42

Анонимен

преди 5 години

До До 40Така беше щото НАТО бяха готови да нападнат България както в 1919 г.

41

Анонимен

преди 5 години

Слави,ако се кандидатира и обещае 3 магистрали и две тангента 100%ще ги бие на изборите.

40

До 40

преди 5 години

За 45 години построиха 60 километра до Правец.Когато ,,другите държави " строяха аутобани/пример Дания,Норвегия/ ние строяхме,,зрял социализъм" и вдигахме лозунги / има и много важно нещо за един аутобан ,така наречената възглавница .Във Германия на места тя е над два метра на няколко слоя,за да може да издържа и на танкове .Те си имат основата,а ние от каква база тръгнахме-макадам,павета и кър!Те и какви тунели и виадукти имат,а ние един виадукт 630 метра го строихме 14 години от86 до 99та

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39 и във другите държави има обществени поръчки, бюджети, приоритети и т.н Но къде по света 127 км се строят за 16 години ????

38

Анонимен

преди 5 години

До бай х. А ве, глу.пак, какво сравняваш несравними неща. Римските пътища са строени от легионери и роби, сега има обществени поръчки, бюджети, приоритети и т. н. Нали ти е ясно, че ако има осигурено финансиране, проект и завършени процедури една фирма може да *** построи тези 127 км и за 1-2 г.

37

Цветан Фиков

преди 5 години

Магистрала до Марс през 2025г.Бойко Борисов ще реже лентата.

36

бай х

преди 5 години

магистрала Струма / 127 км / я започнаха 2007 година и се очаква да я завършат 2023 това са 16 години за 127 км ???? през римско време когато са редили паветата на ръка са строили пътищата по бързо от тия айдуци

35

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 24 Ами и Джи Пи Груп са като Бойко. Няма по добри. За това печелят.Елементарно.

34

Ти да видиш...

преди 5 години

До Анонимен 16 А при управленията на БСП кви магистрали имаше...Е, хеее !

33

дядо Соци

преди 5 години

До 34 А на Корделка ли да вярваме ? Госпожа лъжа.Хи,хи..!

32

...

преди 5 години

Хубаво ще са готови, ами отсечките вече на по 15 години, които са като батут, а не като път ? Не вярвайте на нищо идващо о ГРОБ.

31

до 28

преди 5 години

абе дедка, не всички тука са вчерашни и помним как беше, някога не е имало много пътища и магистрали, ама там, където ги имало не крадени 80% от парите, и се правеха от истински асфалт и бетон да издържат армия от танкове и още са здрави и запазени вече 50 години, а на боко рапона козите пътеки за милиарди евро се разпадат още преди да е срязал лентата.

30

Анонимен

преди 5 години

На обещания са много силни, само сроковете се променят... и остават за по-натам.

29

Анонимен

преди 5 години

АМ Хемус се строи - Ябланица - Боаза 9 км и от Шумен до Разград 13 км.

28

До 22

преди 5 години

Абе мушмороко млади,къде по света няма задръствания и критични моменти,по време на трафик,или произшествие по магистралите? ВГермания в Щатите,в Канада са уникални и често срещанГледал съм от 40тият етаж в Торонтосветещата ,,змия"на пълзящите едвам коли от което ти настръхва косат.Ама ти питай тате или дядо как се минаваше Витиня и пътя за Пловдив и морето през калдъръма на Момин проход и Костенец и повечето междуградски пътища.Тогава беше безумна държава 24,нищо не сте видели вие хленчовци!

27

Хайде направете го!

преди 5 години

Много говорене изслушах и статии за АМ Хемус прочетох, но до сега почти нищо не се случи с тази наи-важна за България магистрала. Един единствен Пътен Възел до Шумен и обиколката на Богров и толкова.Завършването Ам Хемус и свързването на София със силни градове като Русе В.Търново и Варна е изключитено важно за развитието на цялата Българска икономика.

26

Кравата Пенка

преди 5 години

Джи Пи Груп- Отново са първите в схемата! Пази Боже...

25

много важен

преди 5 години

много важен е пътя РУСЕ ВЕЛИКО ТЪРНОВО но там пак някакви интересчии дълго обжалват и пречат

24

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е какво точно трявба да се случи, за да изключат Джи Пи Груп от всички проекти, в които са "спечелили" !? Вероятно трябва да намерят оръжие за масово поразяване в офисите им, или планове за разпалване на 3-та световна война...Безумна държава...

23

стар човек

преди 5 години

Не съм нито син,нито червен,нито зелен,но съм на 70 години и помня и знам какво беше,какви пътища бяха и какви обещания бяха.Добри ли ,лоши ли/но по скоро добр но,колкото пътища се построиха за последните десетина години ,не бяха построени предишните 60!Който е щурмувал паважа,макадама и дупките от онова време знае и помни,,ЗАПАДНИТЕ КОЛИ ,НЕ СА ЗА НАШИТЕ ПЪТИЩА"А помним и Церовски,,Струма ще е готова за олимпиадата в Атина",взе парите и 1км.не построи.А португалската концесия-и метър не изгради