274

Оставка

преди 5 години

А ко праим с незаконните тритонетки по кръговите ? Ще ги газим ли другарю джендерал ?

273

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 200Подпийналия народ около новогодишната трапеза иска "захарчета".Напротив!Българина е скаптичен и черноглед човек и дори в хубавото вижда лошо, но може да види, че тези дрънканици и черногледство на Радев надхвърлят всякакви граници и нямат общо с апокалиптичната картанина, която руския президент на задунайската република им представя.

272

Анонимен

преди 5 години

По време на такива речи отивам до клозета и съм го пропуснал.

271

Чоко

преди 5 години

С този Президент ударихме дъното. Мислех си , че от Роско няма по-зле но очевидно можем да пропадаме още по-надолу. Изказването му беше като на позитановски ***. Извини се бе ***.

270

Моля за снизхождение

преди 5 години

Не му се вързвайте на президентчето , той е само един най-обикниовен плеър , с функция да чете подадените му файлове ( създадени някъде и от някого ).Простете му , че поради липса на капацитет и ресурси е в невъзможност да генерира собстени файлове , да не говорим за свободата да ги плейва самостоятелно - очевидно други му натискат копчетата.ЗАБРАВЕТЕ!!!!и за плеър не става , звучи ужасно .....ИЗХВЪРЛЕТЕ ГО !!!!

269

Анонимен

преди 5 години

Русофилска Новогодишна нощМосковска елхичка от МакаровРуска салатаБояришник от Чепига и МишковКанал Русия 1Кат Русия няма втораРадевКат България няма последнаЧНГ

268

Бу

преди 5 години

А какво ще кажете за руските знамена дето се веят по всеки повод по нашите площади. В новогодишната нощ на площада в пловдив някаква е развявала руския *** начело на хорото и когато един от присъстващите се е опитал да го вземе е настанал голям скандал Интересно как медиите си замълчаха. Тръгнат да честват, тръгнат да протестират и по какви ли не поводи тези *** веят руски знамена. Що за хора са, хайде някой да развее и турското знаме пък нас българите.....

267

Анонимен

преди 5 години

До СПОРЕД МВФ И СВ.БАНКПожелавам ти да отидеш да живееш в Африка и да взимаш африканска заплата!

266

Анонимен

преди 5 години

Новогодишна нощ при социЯЛИзмаБаница с масКисело зелеКучешка радостШльоковица Съвецка телевизияБутилка Памиди за десерт:К.урмит !

265

Чичо Уили

преди 5 години

Заради такива като Вас, г-н другарю Анонимен 500 г. сме под турско робство, уродлив социализъм и извратена демокрация.

264

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВСнощи даваха лицето на др. Борисов по телевизията много отблизо.Ми той много се състарил, бе, и долната му джука трепереше нещо.Притеснявам се.

263

Анонимен

преди 5 години

До 283Ами ***, включи си друга програма. Аз имам 150Кеф ти риба, кеф ти паламуд.

262

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИЗХРАНВА 130 000 ЧИНОВНИЦИ - ПА,РАЗИТИ.ЯВНО НЯКОИ ОТ ТЯХ ИМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА ПИШАТ ТУК

261

Пешо

преди 5 години

Не искам да коментирам точно сега Деса, и затова само едно изречение: Постовете и във Фейсбук не говорят никак добре нито за интелекта и, нито за характера и.

260

Анонимен

преди 5 години

Чичо УилиАми мога, цяла година съм се трудил усилено, заслужавам да седна и да празнувам на масата която сам съм напълнил, а не някакви фуражки да леят помия от телевизора в този момент.Жалко за възрастните хора, които ги погуби комунизма и им откраднаха пенсиите, но не вярвам точно ти да си се лишил от трапеза мислейки за тях.

259

Анонимен

преди 5 години

Ами, ако си работил през годината вместо да мрънкаш постоянно защо да не си празнуваш спокойно?

258

Митко Банцера

преди 5 години

Той пилота няма собствено мнение и чете предварително подготвени речи от една партийна централа. Това ние много добре го знаехме и преди Нова година. Проблема е че ни го натресе на трапезата, когато ни беше весело и празнично. А по-големия проблем е че пилота стана президент, защото Бойко умишлено или не сложи неизбираема кандидатура на президентските избори.

257

Анонимен

преди 5 години

БСП троловете коментират Борисов, а статията е за Новогодишната излагация на псевдо президента Радев !?

256

Анонимен

преди 5 години

Не спира да се излага, а генералДесата да излага България по света. Резил!

255

Чичо Уили

преди 5 години

Как можеш да празнуваш спокойно, да ядеш, пиеш, да се веселиш, когато милиони хора тънат в мизерия. Нямат пари за подаръци на децата си, няма какво да им сложат на трапезата. Възрастни хора с по 40 години трудов стаж мръзнат и не могат да купят шоколад за внуцуте си. Празнувайте безумци, радвайте се на речи за " светлото бъдеще", което чакаме от векове. И някой ден с гордост ще се наречем скотове.