37

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Не е ромка бе. Латина е.Иначе очаквам минус 270 точки.

36

Българин

преди 5 години

Толкова много злоба в тая наша България,нямам думи просто.Всички тук и една частичка не сте направили спрямо това,което е направил Григор.Това момче е феномен за България.Та ние сме нямали тенисист,който да е близо до топ 100.А вие с такава злоба и ненавист говорите за него.Ужасен съм..Няма такава държава..И Стоичков не бил българин.И Бербатов.И Кубрат.И Веско Топалов..А това са световни звезди.Гордост за малка България.Но не и за българите.Най-злобното и завистливо племе на земята..

35

Анонимен

преди 5 години

Пикът му беше полуфинала с Надал на този турнир и 5-те часа драма. Нещо като нашите футболисти 94-та. След това нищо за съжаление.

34

Анонимен

преди 5 години

Колко пъти съм спорил с тъпанарчетата, че от тоя хасковски мегасмешник нищо не става, а тия ревът: "Хейтър, хейтър, хейтър! Какво ще правиш, ако вземе титлата?" Абе, пичове, вземете си намажете с вазелин косите и задниците! Пак ви казвам, ***: НЯМА ДА ВЗЕМЕ ТИТЛАТА. И не защото съм хейтър, а защото досега НИКОГА НЕ ГО Е ПРАВИЛ. Откога, абе, откога чакам да видя какво да правя, като взема поне една титла от голям шлем!

33

men

преди 5 години

да върне парите които сме му платили като дотации на олимпийския талантец. да върне и парите за заличките у хаскю които е ползвал на вересия. а ако ми даде 100 хилки че му кажем че проблема му е че е с пипе на 13 годишно. буквално. чуйте го как говори само. плаши гаргите с агаси. посланието на дриш и агаси било не знам си кво. и колко му плати на плешу за посланието. на АО максимум 3ти кръг. ако изтегли обаче вердаско или некой на който е абонат и е малко по на доле че олигави мръвчока още първи

32

Мистер 2 кръг

преди 5 години

Макс два кръга при добър жребий.

31

popa ot razgrad

преди 5 години

"Australian Open приближава, какво да очакваме от Гришо?"...нищо...

30

adn

преди 5 години

НИЩО

29

Анонимен

преди 5 години

До 31Хахахах. Предполагах че в Софето са пропаднали до такова ниво ама ти наистина.. леле мале ами не искам такива хора около себе си в държавата си никъде. Тъй че най-после станете най-гнусния град-държава в света и Пловдив/Варна да стават Столица както си му е реда и без това. Поне няма да се срамим че столицата е ***

28

Анонимен

преди 5 години

Дори и нищо да не направи, не знам заплата ли му плащате или залагате на него, та все ви е яд. Колкото толкова. Вече не е социализъм и който може повече да заминава и да показва. Оставете го намира. Нали пари не ви иска за представянето си? Каквото направи - това ще е.

27

Григор Димитров

преди 5 години

Да не ме обсъждат текезесарчетата ,а да ходят на село и да отглеждат компири !

26

Dimitar Rupchev

преди 5 години

po vazno e koga ste zavursi 5 klas

25

Топгънър!!!

преди 5 години

Внимание!Внимание!Внимание!До всички диви селяни и селянки-топфенове на Дришока/Дрисока,дето с влажни чифтокопитни погледи следят невероятните изяви на Супермена!Запомнете и разберете,бре-София не е България!!!Тя си е отделна държава,която беше напълнена с мигранти от дълбок ия прованс през последните 29 години,бре!Та ето точно тия са феновете на Христо Бисеров!Ох,исках да напиша Григ Димитрович-тенисменчето!Иначе съм фен на Кольо Банев-все аскоювски мегазвезди!

24

МНЕНИЕ

преди 5 години

Гришо е Талант , но трябва да го използва .Димитров има подкрепата на цяла България .Този тенисист е единствения в Света който е на Държавна Издръжка в Частен Турнир .

23

???

преди 5 години

Какво ли ще пишат хейтърите, ако Гришо спечели в Мелбърн? Най-вероятно нищо, защото ще са се пукнали от злоба.

22

Анонимен

преди 5 години

ХАХАХАХХХАХАХАА КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ ? А ПОЗНАЙТЕ,,,,,,,,,ПОРЕДНОТО МУ ОСИ*РАНЕЕЕЕЕ

21

aa

преди 5 години

аз лично очаквам дас прете да ни занимавате вече с гражданина на монако

20

Анонимен

преди 5 години

въпросът е какво да не очакваме?

19

Анонимен

преди 5 години

Какво да очакваме ли? Винаги се очаква следващата среща, а в случая още не е излязла схемата турнира в Мелбърн. Когато един тенисист победи в даден кръг от един турнир, чак тогава се гледа следващата му среща и това важи за всички, без значение дали става дума за първия в ранглистата, за втория, третия,...,десетия,...стотния,..., хилядния и т.н.

18

Чичи

преди 5 години

Григор трябва да се примири с постигнатото през 2017г., това беше най-доброто от него.Вече само назад и надолу !