17

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Най-вероятно става въпрос за криминален случай въпреки че пострадалият иска да го изкара политически.Ако беше политически изобщо нямаше да се стига до изтезания тук в България, защото Бойко Борисов отдавна да го е хвърлил в ръцете на Ердоган осите джелати.Така България постъпи с всички турски дисиденти, които потърсиха убежище тук. Факт !За сравнение Гърция не предаде нито един турчин избягали в Гърция и потърсили спасение от диктатурата на Ердоган.

16

незапознат

преди 5 години

вече сме 30-ти и от 2дни трябваше да четем,че има задържани ,но в нашата демократична територия това са някакви бълнувания от моя страна

15

Ужас

преди 5 години

Борисов като верен слуга на Ердоган ще предаде човека на сигурна смърт.

14

Ss

преди 5 години

На някой пука ли му?

13

Часовника

преди 5 години

Значи хванали го късно вечерта на 22 дек. возят го до Чернодъб там нечовешки го изтезават А НЕ ГО УБИВАТ въпреки че му е била издадена смъртна присъда от некой си президент . Може да е президент на компания .. на футболен отбор .... на някоя от близо 200 държави в света ..и СЛЕД ПОЛУНОЩ не 23 дек го пускат край Пловдив . Ей тъй на с невлязла в сила смъртна присъда . По мои сметки от залавянето до пускането с включен транспорт- има-няма 2-3 часа .П.С. Дайте СНИМКИ на нечовешки изтезавания

12

Осман

преди 5 години

Шюкрю Бенли не е журналист. Като мениджър на фирма е издал лични данни на фирмата в социална мрежа. След оплакване от страна на собственика е осъден на година и осем месеца лишаване от свобода. Избягал е в чужбина. Преди това е бил осъден условно за тормоз над младо момиче както и заради нападение на медицинска сестра.НЕ НАРИЧАЙТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ "ЖУРНАЛИСТИ" !Ако беше много важен МИТ щеше да го отвлече а не да го пребиват престъпници след което той да се представя като журналист и жертва.

11

проясни се...

преди 5 години

Президентът на Демократична Република Конго е издал присъдата. Попитали го защо ? А той казал : Щот' ш'си прая кот си искам .

10

Анонимен

преди 5 години

Най-тъжното в тази история е, че изглежда този човечец си мисли, че българската полиция и власти ще направят нещо да го защитят.

9

Реджеб 1-ви

преди 5 години

Избягал от напредналия Семеен Султанат,ама не за дълго...Важното Зетя-министър да е добре,другите да душат луковите глави!Така заповяда дъщерята!

8

АнонимеН

преди 5 години

До 7 Не съм ЯстребИМА ИМА, АЗ МУ ВЯРВАМ !! ТОВА СЕ НАРИЧА СПЛАШВАНЕ!!!ИНАЧЕ ДАЛИ Е ИМАЛ 3 БОНА ЕВРО В НЕГО НАДАЛИ НО АКО ПИПНАТ ИЗВЪРШИТЕЛЯ МОЖЕ ДА ПЛАТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И 30 БОНА ЕВРО!----В ЕРДОГАНИЯ ОТ ГОДИНИ НЯМА СВОБОДА НА МЕДИЙТЕ А СИ ГЪКНАЛ СРЕЩУ И ОТИВАШ В ЗАТВОРА! А АКО СИ УСПЯЛ ДА ИЗБЯГАШ В ДРУГА ДЪРЖАВА ША ЯДЕШ БОЙ!

7

Гледна точка

преди 5 години

Нашия ли Президент у издал смъртната му присъда бре афтурти ?Нашият президент не може да пръ...е,без трите чехъла да му наредят! Естествено, че е Ердоган.

6

Не съм Ястреб

преди 5 години

"който извърши нечовешките насилия върху мен, се изпусна и каза "президентът издаде смъртната ти присъда"."Ако има някой балък да вярва на това, да знае, че аз имам много келепир парцел за продан на южния склон на кратера "Безумний" на Луната! ;-)))

5

тр смешки

преди 5 години

Смешка след смешка

4

Анонимен

преди 5 години

Този пък се движи с 3 хил. евро в джоба.

3

Анонимен

преди 5 години

Да не драматизираме..............

2

Анонимен

преди 5 години

Може и "президента"на футболния отбор в Пловдшв. Много и различни президенти има.

1

Анонимен

преди 5 години

турска работа срама нямате еййййй