76

Циник

преди 5 години

За много години !560 лв. ( 280? ) .... уаууууу!!!Геноцида продължава - вода , ток, парно, газ, горива стават по-скъпи... но с 25? българина ще успее да покрие диференциите... или не?Как беше песента :"Защото този (български) Рай , води в ада!"

75

Anonimen

преди 5 години

Заплатите не отговарят на стандарта на живот

74

Защо

преди 5 години

Тогава каква е причината да увеличавате заплатите, след като увеличавате цените?Демек същото, че и по-зле.Замразете заплатите, замразете и цените.БГ не може да стигне жизненият стандард на соца - 220 средна заплата, 15 лв. парно, ама истинско парно. или което се ра равнява на средна заплата 2200 при 150 лв парно.Да, ама не, кредна хилядо и двеста, парно - тази година 160-170 лв.Сто процента е обедняването в БГ, и шепа мошенници - бивши далавераджии и крадци, днес наречени капиталисти

73

Американ

преди 5 години

До Безумие! :Определено не си от разбиращите. Държавата за да даде на някого, трябва да вземе от някой друг. А данъците са ниски.Плюс това пари за майчинство е извращение, което стимулира предимно нискоинтелиогентнитe, мислиманците( турци и потурнаци ) и най-вече цинraнизaциятa. Това ли е идеалаът?

72

Сърбин

преди 5 години

Вашата минимална е колкото нашата средна заплата!Факт!Па вие си плачете!

71

Смирен депутат

преди 5 години

Е Румъния минимална заплата стана 450 евро,а годишната венететка е 58лв бълг.пари,но те са къде по изостанали икономически от нас?

70

Безумие!

преди 5 години

Още не мога да разбера защо майчинството за 2-рата година не е приравнено на минималната заплата? Значи като бизнеса дава 560лв може ама като държавата трябва да дава майчинство на 30-40 000 майки годишно не може.

69

хм

преди 5 години

А за заетите във високо технологичния сектор и високолатените специалисти нещо няма ли да кажете, там това увеличение е равно на -50 -80 лв. на месец...

68

НКВД

преди 5 години

Ще забогатеете ако тиквата напечата от новите столевки. Ама трябва хартия и зелена боя .Иначе статистите статистици добре са оформили приходите уж 95 процента събираемост.А реално е под петдесет.Аз лично за две години последните не съм ви дал пряко и едно левче.

67

Анонимен

преди 5 години

Сега хората разполагат с повече пари и живеят далеч по добре от времето на Жан Виденов и Иван Костов. Това ясно се вижда. Но и хората започнаха да си правят сметката и да харчат разумно. Просто наблюдавам тази тенденция. Е винаги ще има прекалено богати които просто обичат да трошат пари.

66

Археолог гн-куку

преди 5 години

Ще забогатеем на кукуво лято.

65

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, доста саркастично заглавие. По високи заплати за мързеливците от държавния апарат за останалите в частния сектор заплатите са намалени .... честито на печелившите

64

Тръба

преди 5 години

Не.

63

Анонимен

преди 5 години

В бг, ако расизма и лицемерието не се спре на време живота ще си остане пак същия, мутренски!

62

Анонимен

преди 5 години

България загива"

61

House M.D.

преди 5 години

Как да разбирам това изречение?"Според него, тя ще е смята, почти същата като 2018 за България, но малко по-лоша."От друга страна, дадените числа са неверни. Благодарение личните заслуги на господин Свободен Никакъв Лидеров МРЗ вече е 100 лв., а минималната пенсия е 500 лв.

60

хаха

преди 5 години

и каракачанина обеща на подчинените си 10% , а те са има няма, 2,3% , пълна мушингия , ама бият тъпана пари увеличавали...смех

59

Men

преди 5 години

Предлагам правителството да вземе най-големият мърморко във форума и да му даде той да направи бюджета за следващата година. Да му обяви името и да знаят всички кой е доставил тая благодат.

58

Анонимен

преди 5 години

до73по твоята логика ако примерно някой убие друг човек,да речем дете,това е напълно нормално,понеже то е по-слабо от него и по закона на природата(силния убива по-слабия)това е напълно нормално и не трябва да му се търси отговорност , или пък защото господ е решил това да се случи

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимендо70значи трябва да приемаме несправедливостите и да се примиряваме с тях,защото според теб някой е решил,че така трябва да бъде...Кои несправедливости, къде видя несправедливост?