10

Joko

преди 5 години

А бе Михов, малко ли стадиони направиха с европейски пари по селата и малките градове ? Е , и.... сега терените са буренясали ливади а постройките разграбени.

9

10

преди 5 години

В Стара Загора , Ямбол и Сливен всички стадиони са недостъпни за децата - заключени , високи такси неудобно време за тренировки и пр.

8

Пацо

преди 5 години

Не ни трябват нови стадиони,трябва да се пускат кадърните момчета в игра,а не тези на който мама и тате плащат да играят нищо ,че нищо не става от тях.

7

Станислав

преди 5 години

То стадиони има но на тях не се допускат нормално хора. Всички са дадени за жълти стотинки под наем на някой отбор и седят заключени и с охрана. Дори и 100 стадиона да има в София като не те пускат вътре няма никакъв смисъл.

6

Ха-ха-ха

преди 5 години

Пълни глупости! Не ни трябват стадиони да възпитават чукундури! Трябват ни нови, добре оборудвани училища и съвременно образование. Трябва ни по-качествено и достъпно здравеопазване. Стадиони ... за чих *** са ни стадиони. Ние не сме бедни и нещастни като англичаните, за които единственото "културно" развлечение е масово да ходим по стадионите. Те като нямат какво друго да правят - ходят по два пъти в седмицата да гледат мач и после в пъба на по бира - това им е живота ... На нас не ни трябва!

5

Анонимен

преди 5 години

Деца няма! Ако ще пасем трева, няма нужда да е на стадион! Но не пасем трева, а и перуки не носим.

4

Защо

преди 5 години

Защо според въпросния журналист и интервюирания господин спорта е само стадион и топка?

3

Анонимен

преди 5 години

И за програмистите трябват, защото ще стават овчари пак трябват стадиони с трева. Михов си е обикновен Нобелов лауреат, но не е играещ министър председател.

2

минувач

преди 5 години

то първо трябва да има деца - после да ги 'привличаш'! Е - по селата построиха стадиони нали - да пасат кравите ако все някоя е останала) ама да "усвояват" пари -и какво - и кравит ене искат да ходят там, а децата са в най далечни страни ...

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя комунистически търтей с перука докога ще ни го представяте като някакъв фактор?