7

Анонимен

преди 5 години

Ганка криво си е направила сметката!Мислила е ,че българските туристи ,понеже е Нова Година ,ще се бръкнат ,да покрият ,,загубените" пари!Бала.мите са вече на изчезване ,с изключение на част от българските пенсьонери ,хвърлящи пари от балконите!

6

Прабългарин

преди 5 години

ТУРЦИ СА ВЛАДЯЛИ охрид, а не са оставили архитектур прости хора. Даже джамията им и копие и са крали византийски(христиански) технологии.

5

ТHE Патриот

преди 5 години

излагация!

4

Анонимен

преди 5 години

Много джентълменски постъпил македонецът(българинът).Дал им храна и подслон на вересия. Задържал госпожата(овцата)виновна за случката.Да ги пусне, хей така, за сметка на къщата, това ли казвате?

3

Анонимен

преди 5 години

Ако става за кекс ,макетата ще я пускат на други туристи ,докато не заработи ,,загубените" пари!Да й е за урок,друг път да не ги прави прости!

2

Балкантурист

преди 5 години

Падат се по 54 Евро на човек, за две нощувки и празнична вечеря! Айде покажете ми близка до тази оферта от родните ни мародери. После реват че туристите ходят в съседни страни ......

1

Хммм

преди 5 години

Нещо много странна е цялата работа. Защо служителката на "голямата компания" не се е обадила, да и преведат 3500 евро, пък после ще се оправят.