13

Анонимен

преди 5 години

Я да обобщим.Весел и приятен инженер(от афганистан) тръгва с калашника и кара наред.Властите:"няма терористичен акт,малко е бил ядосан.колата му не запалила".Християн не му издържат нервите и ГИ гази с колата!Властите:"..абсолютен ксенофоб,психично болен,луд отвсякъде..'!?!?НАПРАВО НЕ Е ИСТИНА!!

12

Анонимен

преди 5 години

До ЛявВ Германия ли държат на централния площад спиртосаната мумия на др. Владимир Илич?

11

Анонимен

преди 5 години

Важното е кафевите да са добре Африка е дала на света цивилизация. Европа ко е дала смърт,невежество и неравенство.

10

Анонимен

преди 5 години

Изглежда като най-обикновено ПТП защо господата от Афганистан не са в Кандахар?Може би защото там няма социални помощи?

9

Анонимен

преди 5 години

Качват се данъците за да хрантутим бездънната каца Африка всички против са расисти и ксенофоби.

8

Ляв

преди 5 години

Германия е родината на нацизма, на комунизма, на расовата омраза. Винаги трябва да се гледа на Германия с повишено внимание. Дори 80г. демокрация не успяха да изкоренят дълбоко вкорененото чувство на германеца за изключителност и превъзходство пред всички останали народи. Затова на Германия никога не бива да бъде позволявано да има силна армия или място в СС на ООН.

7

Анонимен

преди 5 години

Ксенофобско виждане да не е като далтонизъм? не е разчел сфетофара правилно.

6

Анонимен

преди 5 години

Всяко действие има .равно по сила противодействие

5

анонимен

преди 5 години

Като гледам колата на снимката как е смачкана се чудя как са оцелели при толкова смачкани ламарини или това е кола отдруга катастрофа.

4

Анонимен

преди 5 години

Всеки които дори си помисли в Германия че сирийците и афганистанците не са добрите, човечни, благородни и работливи същества в света и дори в галактиката се обявява за луд с тежки психични разстройства.А всички нормални германци с радост посрещат тези добри афганистанци и сириици и са готови да им служат да края на живота си, дори тези добри хора от Афганистан и Сирия да ги стрелят и хвърлят бомби по тях.А сега кажете ми кои са лудите и кои нормалните, защото аз не мога.

3

потинциален ксенофоб

преди 5 години

Тъй, тъй, потинциален ксенофобски мотив. Че да замотаме това, което стана в Амберг.Германойо, Германийо, доникъде няма да стегнеш така. Зорлем насилвате появата на следващия художник с мустаки.

2

Евроатлантик

преди 5 години

Някои хора не могат да понесат, че вече са роби на Африка, но ще свикнат.

1

Анонимен

преди 5 години

С тяхното лекарство.Колко убиха и изнасилиха тъпите бежанци?Имаше едно детенце момиченце със руса коса и сини очи.Приличаше на излязла от приказка.Освен че го изнасилили и пребили му рязали лицето и бузите с нож защото било красиво.Никога няма да забравя снимките.И това е само една от хилядите жертви на тия животни.Но да не обиждаме животните.