21

Анонимен

преди 5 години

Браво на китайците. 2018 беше добра за космонавтиката но 2019 ще бъде още по-добра.

20

Анонимен

преди 5 години

Това в тубата, че американците не са ходили на луната са евтини трикове с които се търсят повече гледания. Не може да се излъже за такова нещо, прекалено хора са замесени и все някой ще пропее.

19

Анонимен

преди 5 години

Казвате 140-килограмов роувър. Китайците го наричат луноход и са му дали име - Нефритовият Заяк.

18

bolbov

преди 5 години

Червен Китай ще поведе света по нов път,пътя на разбирателство и справедливост между народите.Да живее Червен Китай Другари!Да живее световната революция към ново бъдище, на комунизъм!

17

ТHE Патриот

преди 5 години

Не съм казвал подобно нещо,да не мешаме нещата:)

16

мхммммм

преди 5 години

Някои приключиха с експериментите на Луната, изследват Марс, пратиха сонди до Слънцето, Венера, Юпитер.Техни апарати направиха снимки и сканираха Сатурн, Уран, Нептун. Апаратите им напуснаха Слънчевата система. Технологиите им картографираха Вселената, видяха и заснеха най-старите и най-отдалечени галактики; откриха други светове около други слънца, вече търсят светове годни за живот. А тук едни кацнали вчера на луната, а едни други и толкова не могат - само си показват ракетите за Нова година

15

Анонимен

преди 5 години

До ТHE ПатриотИ земята е плоска.

14

men

преди 5 години

на зелен екран бие. мъск номер 2 са китатоците.

13

ТHE Патриот

преди 5 години

Забавно е да видиш хора в 21 век в ерата на интернет да вярват още ,че краварите са ходили до луната,просто умилително :)Из цялата туба има дисекции какъв фарс и менте е е американската космическа програма направо е комично,кацнали на луната преди 50 години а 2019 ходат с руски ракети до международната станция!Да не говорим как космонавти и Обамна дори призна че за сега може да се стига максимум до ниска земна орбита,това е максимума до който можем да стигнем!

12

Абе, еййй...

преди 5 години

ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ КИТАЙ ШЕ ГО ЗАБОДЕ НА ДЖУДЖИ, В НАЙ-РЕШИТЕЛНИЯ МОМЕНТ!??? САЩ, МАЙ ШЕ ПУСНАТ ТАЙВАН НА КИТАЙ И ШЕ ИМ СТАНАТ ДРУЖКИ.

11

Роб на влаЗта

преди 5 години

Дано не се блъснат у забитото от американците знаме ....

10

V

преди 5 години

Нищо кой знай кво .Китайски луноход .Дано поне да е еФтинуу :)))

9

облъчен

преди 5 години

Бе нали е на тъмно,кви слънчави панели има тази талига.Ще го осветят извънматочните

8

Анонимен

преди 5 години

Който владее близкия Космос, владее Земята.На този етап се оформят 2 сили Русия и Китай.Русия?

7

Анонимен

преди 5 години

Който има минало има и бъдеще. Следователно САЩ нямат бъдеще.

6

Кой е по,по,най?

преди 5 години

Който владее близкия Космос, владее Земята.На този етап се оформят 2 сили Русия и Китай(той 'похода" си е в основата руски).Другата сила се е насочила за 'абонамент" на F-16 за блюдолизците-това са големите технологии, 35 пъти по скъпи от тия на рашките.Та по същество-Китай ще плаши оня от психодиспансера не само със това, че ще бацне 2 негови самолетоносача, а и с това че може да изведе в орбита US чешачки.А те луняните са чайноразположени!Я ги питайте USA, как се изнесоха от Луната...

5

Анонимен

преди 5 години

Американци и технология са несъвместими неща.

4

Анонимен

преди 5 години

Американците ползват НАСА само за отклоняване на пари. Нямат нищо реално и всичките им измислени мисии и сонди са пълен фалш. Всичко са монтажи и снимки из пустините и чукарите. Преди няколко месеца дори едни канадци разпознаха района където са снимани кадрите. Оказа се че там имало цял лагер на НАСА и си снимали все едно са холивуд. Добре че са китайците та да видиме истински снимки на Луната а не фалшиви из разни холивудски студия.

3

До Логично!

преди 5 години

Докато САЩ изследваха целия космос и благодарение на тях знаеш 90% от нещата за космоса ,руските джуджета ,все още немогат да излезнат по-далеч от 200км. от Земята !

2

Логично!

преди 5 години

Докато американците пращат безмислено коли из космоса, китайците ще направят оранжерии на Луната!