9

юбералес

преди 5 години

''Известия'' вместо да се чудят и предполагат как действа лазерното оръдие, да влязат в ''тубата'' и да го видят. Вече има видео как лазерно зенитно оръдие на немския Reinmetal сваля самолети и ракети.

8

Анонимен

преди 5 години

Хубаво рисуват ракетите в мултиките

7

Василев

преди 5 години

Фон Браун се занимава 50 години с ракетите и се знае максимума и тавана на възможностите, които имат те , когато двигателите и горивото са дори и ядрени!Сега Джуджето и негопвите господари засилват пропагандата за великите руски оръжия, което още повече вкарва хората в матрицата запад САЩ и НАТО, изток е Русия!Когтао се засилва пропагандата в световен мащаб противопоставяйки двете велики сили, тогава се засилва и статуквото на голямата кржба на монополите,корпорациите,банките и офшорките!ЦРУ!

6

Анонимен

преди 5 години

Те и руснаците с хиперзвукова скорост бягат на запад от глада в Русия. Руски квартал тук, руски квартал там

5

Анонимен

преди 5 години

Руснаците се пазят колкото могат. Не само територия, но и хората. Наглостта на някои да я заобграждат достигна свръх наглост.*** то от капиталист кво да очакваш все му е малко и алчносста му няма граници.

4

Уолт Дисни

преди 5 години

Ей тези ми скриха шапката с техните анимации........ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

3

!

преди 5 години

Глупости, САЩ е първа икономическа сила и има военен бюджет почти $ 900 милр. а смешна Русия с няма и 80 милр.$ ще има такива оръжия. Всичко това е само макет в хибридна воина на Путин.

2

?

преди 5 години

А "Лада" кога ще стане хиперзвукова?

1

Анонимен

преди 5 години

Браво само така. А другата година щели да вдигат минималната заплата с 5 евро и да стане 125 евро