33

До 35

преди 5 години

Много почна да си повтаряш коментарите. Или ти се иска да си вярваш.

32

Ex-deutscher

преди 5 години

А, глупости. В Германия няма такива. Нали Меркел за нова година каза, че немците са известни с отвореността си към чуждите. Пълен смях. Имам чувството, че горките са взети отгоре като цял народ в ролята на опитна мишка. Толкова да не харесват чужденци и те толкова да им ги натрапиха.

31

Анонимен

преди 5 години

Да обвинява бизнеса на Германия, който иска евтина работна ръка от десетилетия и внася, дава работа нелегално на имигранти.

30

Додо

преди 5 години

По стандартите на Брюксел, ксенофоб е всеки бял християнин, който е против държавата му да бъде превърната в ислямско торище.

29

Анонимен

преди 5 години

На милеещите за родината си вече Ксенофоби и расисти ли им казват. На всичкото отгоре и психясал го изкараха. Точно поради тази причина десетки хиляди немски семейства се преселиха в Австрия. Едно от тези семейства е и моето. Съпругата ми която е немкиня ме принуди да се преселим точно поради тази причина. Двете ми деца едното на 15 и на 7 години и те бяха съгласни да се преселят на по спокойно място. В германия положението е трагично благодарение на фрау Меркел. Унищожи златна държава.

28

Анонимен

преди 5 години

Значи мюсли като убива, коли с нож и гази с автомобили е амок, лудост, болест и т.н. А когато е бял е ксенофоб, расист и т.н. ммммдобре.....

27

Анонимен

преди 5 години

Другия път с танк, там по улиците освен ходещи цапуни други няма, белите хора там се крият като мишки по домовете си.

26

Ха-ха

преди 5 години

Щом ви харесват политици-***,които пълнят Европа с навлеци-продължавайте да гласувате за тях,под предлог,че са про-европейски!Ама после да не се оплаквате,че сте бити,убити или изнасилени от пап.лачта!

25

Лллол

преди 5 години

В Германия щом не харесваш тъмните пришълци, значи си психично болен. Предсказанието, че в Европа ще е пълно с джамии, ще се окаже вярно.

24

Мда

преди 5 години

Значи да правиш золуми в чужда страна,която те е приела,защото твърдиш,че си в опасност е културна особеност,а когато ти е писнало от навлеците и се защитиш е престъпление!?Когато властта не си върши работата,хората вземат нещата в свои ръце,с всички последствия!

23

шнапс

преди 5 години

Без никакви мераци ги блъсна.Беше по случайност.Пък те бяха запълнили улицата,нямаше шанс.

22

Той беше прав

преди 5 години

Това е борба за оцеляване. Или ние тях, или те нас.

21

ЕС

преди 5 години

Нека кафевите да са добре европейците само работят и плащаъ глупендерите.

20

Психическа болест

преди 5 години

Страдал от психическата болест - Ариец.

19

Анонимен

преди 5 години

Обаче днес бг си мълчи за инцидента от преди няколко дни , където бежанци са пребивали случайни минувачи по улиците. Мълчи си и за атаката в Манчестър с нож. Медиите трябва да показват всичко, не избирателно.

18

Анонимен

преди 5 години

"Освен това следователите разполагат с първоначална информация, че водачът страда от психическа болест".Няма нужда да уточнявате, то се подразбира, че е псайко. Не всеки псайко е ксенофоб, но всеки ксенофоб е псайко.

17

Брюксел

преди 5 години

Когато мюсюлманин убива в Европа е психическо заболяване.Когато убива бял християнин в Европа е ксенофобия и тероризъм

16

Анонимен

преди 5 години

Викал ли е христосакбар?

15

Анонимен

преди 5 години

Мулти-култито работи безотказно. Това не е ксенофобство, просто много успешен културен обмен.

14

каквото повикало ...

преди 5 години

Нещо не съм на ясно когато брадатите инженери газят хора с камиони това ксенофобия ли е или зле разбрана толерантност ??? Това не е ли същия начин едва ли не патентован от тях да утрепеш другия който именно те ползват и то не един път???