254

Анонимен

преди 5 години

Като чул речта на Радев, другарят Боко веднага заминал при симитлийския кмет да му пренареди чакрите

253

TT

преди 5 години

На всички които плачат за предсрочни избори ще напомня,че тоя червен *** първо ще назначи служебен кабинет...и чак след 3-4 месеца ще имаме ново правителство ,каквото и да е то...Какви каши ще забърка този зелен чорап през това време- Бог само знае...Току виж един ден сме се събудили като част от "Велика" рассия...

252

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е като туморно образувание с метастази в цялата страна.

251

Най-противната

преди 5 години

Най-противната "новогодишна" реч произнесе Радев. Нарочно забива и преувеличава, за да му е гадно на всеки, който го слушаи да не остане никаква надежда за новата година. Но най-противното е, че има част от населението, която се гордее, че това недоразумение му е президент.

250

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

ДАВАТ ЛИ ВЕЧЕ СУДЖУЦИТЕ ЗА ЯНУАРи

249

Кой дава, бе глупак

преди 5 години

До АнонименХубав-лош Борисов има написана и защитена дисертация в Симеоновска висша школа. Дори да е преписал, все е изчел повечко. Просто опорката за неговата еднокнижност се повтаря и възпроизвежда от немислещи злобари

248

Анонимен

преди 5 години

Щов герблерастите плюят, значи президентът е прав. Факт.

247

как кога...

преди 5 години

До СаабКогато върнеш 40 милиардо дълг,които натрупа при твоето управление.

246

Швед

преди 5 години

Аз виждам квичаща герберастия! Това е всичко, което виждам!10 години открадна ГРОБ от живота на всички ни, а ние мълчим!Евала на Радев че разтресе герберастията! На мен, тези думи ми идва да ги крещя всеки ден! Долната герберска пропаганда, прикриваща кражбите и корупцията не впечатлява дори и Ромите вече!Евала Радев! Българският Президент!

245

Сааб

преди 5 години

Ало чорапа ! Кога ще връщаш комисионните ?

244

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ Г-Н НИДАЛ СМЯТА ПРОТЕСТИТЕ З-А ПОСТИЖЕНИЕ?

243

Запознат

преди 5 години

Ботев: Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита!

242

Анонимен

преди 5 години

поредната издънка на празната манерка

241

Анонимен

преди 5 години

Решетников покани Радев в политиката, русофилите го поканиха на Новогодишната си трапеза, а той им прочете некролога за България и сега те греят от щастие !

240

259

преди 5 години

Ха ха-2 млн.срещу 1 млн било кръгова отбрана?!И то при тяхната избирателна система...Защо тогава се боят да въведат електронно гласуване?Защото Цик е наш и кметовете са наши и фалшификациите са по- лесни.Имаме 1 млн.чиновници назначени като избиратели.За друго не стават.Но всичко е до време.Всяка песничка си има края.

239

1984

преди 5 години

Лъжлив, червен Кольо-милионера. Никога не е казал нещо вярно, никога не е познал резултат за предстоящи избори... Но все "акъл" дава и хвали червените крадци-милиардери....нали са си от една дружинка.

238

Анонимен

преди 5 години

Оставете човека да си изплаче болката. За него годината наистина не беше добра: пропадна му келепира с шведските самолети, кремълския поп му се накара, жена му прави фиести из града с мерцедесите на НСО...

237

Анонимен

преди 5 години

Вижте заглавията в сайта и не само тук, а навсякъде!!! Корупция, безобразия, беднотия и мизерия, безхаберие и т.н. Защо се сърдите на Президента? Човекът казва нещата, каквито са, но може би някои господа искат да демагогства, да се държи като истински "политик"?! Крайно време е за повече почтеност. Хората имат право да бъдат уважавани и да не бъдат лъгани повече.

236

Анонимен

преди 5 години

Радев е в кръгова отбрана !Най-добре е да запази "радиомълчание", че ще види втори мандат...ама друг път !

235

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДали са били интимни с Решетников-не съм чул.Но със Симитли със сигурност не.