269

Анонимен

преди 5 години

До читателДа бе чудно защо ли медията само това бълва ... руски оръжия ... руска агресия ... лош Путин ...Що за тия дет имат оръжието и всички знаят че са на светлини години от останалите не се пишат такива работи :( чети чети ьД

268

ММ

преди 5 години

До читателНай-големият износител на оръжие в света е световният миротворец САЩ

267

Анонимен

преди 5 години

Влади ще ми мачка патицата

266

Българин

преди 5 години

Мачкай, Влади!

265

Анонимен

преди 5 години

До БонобоА Русия се изправи, и ето днес в технологично отношение превъзхожда западняците. Мъка-а!Трябва да си сменям телефона.Кажи някоя руска марка произведена с руски компоненти да ги разгледам, че Айфоните много скъпи.

264

читател

преди 5 години

От Русия всички новини са само и единствено за оръжие.Защото е най-миролюбивата страна.

263

Анонимен

преди 5 години

Това са СЕКРЕТНИ оръжия. Даже и разработчиците никога не са чували за тях. Ама то със 16000 рбл. в ЦНИИТМАШ, за кво да мислиш по-напред!

262

Зозо

преди 5 години

Абе кво стана с хиперзвуковия панелен блок?

261

Анонимен

преди 5 години

Другари вие винаги сте първи. Това го знаем много добре. Още помним надписите в болниците, че нашите болни са най-здравите болни. Номер едно сте вие, във ВСИЧКО !

260

Сата НАТО

преди 5 години

До БонобоРусия се изправи, и ето днес в технологично отношение превъзхожда западняците. Мъка-а!-Мда, така е.Съвсем наскоро западняци посрещнаха Нова година по *** пред срутеният им от газова експлозия жилищен блок някъде в Минесота. Или пък беше Магнитогорск?

259

Какво се радвате

преди 5 години

Сега ще почнем и ние да трошим .пари да се въоръжаваме, да отговаряме на заплахата, на место да ги дадем за образованието на децата, за песионерите, за болниците . Ай стига с тия военни простотии

258

сминдух енд чесън

преди 5 години

Подобни статийки са глътка свежест за повехнал имидж,и у нас подобно на руската действителност показването на мускули води до обратен ефект.

257

Гост

преди 5 години

Големият проблем на Русия е че там държавата е толкова силна, че задушава всичко останало, за това извън военният сектор в Русия няма никакви технологии, никакво развитие, вижте Китай какво прави, скоростни влакове, електро мобили, лидери и в мобилните комуникации, и нещата не опират до демокрация или авторитаризъм. Русия е демократична страна в сравнение с Китай.

256

Анонимен

преди 5 години

Русия няма какво друго да предложи на своите приятели освен да им подпали чергата ако не искат приятелството и. За това и трябва мощна армия.

255

Бонобо

преди 5 години

Чета и ми става весело! Писък като на мачка, на която са защипали опашката с вратата! И какво толкова ви заболя, че руснаците направиха страховити оръжия? Трябва да се радвате - изтреблението на човечеството се отлага с поне 15 години, стига руснаците да се качат на печката и спят на топло през това време! Плиткоумният Запад беше решил, че Русия е на колене, а тя беше зле при Юда Горби и Трезвеника Елцин. А Русия се изправи, и ето днес в технологично отношение превъзхожда западняците. Мъка-а!

254

До Поп Андрей

преди 5 години

Руският църковно славянски или накратко църковно славянски е различен от руският език. Имат различна основа макар и да са повлиани един от друг. Основа на църковно славянският е старобългарският тъй като църковните книги са били написани на такъв. Руският пък има за основа старовеликоруският.

253

Бай Петко

преди 5 години

Кеффф Слава на ПутинCeдерюгите са в амок

252

Информбюро Сов.Союза

преди 5 години

Руснаците са пичаги,обожавам ги

251

торанага уя

преди 5 години

Ей не си играйте,майтап с мечока.Ако не ви е духала по врата-та

250

Глупости!

преди 5 години

Пак .."скъпо платени руски ФЕЙКОВЕ"....за русофилските шарани в България!В девиза на моята зодия пише обаче: "АЗ-- СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ"!!!!!!!!!!!!!!!!