21

-----------

преди 5 години

Tрябва да се тричат постоянно тия ***.

20

MEN

преди 5 години

TOZI,KOITO POSJAGA NA NEVINNI SASHTESTVA-MOGA DA KAZA KAKVO E,NO SHTE ME ZENZURIRAT VEDNAGA,NEZNAM OBA4E ZASHTO.TOVA DA ,,ELEMENTI,,-NJAMA DA KAZA HORA,KOITO NJAMA KADE DA SI IZBIVAT KOMPLEKSITE.ZALKI OTREPKI.

19

Анонимен

преди 5 години

Какво е това "кученце" което от години живее в парка. Сигурно за някой дърт поми*р става дума, който е налитал пощурял от миризмата на храна. Този вместо да го жали, да го бе прибрал и нахрани

18

Анонимен

преди 5 години

Ми аре де няма ли една организация да прибере бездомните кучета и котки ... тия от 4те лапи кви са некви новинари се оплакват тука ли по скоро като гледам статията ... е да я видят там вегани или житински защитници и се гледа сеира как се хранят тука хорта ... *** аре нещо се направи ... бах и хората и институциите ....

17

Анонимен

преди 5 години

Ами тогаеа да постреляме по организацията тогава.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен13С гърмежите стресирате не само животните, но и хората. Освен това замърсявате въздуха, но за това не се сещате изобщо.

15

da

преди 5 години

живея в центъра на софия (улица цар Симеон).Близо от година със съседите се оплакваме от глутница бездомни кучета.Викахме екип от столична община,полиция и какво ли още се сетите.Оказа се че кучетата не били бездомни а живеят в близка полусъборена къща която е обитавана от Ц ... ига ни.И жалби пускахме саморазправяхме се и ...нищо ! Всичко продължи по старому.По празниците бях извън града и като се върнах кучета няма,не знам кой какво е направил ама ЕВАЛА! БЛАГОДАРЯ!

14

Да

преди 5 години

А кога на тези от 4 лапи ще има направят една проверка, ама качествена, да видят откъде им идват парите и къде отиват, според мен отиват в джобчетата на работещите в тази организация, а не в грижа за животните. И един колега го е написал домашните с намордници, бездомите прибрани, ако никой не ги осинови до 1 месец евтанзия. С котките е същото. И според мен 4 лапи те стимулират проблема, за да цоцат пари.

13

Анонимен

преди 5 години

Това са комплексари бият и убиват по слабите от тях.

12

Анонимен

преди 5 години

доколкото прочетох от друга статия и някакъв човек е прострен по празниците но благодарение на това че са реагирали бързо са му спасили живота.Така че по това не може да се съди че сме жестоки към животните.Друг е случая че стресираме животните с гърмежите , но гърмежите не са целенасочени да плашат животните.

11

Анонимен

преди 5 години

Хора опомнете се бе, ето китайците ще правят ферми за скакалци на Луната.

10

Ако

преди 5 години

си разхождат кучетата с намордници, няма как да те ядат отровена храна! А що се отнася до скитащите, ми на който са му мили да си ги прибере у тях!

9

Бобчо

преди 5 години

Тия от четирите лапи имат нужда от тричане да им излязат лошите помисли от главите.

8

Анонимен

преди 5 години

Докато не острелят неклко комплексара и разни бракониери няма оправия

7

Анонимен

преди 5 години

Бай Гошо намуши прасето.Лош човек.

6

Анонимен

преди 5 години

Това че ядем месо не означава да се избиват животни - ей така за спорта и щото мърда. Абе "ценности"...

5

шматка

преди 5 години

...кученце.....което живее от години в паркаКученце ли е или куче

4

Анонимен

преди 5 години

Ако ще със шест канала да стоя при вас и ден няма да остана дано ви осъдят в Страсбург крадци на народа

3

Анонимен

преди 5 години

А мен към Мтел ми да са живи и здрави Мтел ловеч 120 лева сметка ненормални ли сте а закриваи тия измамници народен съд за тях

2

.

преди 5 години

Жалко за животинките е това . А по лошото е , че който убие животно ей така за няма нищо , е мн силно вероятно да посегне и на невинен човек (изключвам някои особени случаи като отстрелване на агресивни и опасни улични ***, изпонахапали половината блок)