12

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът дори е готов да им плаща щедро по 500 лв. на месец. Е, ще реве за загубите по празниците, ама при тая висока заплата може да им резне 20 % за Коледа и Нова година.

11

1000 лева

преди 5 години

На извратеняците дето стоят зад този бизнес и плащат за такива статии ... и за пари даже няма да им работя! Алчни и арогантни псевдо бизнесмени! Върнете бизнеса в ръцете на хората да ви видя що за бизнесмени сте! И без конкуренция не ставате за нищо... за конкуренция няма да говорим!

10

Анонимен

преди 5 години

Са изнасааме в колони. Една колона със заплатите, искаше да ни препречи пътя, ама бая поизостана....

9

Vlad_ko

преди 5 години

Ще става по-зле! Просто няма хора... В същото време Агенцията по заетостта отхвърля внос на работници от страни с български малцинства...

8

Анонимен

преди 5 години

Това са измишльотини. В България няма никаква промишленост и индустрия за специалисти с квалификация. Търсят се ОБЩИ РАБОТНИЦИ под различни имена. Дори т.н. програмисти работят в измислени фирми за точене на еврофондове или пране на мафиотски пари. В Индия и Китай има стотици хиляди програмисти, които могат моментално да напряват и най-сложните проекти.

7

65

преди 5 години

Айде сега и мързеливи сме били.Ами снощи като гледах кадрите е онзи работник в голямото хале,дето беше облечен с пет блузи и яке ,със сигурност температурата е била около нулата.Повечето работодатели са изедници.Търсят персонал умрял от глад,селяни с 400лв наем,и др.елементи

6

Непозната

преди 5 години

Като търси бизнесът кадри, да си развърже кесиите, а не да очаква, че някой ще им работи за жълти стотинки. Работа има предостатъчно в Западна Европа и всичката е изключително добре платена според нашите разбирания.

5

Чувате ли се

преди 5 години

кви ги дрънкате !!!???"Красимир Стоев е натрупал над 30 години стаж като електромонтьор. Сега не вижда на кого ще предаде занаята: "Младите хора някак си не искат да заваряват, не искат да работят на металорежещи машини"."електромонтьорите нито заваряват, нито работят на металорежещи машини !!!!!!пропагандата ви е дразнещо Г Л У П А В А !!!!

4

Хахахахахаха

преди 5 години

А заплати пробваха ли да дават, или търсят ей-така, на късмет, кой ще се излъже да им работи по 12 часа 6 дена в седмицата за 600-700 лв чисти и осигуровки на 4 часа?

3

Красен

преди 5 години

Не е нужно да ги търсите! Дайте достойно заплащане, 2500-3500 лева и хората сами ще се наредят на опашка и така ще можете да си направите и качествен подбор, избирайки най-добрите.

2

Анонимен

преди 5 години

да си поръчат от европа - германия, дания, норвегия и др! поне ще са истински специалисти!

1

11

преди 5 години

За смешните заплати дето дават ще има да си ги търсят :)