88

До Футуролог

преди 5 години

През няколко етажа са били сложени взривни устройства ,а на това има доста свидетели.Случая е контролиран взрив и това е пределно ясно за всеки който се занимава с това.Самите сгради дори са били направени ,за да удържат на удар от самолет.

87

Анонимен

преди 5 години

Слава на Из(c)paeл!

86

Ухх

преди 5 години

Някой се е родил в тъмния нет. Дано да са си носили маски и да са си гоуствали айпито. Ама гоустване няма да работи. Пак ще те тракнат. И всички знаем че 9/11 е вътрешна работа извършена от Америка. Всичко е заслепяване на стадото овце сочейки с пръст Осама Бин Ладен. Ама как така Ладен е най издирвания и търсещ човек на планетата и американска журналистка да го интервюира в собственото му скривалище? Нещо ми намирисва на заблуда на хората и офете в обществото.

85

Рок енд рол

преди 5 години

Спомням си, че докато гледахме кадрите по телевизията на 11.09.2001 и говориха, че е терористичен акт, ми мина през ума, че може да е пуснат и отровен газ. Искаше ми се да се обадя на моя роднина да му кажа да се пази, но нямаше как. По-късно той разказваше как при срутването на кулите към тях по улицата се е насочила лавина от прах (даже тогава не са знаели какво идва към тях) и в последния момент са се скрили в някакъв вход и са успели да затворят вратата.

84

Анонимен

преди 5 години

До Футуролог - да де ама няма регистрирани такива земетръсни вълни?

83

Анонимен

преди 5 години

И по върховете имало,ало измамници,цруто,анунса,коза носра,вати-кана, якудза,и др.

82

Япончик

преди 5 години

Вашингтонската лудница

81

Анонимен

преди 5 години

Краварска, шльока-вица

80

Рок енд рол

преди 5 години

До БългаринАко въобще забеляза, аз не влезнах в теориите на конспирацията. Само обясних абсурдността на ТВОЯТА теория. Явно това те чопли и като нямаш какво да кажеш, ми приписва неща, които не съм казал.

79

Анонимен

преди 5 години

На никого,не са му притрябвали фай-лове,Света знае за случката.Един вид телефонни измамници,да изкярат по най нагъл начин пари за охолен живот Иху иха ела Тинке на хорото

78

80% д....и

преди 5 години

На доста другари пиенето им е дошло множко през тези дни.

77

Рок енд рол

преди 5 години

До футурологМързи ме да пиша очевидното. Затова ще съм кратък. Естествено, че при взрив ще има ударна вълна. Но при 8 по скалата на Рихтер ще изпопадат и съседните сгради. Хората, който снимат - също. Всичко на записите ще се тресе и люлее. Няма как такъв трус да не бъде на широка територия. Поне не пишете очевидни глупости.

76

Ха-ха

преди 5 години

Русия и Китай едва ли ще са заинтригувани от тези разкрития,там много добре знаят какво се е случило.Впрочем и всички служби го знаят.В неведение е само раята,била тя американска или която и да е друга.Ако тя разбере как я баламосват би било проблем,донякъде.

75

Анонимен

преди 5 години

Да бе ? Някой ще наддава ?2 Хе ,хе ! Всички разбраха ,че ФАЩ ,САМИ СИ ГИ ВЗРИВИХА . Нещо като,, Тонкинският залив,,.

74

Рок енд рол

преди 5 години

На 11.09.2001, не знам защо, не бяхме пуснали телевизора. Звънна телефона в коридора. Тогава нямаше фейс, Интернет нямахме, даже нямахме мобилни телефони. Майка ми отиде да вдигне и влетя в стаята да пусне телевизора. Току що се беше обадил моя роднина да каже, че е жив и здрав. А ние още нищо не знаехме. И тогава почнахме да гледаме целия ужас, който предава ха от Ню Йорк.

73

Рок енд рол

преди 5 години

До БългаринИмаш ли представа при 8 по скалата на Рихтер как ще изглеждат кадрите от камерата на снимащите?! Това земетресение само кулите ли тресе, бе мозък?!

72

Рок енд рол

преди 5 години

До БългаринКво земетресение, бе психолабилен! Гледай кадрите от срутването на кулите - къде виждаш такова?! Мой роднина работеше на 600 метра от кулите тогава. Всичко му се случи пред очите! И дума не е споменал за земетресение! Тичай при дежурния психиатър!

71

Рок енд рол

преди 5 години

До БългаринКазвал съм го и преди - отчайващо неостри сте троловете. Не виждам смисъл да споря с пациенти на Карлуково. Дано психодиспансерът ви да не е във форма на Пентагон - да не ви нацелят погрешка.

70

Анонимен

преди 5 години

Когато някой тръгне да вади кирливите ризи на правителството на САЩ, НАТО-вските *** веднага го обръщат на дива конспиративна теория.Иначе когато ЦРУ и МИ5 калят Русия с някакви изсмукани от пръстите историй, за които няма нито мотив, нито доказателства, това е чиста монета истина.Единственият проблем е че Янките са тези които биват хващани в лъжи постоянно. То не бяха Бей на Прасетата, предтекста за войната във Виетнам, ОМУ на Садам, обвинянията за Руско клане в Алепо и т.н. и т.н.

69

Рок енд рол

преди 5 години

"Удар с 1000 километра в час и бомбата-гориво взрив са предизвикали земетръс поне от 8-*** степен по рихтер"... Сериозно!!!??? Колко по скалата на Рихтер би трябвало тогава да предизвикат двете атомни бомби през 1945 година в земетръсна Япония?