Доналд Тръмп, да се информираме и да се съобразим с написаното от Пол Крейг Робъртс в статия в Foreign Policy Journal:Досега Русия успяваше да съхрани мира, въпреки провокациите на западните страни по адрес на Москва. Днес в света има само един лидер. Това е руският президент Владимир Путин.Според Робъртс, всички шефове на западните страни са "или слуги на олигархата или васали на тези слуги".

3

Анонимен

преди 5 години

По чия покана са там американските войници

2

Анонимен

преди 5 години

Това е отговор на слуха за присъствието на вагнеровци в съседна държава.

1

да се разбира

преди 5 години

Те ще останат в региона, докато ситуацията със сигурността в ДР Конго стане такава, че да отговаря на интересите ни и присъствието им вече да не бъде необходимо.Но, тъй като ситуацията със сигурността в Африка е изключително хлъзгаво поле, то войските ще останат там завинаги и числеността им само ще нараства.