41

расия в изолация

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !И ти си същия нелеп тип.Каква била разликата ? Еми 20 пъти по-малък бюджет ,10 пъти по-малко учени и 150 милиона по-малко население.Малко ли е това бе ,каскет ? Найстина ли ти е толкова елементарно мозъчето ? Само като видя ,че вадиш мантрата с Холивуд ми ставаш ясен какъв си и колко ти е капацитета.В момента има две космически държави и това са САЩ и малко след тях Китай.Русия е статист който чат пат изтрелва сателити и ходи до МКС,нищо повече.Русия не допринася с нищо за космоса.

40

расия в изолация

преди 5 години

Виждам,че си крайно неук на тази тема.САЩ ползват временен вариант,понеже спряха совалките и хората се развиват.В момента се вкарват в експлоатация най-новите им капсули ,като се избира между SpaceX,VirginGalactic и Boeing.Капсулите са ултра модерни и ще возят всички астронавти за много по-ниска цена и в много по-модерен вариант.Виждал ли си съюз какво представлява ? Като някакъв ковчег ,,метър на метър,а руснаците не са мръднали вече 40г.За вас русофилите космоса означава само МКС и нищо друго.

39

Анонимен

преди 5 години

Е трябваше им малко време , почити 50 години, да повторят нещо направено от САЩ.

38

Ку-Ку

преди 5 години

До расия в изолацияАми МКС е малко по-далеч от 200км, пък руснаците пращат Союз до там, натоварен и с американските ти "велики" астронавти, които няма с какво друга да се качат. :)

37

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Половината от космическите "постижения" на САЩ са дело на ... Холивуд.В това число и "кацането" на луната.Сега този разбирач под мен да обясни с какво възможностите в космоса на някогашния СССР са били по&големи от тези на днешна Русия.Отговорът е ... с нищо.Важното е обаче да се плюе о Русия

36

мъка, мъка..ааа

преди 5 години

Единият за Русия, друг за СССР, следващ за какво са слънчевите панели? Ами друже тя Луната се върти, бе! Там има също като тук ден и нощ, само че не е на 24 ч., ами е към 27-28 ДЕНА-затова на жените им идва цикъла на такъв интервал, затова и я виждаш всеки ден различна, сърп, кръгла и пр.

35

расия в изолация

преди 5 години

До ТHE ПатриотРасия в днешния си вид ,просто е космически статист и не е космическа държава.Руснаците нямат въмозжностите на СССР ,а космическа им програма дори беше пред закриване до преди няколко години и беше дори обсъждано от руското министерство.Най-големия космически успех на руснаците последните години е ,че успяха да направят сателитна снимка на стадиона от финала на световното.Влезте само в сайта на Роскосмос и вижте ,че няма нито една новина.Всичко което научават е от САЩ.

34

расия в изолация

преди 5 години

До ТHE ПатриотКомунистче ,не бъркай СССР с днешна русия.Руснаците в днешния си вид ,не са космическа държава и не участват дори в космическата надпревара ,като нямат и малък процент от възможностите на САЩ и Китай.Съюза беше космическа сила,но днешна русия е просто посмешище.Кажи ми една едничка мисия на русия по-далеч от околоземната орбита ,след падането на съюза ,което е вече около 30г ? Една едничка поне ? Няма нали ? Това имам предвид ,че предела на космоса за руснаците е на 200км.

33

Анонимен

преди 5 години

Вярно е , че *** пропя, но само лъжи се размирисаха от него.

32

Консператор

преди 5 години

Дека ми са извънземните бази, ***?

31

Щерю

преди 5 години

Скоро китайската машина ще се сблъска с USA роувъра и ще има първата авто катастрофа на Луната...

30

Анонимен

преди 5 години

До ТHE ПатриотРусофилът не може да бъде оборен поради простата причина че той си служи само с лъжи. Когато му кажат че лъже той съчинява нова лъжа и отново иска да бъде оборван. Така че оборвай се сам колкото искаш.

29

ТHE Патриот

преди 5 години

оборими ми "русофилските лъжи " с американски истини де :)

28

ТHE Патриот

преди 5 години

да разбирам че нямаш аргументи с които да ме обориш и се предаваш значи ?!Добре и така става :)

27

Анонимен

преди 5 години

До ТHE ПатриотАмериканците раздадоха лунни камъни почти на целия свят. Тези които отказаха размяна са твоите лъжливи русначета. Дори и в БАН има подарен лунен камък от САЩ.

26

ТHE Патриот

преди 5 години

А Руснаците техната лунна почва как я изкопаха без да изпращат човек там ??СССР са първите стъпили на луната с безпилотният апарат 'Луна" взеха проби и ги върнаха на земята,даже пртедложиха на американците да разменят проби с техните от Аполо и да направят сравнение,познай какво ,караварите отказаха!Когато ФАЩ подариха лунен камък на Холадния да си го сложат в музея,се оказа че това е вкаменено дърво!Проучи случая!

25

Анонимен

преди 5 години

Не зная дали си спомняте но през 2010 година китайците изпратиха космонавти в околоземна орбита и твърдяха че полета им е толкова успешен че най-късно през 2017 година чайконавти ще кацнат на Луната. Вместо чайконавти кацнаха китайски копринени пеперуди. Вероятно китайците са замислили да засадят с черници обратната страна на Луната и да произвеждат неограничени количества коприна.

24

До патриот

преди 5 години

А лунната почва откъде са я изкопали? От градинките пред белия дом? Айде стига сега глупости.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Изявленията ти означават че руското разузнаване са сборище от най-големите тъпaци на Земята.

22

ТHE Патриот

преди 5 години

имаше много пропяли хора включително и космонавти като Гъс Грисъм ,проблема е че претърпяха "инциденти" и престнаха да пеят!